Nový produkt

SW-CJ-1D SW-CJ-1G čistenie tabuľky; jedlé huby; tkanivové kultúry tabuľke; aseptické tabuľka

999 položky

€904.36

Špecifikácie:SW-CJ-1D, SW-CJ-1G

SW-CJ-1D ( 1G čistenie tabuľke je miestne čistenie jednotky pre polia, zdravotnícke, sociálne, biologické inžinierstvo a vedeckých experimentov.

Po prvé, pracovný princíp

Vzduch cez horný / zadný primárny vzduch filter a low-noise odstredivého ventilátora stlačte do pléne, ale ktorá je rovnomerne ventiloval na hornej strane HEPA filter forme úroveň Gao Jie jasnosť / vertikálne vzduchu opony odstraňuje pôvodné prírodné vzduchu v pracovnej oblasti, a dosiahne ideálne Gao Jie čistý priestor a po piatich minútach. Prijať nastaviteľné ventilátor, dvojité regulácie otáčok objem vzduchu, dotykom nastavte prepínač napätia, skontrolujte, rýchlosť vetra v pracovnej oblasti je vždy v ideálnom stave.

Dve, konštrukčné vlastnosti

Box škrupina je vyrobená z dovezených MDF list, ktorý zabezpečuje dlhú dobu bez hrdze, povrchové úpravy s elektrickým povrch hladký a bezprašný povrch a nerezové dosky položené na bedplate, takže je odolné a pohodlné.

Parameter

SW-CJ-1D

SW-CJ-1G

Čistota úrovni

Trieda 100@≥0.5 um (US Federálnej 209E)

Počet kolónií

≤0.5 ks/pokrm·čas (∅90 mm kultúry doska)

Priemerná rýchlosť vetra

0,25 m~0.45/m/s (Rýchlo, pomaly, dvojité rýchlosť)

hluk

≤62dB (A)

Vibrácie pol-špičková hodnota

≤0.5 mikrónov (x.y.z smer)

osvetlenie

≥300LX

Zdroj Napájania

AC Single-phase220V/50Hz

Maximálny stratový výkon

130W

Hmotnosť

85 kg

Špecifikácia, množstvo a vysoká účinnosť filtra

695 x 455 x 50 x1pcs.

695 x 600 x 50 x1pcs

Žiarivka/Špecifikácia, množstvo a ultrafialové lampy

20W*1 /20W*1

20W*1 /20W*1

Platné počet zamestnancov

Jednej strane jednej

Prívod vzduchu metóda

Vertikálne fúkanie

Horizontálne fúkanie

Prehľad veľkosť

850 x 580 * 1600Mm

850 x 580 * 1600Mm

Workspace veľkosť

700 x 500 * 500Mm

700 x 400 * 500Mm

Vertikálny prívod vzduchu: vzduch sa nasáva z hornej negatívny tlak vzduch, filtrovaný primárny účinok a vysoká účinnosť zariadenia a vzduchu je odvádzaná z hornej do dolnej časti. To je široko používaný v laboratóriách, biopharmaceuticals, potravinársky priemysel, fotoelektrické priemysel, microelectronics, pevný disk výroby A v iných oblastiach.

Horizontálne fúkanie : vzduch sa nasáva z hornej negatívny tlak vzduchu a filtrované primárne vysokú účinnosť zariadenie, a vzduch je vháňaný zo zadnej strany na prednú. To je široko používaný pre jedlé huby, kvetov a stromov, rastlín vrúbľovanie, pestovanie, atď. Poznámka: 1. Funkcie vertikálny prívod vzduchu a vodorovný prívod vzduchu sú presne rovnaké, a nie je zrejmý rozdiel medzi výhody a nevýhody. 2. Plochy a podlahu pracoviská sú navrhnuté s obojstranné skla. Predné jednostranný workbench je sklenené posuvné dvere, a späť je pevné sklo, ktoré je možné prevádzkovať na jednej strane. Obidve predné a zadné double-sided pracovný stôl sú sklenené posuvné dvere, ktoré je možné prevádzkovať na oboch stranách. 3. Dĺžka dvojité tabuľky je dlhšia ako dĺžka jednej tabuľke.

spôsob platby:- akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:-poskytovanie Úverov, VISA karty, banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.Globálne rýchly predaj na platobné-Všetky riešenie Alipay.Doprava:- Prosím venujte pozornosť k vašej objednávky adresa musí vyplniť dodaciu adresu zápas. (Ak ste z Ruska, prosím zanechať svoje meno a priezvisko, ktorá je veľmi dôležité)-tovar bude uhradená do 3 pracovných dní po zaplatení.Dodávka bude k dispozícii po celom svete prostredníctvom Epacket / Čína Príspevok Letecky / UPS / FEDEX / DHL / EMS.V -otdalenny oblasti môže spôsobiť dodatočné prepravné náklady.- Prosím, skontrolujte podrobnosti dodávky, v prípade poškodenia, prosím, prijmite to a ihneď nás kontaktujte. Sme potvrdzovať a odosielať vám nové oneGuarantee:-defektnye problém musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní po doručení tovaru;-Poškodenie tovaru musia byť predložené do 5 pracovných dní po doručení.kontaktujte nás:- Ak chcete, aby veľké, aby veľkoobchod, prosím neváhajte a kontaktujte nás.- Ak potrebujete objednať viacero položiek, dajte nám prosím vedieť ako prvý. Ponúkame vám zľavu.Spätná väzba:Všetky pripomienky, ktoré od vás bude veľmi ocenil. Ak ste spokojní s našimi službu alebo produkt, prosím, dajte nám 5 zvezd. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás a my vám čo najskôr.

  • Názov produktu: Cez čisté lavičke
  • Čistenie sadzba: Úroveň 100 (%)
  • Model: SW-CJ-1D, SW-CJ-1G
  • Hluk: 62 (dB)
  • Platné oblasti: Široko používané v elektronike, národnej obrany, presné nástroje, m
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Číslo Modelu: SW-CJ-1D, SW-CJ-1G
  • Čistenie vzduchu technológie: Photocatalyst technológia, vysoká účinnosť HEPA filtrácia technológie
  • Proces prispôsobenia: Áno
  • Moc: 130 (Kw)
  • Prúdenie vzduchu: Vysvetlenie (m3/h)

Štítky: ostrý tabuľka elektrické, jednoduché živné, ms živné, vibrio živné, elektrické zásuvky stola, multifunkčný elektrický tabuľka, mikrobiológia živné, topsy elektrické tabuľka, výťah elektrické tabuľka, elektrický sporák tabuľka.

Napísať recenziu

SW-CJ-1D SW-CJ-1G čistenie tabuľky; jedlé huby; tkanivové kultúry tabuľke; aseptické tabuľka

SW-CJ-1D SW-CJ-1G čistenie tabuľky; jedlé huby; tkanivové kultúry tabuľke; aseptické tabuľka

Napísať recenziu

Súvisiace produkty