Nový produkt

BUHESHUI Monokryštalické Solárne Panely 3W 6V Mini Solárne Pre Malé Napájanie Spotrebičov 145*145*3 MM Drop Shipping Doprava Zadarmo

999 položky

€5.62

-14%

€6.54

Monokryštalické Solárny Panel Solárne DIY Solárneho Systému Solárny Modul 3W 6V 145*145*3MM Doprava Zadarmo 1.Úplne Nový 2.Solárne články sú uzavreté a chránené odolnou vonkajšou poly rám 3. Monokryštalické kremíka 4.Max. pracovné napätie :6V 5.Max práce prúd: 0-520MA 6.Výkon: 3W 7. Rozmer: 145*145*3 mm H-ow vybrať solárny panel : Táto tabuľka zobraziť solárnej konfigurácie systému vzťah medzi skladovanie batérií a solárne panely. DC Skladovanie Batérie Solárny Panel 1.2 V 2V ~ 2.5 V 2.4 V 3.5 V ~ 4V 3.6 V, 5V ~ 6V 6V 7.5 V ~ 9V 12V 15V ~ 18V Aplikácie: MALÉ DOMÁCE PROJEKTY . VEDA PROJEKTOV . ELEKTRONICKÉ APLIKÁCIE . NABÍJANIE MALÉ DC BATÉRIÍ . BUDOVAŤ SVOJE VLASTNÉ POHÁŇANÉ MODELY / HRAČKY / SOLAR ZOBRAZUJE . Balíky zahŕňajú: 1 x solárny panel 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. 3 pracovné dni, pre vybavenie objednávky po obdržaní platby.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 10 do 20 pracovných dní.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. (Poznámka: dúfame, že prídete o čas, ale keďže toto je medzinárodná dodávka, doprava čas bude vysoko závislá na express spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ďakujeme za pochopenie) -tovar bude zaslaný na všetkých krajín po celom svete. -Budeme používať vzduchové bubliny zabaliť položky opatrne. -Balíček bude pevné a starostlivo skontrolovať pred doručené. Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

1, Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

2, umelých poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

3 Produktu kvalitu spracovania programu:

1) kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

2), Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci neplánujete urobiť novú objednávku v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt. 1, Ďakujeme, že ste si vybrali nás. Pozitívna spätná väzba bude ponechané pre vás automaticky po obdržaní vašej platby schválení.

2, Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto,prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste sa uspokojiť s našimi položky a služby.

3, kontaktujte nás, Prosím, pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme poskytovať najvyššiu Úroveň Služieb,pracovať s vami vyriešiť akýkoľvek problém.

4, Všetky e-maily budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (Peking Čas:9.00 hod do 6.00 hod).Ak žiadna odpoveď,prosím znova poslal svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr

  • Flexibilný Solárny Panel: No
  • Max. Moc: 3W
  • Druh: Solárny Panel
  • Počet Panelov: 1
  • Počet Článkov: 24
  • Číslo Modelu: 3W6V
  • Názov Značky: BUHESHUI
  • Menovitá Kapacita: NO
  • Veľkosť: 145*145*3 mm
  • Skladací Solárny Panel: No
  • Materiál: monokryštalické kremíka

Štítky: solárny panel, poistka solárnych článkov, 6v solárne, solárne články panel monokryštalické, 12v solárny panel, solárne bunky, solárny panel 12v 5v, amorph, solárny generátor pure, malé solárne panely solárne.

Napísať recenziu

BUHESHUI Monokryštalické Solárne Panely 3W 6V Mini Solárne Pre Malé Napájanie Spotrebičov 145*145*3 MM Drop Shipping Doprava Zadarmo

BUHESHUI Monokryštalické Solárne Panely 3W 6V Mini Solárne Pre Malé Napájanie Spotrebičov 145*145*3 MM Drop Shipping Doprava Zadarmo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty