Nový produkt

SUNTEKCAM Škol Lov Kamery Voľne žijúcich živočíchov Skautingu Dohľadu Sledovania HC700A Nočné Videnie Foto Pasce IR Kamery Cam

999 položky

€39.04

-5%

€41.10

Suntekcam Zver Lov Fotoaparát HC-700A Infračervené Led diódy Foto Pasce Chodník Kamerou na Nočné Videnie kamerový Popis: Tento digitálny fotoaparát je ideálny produkt pre bývanie, bezpečnosť, sklad-dohľad a monitoring voľne žijúcich zvierat s jeho kamufláž vzhľad a pekný tvar. Je vhodné na inštaláciu alebo upevniť, by sa mohli použiť na fotografovanie automaticky a vykonávať na dlhý čas videá.

Funkcia:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Tento fotoaparát je surveillance camera pracuje automaticky.

To môže byť aktivované súčasne akýmkoľvek pohybu človeka (alebo zvierat) v určitom regióne záujem (NI) monitoruje vysoko citlivé Pasívny Infračervený (PIR) senzor pohybu, a potom automaticky zachytáva vysoko kvalitné obrázky (až 16M pixelov) alebo záznamov v kvalite 1080p HD video klipy.

Pri východe slnka jednotky začína mať farebné fotografie a video, až kým nie je dostatok svetla (súmrak), keď to začne brať infračervené (monochromatický) fotografie a video.

Je ľahko ovládateľný, je 2,0-palcový farebný displej LCD na fotoaparáte. Je odolný proti vode a snehu pre vonkajšie použitie.

20 metrov diaľkové ovládanie.

Multi-funkčné Lov Fotoaparát HC-700A

1). Vstavaný 2.0 "" TFT farebný displej recenziu fotografie a videá z fotoaparátu

2). 48pcs IR Led pre flash rozsahu ako 20 metrov

3). Programovateľné 8/12/16 Mpx vysoko kvalitné rozlíšenie

4). Farebné obrázky počas denného svetla; čiernobiele v noci

5). Nastaviteľné PIR citlivosť; HIGH, MID, LOW

6). Pôsobivé rýchle spustenie čas: 0,5 s

7). Multi-shot obrázky; 1, 3, 6, 9

8). Nastaviteľné oneskorenie medzi pohybmi; 1/5/10/30 sekúnd / minút

9). Nastaviteľná dĺžka videa: 10/30/60/90 sekúnd

10). S 6pcs AA alkalické batérie, najdlhšie pohotovostnom režime až 6 mesiacov (batéria nie je súčasťou balenia)

11). K dispozícii prevádzková teplota: -20 ° až 60 °

12). S uvedenými časovač, kamera môže byť naprogramovaný do práce len počas nastavenej doby obdobie každý deň

13). Pečiatka dátum, čas, teplota a zemepisná dĺžka a zemepisná šírka na každý obrázok

14) . Nahrávanie Zvuku

Pamäť:TF Karty do 32GB (nie je súčasťou)

Package Zahrnuté:

1*Lov Kamera (batéria nie je include)

1*Diaľkové Ovládanie

1*USB Kábel

1*Popruh

1*Manuál

Poznámka:

- Prosím, vložte TF kartu, keď je fotoaparát vypnite.

- Prosím, nevkladajte alebo uzavrieť TF kartu, keď je fotoaparát je napájanie zapnuté.

- Odporúča formátovanie TF karty do fotoaparátu pri použití na prvý raz.

- Kamera bude v režim USB pri pripojení k USB portu počítača. V tomto prípade, TF karty, funkcie ako vymeniteľný disk.

- Uistite sa prosím, dostatočný výkon, keď s upgrade firmware, v opačnom prípade by mohol proces aktualizácie preruší nesprávne. Ak sa vyskytne akákoľvek závada po nesprávnej inovácia procesu, fotoaparát sa môže prestať fungovať správne.

Poznámky:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.

Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-3 cm chyba, kvôli ručné meranie.

Prosím zanechať skôr než dáte zlé spätnú väzbu,ak výrobky, ktoré majú nejaké problémy.

Vďaka za vaše porozumenie.

Doprava na Všetky objednávky zašle registrovaný air mail, môžete sledovať na oficiálnej stránke. Všetky objednávky budú expedované do 24 hodín po potvrdil ste platbu. Ako medzinárodná doprava je ovplyvnené mnohými faktormi: colná, lety, počasie, vojny, obchod, politika, atd, niektoré zásielky sa dostať oneskorené niekedy, ak ste nedostali vašu zásielku po očakával, pracovné dni, kontaktujte nás, budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. O colné: Povedz mi ! Ak chcete zmeniť názov výrobku v proforma faktúra Bude vyhlásený len 10USD, tak, že to bude ukladať dane colný náklady. Platba v súčasnosti prijímame www.vitek.sk platby. Môžeme loď zásielky na vaše www.vitek.sk adresu, prosím, uviesť, inú adresu, ak chcete. Spätná väzba Vaša spokojnosť je náš hlavný cieľ a vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Chceme našim zákazníkom byť 100% spokojní s ich poradie. po prijatí vašej objednávky, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star rating pre nás je obľúbená, je nevyhnutné a veľmi cenné na ďalší úspech nášho podnikania. Ak nie ste spokojní, pošlite nám e-mail pred odchodom neutrálne spätnú väzbu a negatívnej spätnej väzby, a prosím, dajte nám 1 pracovných dní na vyriešenie vašej reklamácie.vaša plná spokojnosť je našou povinnosťou. Vrátiť Všetky položky budú starostlivo skontrolovať a zabalené v dobrom stave. Ponúkame 14 dní mŕtvy na príchod replaycement záruka od dátumu prijatia. O nás záruky všetci naši zákazníci by boli spokojný s našim výrobkom. Ak nie ste spokojní, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa teší na váš nákup. Kontaktujte nás, Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na www.vitek.sk. E-maily sa zvyčajne odpovedal do 12 hodín. Snažíme sa, aby naša spätná väzba pozitívne. Sme vždy poskytovať včasné reakcie na e-maily a usilovať pre lepší zážitok.

  • Dropshipping: Podpora
  • TFT Displej: 2.0 palec
  • Číslo Modelu: HC700A
  • Intervalové: 30/60/90/120/240mins
  • Rok: 2018
  • Freeshipping: Áno
  • Spúšť Rýchlosť: 0.5 druhý
  • Zabezpečenia overenia: FCC,CE,RoHS
  • Rozlíšenie Videa: 1080P/720P/VGA
  • led: Black Neviditeľné 940nm
  • Názov Značky: suncore

Štítky: fotoaparát hunt, rozsah nv008, 3g foto pasce, pard, hc801m, sullen, nv007, foto pasce, fotoaparát chodník, Monokulárne.

Napísať recenziu

SUNTEKCAM Škol Lov Kamery Voľne žijúcich živočíchov Skautingu Dohľadu Sledovania HC700A Nočné Videnie Foto Pasce IR Kamery Cam

SUNTEKCAM Škol Lov Kamery Voľne žijúcich živočíchov Skautingu Dohľadu Sledovania HC700A Nočné Videnie Foto Pasce IR Kamery Cam

Napísať recenziu

Súvisiace produkty