Nový produkt

Multi-function s Vlastnou Kábel Kabelka Späť Klip Power Bank 2020 Nové Prenosné Nabíjačky 55 x 65 x 30 mm EM88

999 položky

€15.24

-15%

€17.93

Multi-function s Vlastnou Kábel Kabelka Späť Klip Power Bank 2020 Nové Prenosné Nabíjačky 55 x 65 x 30 mm EM88 Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Pomocou novej generácie s vysokou hustotou polymér, jemné povrchové sandblasting, ergonomické oblúky dizajn, malé a prenosné, ľahko držať v jednej ruke.

2. Multi-function s Vlastnou Kábel Kabelka Späť Klip Power Bank nie je len power bank je aj mobilný telefón majiteľa, uvoľnenie ruky. (Môže byť použitý pri otvorení a vzhľad je plochý, keď je zatvorená)

3. Kabelke štruktúra je navrhnutá s skryté nabíjačku vnútri, prichádza s nabíjací kábel, a iné rozhranie USB výstup súčasne, ktoré podporujú obe zariadenia na nabíjanie súčasne.

4. Napätie výstupu je stabilný, nie je na škodu telefón, používa stabilné a moderné čipové technológie, podporuje 2A stabilné a rýchle nabíjanie, a nie je ľahké byť horúci a bezpečnejšie používať

5. Nový inovatívny dizajn, kompaktné a prenosné, vám prináša rôzne prenosné power bank skúsenosti. Spĺňa denné cestovné potreby, podporuje rôzne zariadenia, poskytuje dlhodobé a spoľahlivé výdrž vášho mobilného telefónu, tabletu, digitálneho fotoaparátu

Špecifikácia:

Veľkosť: 55 x 65 x 30 mm

Materiál: PC+ABS/silikón

Batéria kapacita: 4000mAh

Energiu batérie: 14,8 v Wh

Vstupné rozhranie: Typ-C

Výstupné rozhranie: USB-A

Výstup rozhrania 2: Type-C/ligntning

Výstupné parametre: DC5.0/2.0

Vstupné parametre: DC5.0/2.0

Upozornenie:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka farby.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Power Bank

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Inteligentné Nabíjanie: Áno
  • Displej: No
  • Rýchle nabíjanie: Áno
  • Názov Značky: centechia
  • Druh: USB

Štítky: mrt dongle originál, rýchle top, power bank barato, lg lv3, nomi i505, mm výkon, c1 prípade, lesk vrecku, liitokala solárne, blavor solárna nabíjačka power bank.

Napísať recenziu

Multi-function s Vlastnou Kábel Kabelka Späť Klip Power Bank 2020 Nové Prenosné Nabíjačky 55 x 65 x 30 mm EM88

Multi-function s Vlastnou Kábel Kabelka Späť Klip Power Bank 2020 Nové Prenosné Nabíjačky 55 x 65 x 30 mm EM88

Napísať recenziu

Súvisiace produkty