Nový produkt

MAXMAN 0-150mm Strmene Merací Nástroj z Nerezovej Ocele Údaj Chyba 0,02 mm Merací Nástroj Kalibru Digitálne Nástroje Kalibrátor

999 položky

€12.33

-50%

€24.66

Batéria nie je súčasťou dodávky. Popis: Delcast Elektronické Digitálne Strmeň ponúka okamžité a presné čítania vo vnútri, vonku, v kroku a v hĺbke merania s presnosťou 0.001 ". SAE / Metrická konverzia spínač automaticky konvertuje merania na palcoch alebo v milimetroch s jednoduchým stlačením tlačidla. Nastaviteľné thumbscrew poskytuje napätie pre optimálny pohyb fotky a zámky čeľuste z priemerky na mieste. Funkcie: SAE / Metrická konverzia prepínač Nulovú kalibráciu spínač, Automatické Zapnutie / Vypnutie Ľahko čitateľný LCD displej, Odolné nerezové oceľové konštrukcie Špecifikácie: Rozsah: 0.01 mm až 150 mm / 0.001 "6" Presnosť: 0,02 mm / 0.001 " Rozlíšenie: 0.01 mm / 0.0005 "

Balík obsahuje:

1 x Vernier strmene ( žiadna kolónka)

1 x skrutkovač

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za pochopenie!

Doprava zadarmo na všetky položky, do väčšiny krajín.Spôsob dopravy budú špecifikované u nás,budeme loď položky pre vás prostredníctvom najvhodnejší spôsob dopravy.Keď hmotnosti vašej objednávky je menej ako 2 kg, budeme loď ich cez Čína Príspevok Registrované Air Mail .Ak hmotnosť je viac ako 2 kg, budeme loď ich Obchodných Express alebo Špeciálnu Linku Logistiky .

Ak vaša objednávka suma viac ako USD $7 , môžete sledovať logistické informácie na stránke podrobnosti objednávky. Ak vaša objednávka suma nižšia ako USD $7 ,budeme loď ich cez Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ,a nie je sledovanie informácie.

V Číne Príspevku Registrovaný Air Mail a Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ,normálny stav:16 do 35 dni, aby sa dospelo.špeciálny prípad:35-60 dni, aby sa dospelo. V súčasnosti môžete platiť pomocou Viazaný , Visa , MasterCard , Western Union , Moneybookers , Qiwi , Webmoney . Viac možností platby budú k dispozícii na www.vitek.sk v budúcnosti.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky,prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky, sme schopní zabezpečiť návrat pre vás, vracajúci je prijatá do 7 dní,kontaktujte nás na dodaciu adresu,uistite sa, že položka zachovať jej pôvodný stav,žiadne poškodenia,a budete musieť zaplatiť o vrátenie poplatku.Alebo môžete vybrať, čiastočné vrátenie a udržať produktu.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď. Teraz, ak si zakúpiť naše produkty,a nám dať 5 hviezd spätnú väzbu a zdieľať ich na sociálnych sieti stránok,ako napríklad facebook,twitter,vkontakte,insgram a pod.,poslanie obrázku na nás, dáme vám $3 zľavu na základe vašej ďalšej objednávke sumu. Šťastný nakupovanie cestu!

  • Batérie: 1.55 V
  • Veľkosť boxu: 245x95x30mm
  • Názov Značky: maxman
  • Číslo Modelu: 0-150mm
  • Rozsah Merania: 0-150mm
  • Označenie chyby: 0,02 mm
  • Merné Jednotky: MM,PALCE
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Typ Strmeň: Digitálny Strmene
  • Presnosť: 0,02 mm
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: pätica momentový kľúč, tvrdých mužov, Nevesta Slamy, Veľký kľúč, brun, dremel 5000, vzduch runner, maxman, keramické potravín jar, allen momentový kľúč.

Napísať recenziu

MAXMAN 0-150mm Strmene Merací Nástroj z Nerezovej Ocele Údaj Chyba 0,02 mm Merací Nástroj Kalibru Digitálne Nástroje Kalibrátor

MAXMAN 0-150mm Strmene Merací Nástroj z Nerezovej Ocele Údaj Chyba 0,02 mm Merací Nástroj Kalibru Digitálne Nástroje Kalibrátor

Napísať recenziu

Súvisiace produkty