Nový produkt

Papagáj Anti-Scratch Chránič Ramien Zavesiť Vták Anklet Hračky Multi-Funkčné Pet Pad Plienky Šatka pre Malé a Stredné

999 položky

€6.57

Poznámka:

1.Ak si kúpiť Papagája Plienky, Prosím, informujte ma, aký druh vtáka si dieťa. Dajte mi vedieť, veľkosť. Môžete si vybrať veľkosť podľa tejto tabuľky. 2.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Akú veľkosť oblečenia vtáky potrebujú Plienky:

⭐Veľkosť S je vhodná pre: budgie、budgerigar; budgereegan、Lovebird、Agapornis a iné podobné veľkosť vtákov. ⭐Veľkosť M je vhodná pre: Nymphicus hollandicus、Cockatiel、Pyrrhura molinae hypoxantha、Myiopsitta monachus、Mních Parakeet、Aratinga solstitialis、Slnko Parakeet、Trichoglossus haematodus、Rainbow Lorikeet a iné podobné veľkosť vtákov ⭐Veľkosť L je vhodný pre: Pionites、Psittacula Krameri Manillensis 、Modrý krúžok-hrdlom papagáj、Psittacula eupatria、Alexandrine Parakeet、Diopsittaca nobilis、Hahn je Papagáj、Acridotheres cristatellus、Chochlaté Myna、Gracula religiosa、Spoločné Hill Myna a iné podobné veľkosť vtákov ⭐Veľkosť XL, je vhodná pre: Eclectus roratus、Eclectus Papagáj 、Psittacus erithacus、Cacatua galerita、Síry-chochlaté Cockatoo a iné podobné veľkosť vtákov. ⭐Veľkosť XXL je vhodná pre: Cacatua galerita、Síry-chochlaté Cockatoo、Psittacida、Ara、Columba 、holuby a iné podobné veľkosť vtákov.

Špecifikácia:

Položky: Papagáj Anti-Scratch Ramenný 0r Rameno stráže Chránič pre Osoby alebo papagáj Plienky Materiál: Kamufláž textílie Šatkou Veľkosť: 19.3 palec* * 12.2 cm/ 49*31 cm Rameno stráže Veľkosť: 9.25 palec* * 4.72 palec/ 23.5*12 cm Farba: Sivá/Ružová

Funkcia:

★Thicked džínsy materiálu,odolné a chrániť vás z toho, že je poškriabaný; ★Magic pásky dizajn, aby ste sa môžu nosiť a vzletu ľahko a rýchlo. Môžete ho nosiť zo svetra priamo. ★Tam sú dve slučky na rameno hore, si môžete zavesiť anklet pre stanovenie pet vtákov, alebo nejaké hračky pre ich hranie na vaše rameno. ★Nosiť z vašej kabát,môže zabrániť výkalov pád priamo na svoje vlastné oblečenie a bited ho; ★Vhodné pre malé a stredné Papagáje ako Korely, Slnko Conures, Ara, Papagáje, Milujú Vtáky, Finches Lovebird.

  • Materiál: Handričku
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Druh: Vtáky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: hra papagáj, holuby hračka, zelený papagáj plienky, opakovane použiteľných plienky, vták vodítku, die vtákov, alva látkové plienky, plienky papagáj, vták postroj a vodítko, vianočné železa nálepky.

Napísať recenziu

Papagáj Anti-Scratch Chránič Ramien Zavesiť Vták Anklet Hračky Multi-Funkčné Pet Pad Plienky Šatka pre Malé a Stredné

Papagáj Anti-Scratch Chránič Ramien Zavesiť Vták Anklet Hračky Multi-Funkčné Pet Pad Plienky Šatka pre Malé a Stredné

Napísať recenziu

Súvisiace produkty