Nový produkt

30 CM elektronické cat hračka 3D ryby elektrické nabíjanie pomocou pripojenia USB, simulácia ryby hračka cat hračka pet mačka dodávky

999 položky

€5.80

-7%

€6.30

Mačka automaticky presunie ryby hračka: zakaždým, keď vaša mačka sa dotýka tejto kitty kicker hračka, vstavaný pohybový senzor sa začnú pohybovať, a mačka sa bude pohybovať v kyvné spôsob, ako prilákať mačka kop a hrať.

Simulácia ryby: realistický pohybujúce sa ryby hračka vyzerá ako skutočné ryby, mačacie oko-lov, nech je vaša mačka udržať labky na jej labky a účasť v reálnom čase, na zmiernenie nudy a osamelosti, keď odchádzate domov.

Pridať catnip: Väčšina mačky sú nadšený a šťastný, pretože vôňa catnip. Catnip môže zmierniť depresie a stres vo vašom mačiatko

Bezpečný a odolný materiál: Tento kitty hračka je vyrobená z odolného bavlna plyšové, bezpečné a netoxické. Upozornenie: Prosím, použite nabíjačku nižšie 5V účtovať ryby cat hračka

USB nabíjateľné: Táto hračka používa USB na nabíjanie, ktoré vám môže ušetriť námahu a náklady výmena batérie. USB kábel je súčasťou balenia. Injektovanú nabíjateľná motor je odnímateľný pre ľahké čistenie plyšové hračky. Návod na použitie: Otvorte zips rýb maw, zapnite prepínač, a potom ťuknite na ryby maw ťahať ryby; pri nabíjaní, červené svetlo bude; keď je plne nabitá, červené svetlo sa vypne.

Spätná väzba:

1) Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu. Budeme robiť to isté pre vás, akonáhle je to možné. Ďakujeme!

2) Prosím, kontaktujte nás bezprostredne pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, zistíme, že problém rýchlejšie, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém a uspokojiť vaše potreby.

3) Ak sme poslali ste nesprávne počas procesu doručovania alebo nedostal tovar alebo poškodenia, prosím, kontaktujte nás prvý. Budeme odoslať tovar pre vás alebo vrátenie peňazí

návratová hodnota:

1) zaručujeme všetok tovar, ktorý predávame. Ak budeme vám posielať položky nesprávne počas procesu doručovania alebo nemajú prijímať tovaru alebo poškodenie, poskytneme vám vrátenie peňazí alebo odoslanie tovaru.

1. Spokojnosť zákazníkov je naším prvoradým cieľom. Veríme, že naše produkty sú tak vynikajúce. Všetky výrobky sú kontrolovaná kvalita. Sú nové a v dobrom stave pri dodaní je pre našich zákazníkov. Veríme, že budete spokojní s nákupom.

2. Ak výrobok je chybný alebo poškodený pri príchode, alebo dodaný nesprávny produkt, prosím kontaktujte nás ihneď. Vráti prijaté do 14 dní od dátumu dodania a položka musí zostať v pôvodnom stave a nesmie byť nosené akýmkoľvek spôsobom alebo zmenené ďalšie etikiet a obalov. Inak, transakcie je konečné. Návrat poštovné náklady musia byť uhradené zo strany kupujúceho.

3. Ak máte akékoľvek otázky/otázky/pochybnosti, obráťte sa na nás prvý. Sme radi, že môžeme vyriešiť všetky problémy, ktoré môžu mať v priateľský a príjemný spôsob, ako.

4. Ďakujeme vám za vašu pozitívnu spätnú väzbu a bude robiť to isté na odplatu. Nikdy nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez naše prvé oznámenie. Prosím, počkajte až do 2 pracovných dní nás na odpoveď.

2) Každý návrat by mala byť založená na dôkazoch.

kontaktujte nás:

1) Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, alebo zanechať správu.

2) úprimne dúfam, že nájdete niečo, čo sa vám páči, tu a priateľstvo s vami. Ďakujeme za vašu podporu! Pekný deň!

  • Materiál: Myší & Zviera Hračky
  • Hračky Typ: Žuvanie Hračky
  • Je To Inteligentné Zariadenie: Áno
  • Modle meno: Cat Hračka 3D Ryby Elektrické
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Žuvanie Hračky

Štítky: ryby usb, ryby priateľovi, floppy ryby hračka, auto strechy dáždnik, elektrické ryby, mačka ryby, mačka elektrické ryby hračka, ryby pet hračka, muži strany nosenie, mačka ryby usb.

Napísať recenziu

30 CM elektronické cat hračka 3D ryby elektrické nabíjanie pomocou pripojenia USB, simulácia ryby hračka cat hračka pet mačka dodávky

30 CM elektronické cat hračka 3D ryby elektrické nabíjanie pomocou pripojenia USB, simulácia ryby hračka cat hračka pet mačka dodávky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty