Nový produkt

DC 5V-38V Digitálny Displej LCD Voltmeter Ammeter Volt Prúd Napätie Meter Tester Multi-funkcia Power protection

999 položky

€3.19

-17%

€3.89

1. Najdôležitejšie Produkty

Meranie okruh čerpá silu z príkon port a nevyžaduje ďalšie napájací kábel.

S LCD displejom, môžete zobrazovať informácie, ako je napätie, prúd, výkon, vypúšťanie mAH, vypúšťanie čas a prevádzkovú teplotu.

Ochrana mechanizmus je kompletný, s rôznymi práv ako podpätie ochrany, prepäťové ochrany, prepäťová ochrana, premôcť ochrany, overtemperature ochrany, nadčasy ochrany a viac kapacity.

Preplatok a overdischarge ovládanie batérie je možné dosiahnuť nastavením vhodných podpätie ochranu a na ochranu pred prepätím prahy.

Načasovanie a kvantitatívne batérii nabíjanie a vybíjanie je možné dosiahnuť nastavením vhodných časový limit ochrany a viac kapacity ochrany hraníc.

Zobraziť informácie, ako je napätie, prúd, výkon, obchod mAH, vypúšťanie čas a prevádzkovú teplotu.

Podpätie ochrany, prepäťové ochrany, nadprúdu vlna Plošinám, premohli vlna Plošinám, nad teplota ochrany, nadčasy ochrany a viac kapacity ochrany. Preplatok a overdischarge ovládanie batérie je možné dosiahnuť nastavením vhodných podpätie ochranu a na ochranu pred prepätím prahy.

2. Parametre výrobku

Vstupné napätie: DC 5V-38V (s anti-reverse pripojenie)

Vstupný prúd: 0.03 A-5A

Pracovný prúd:

Napätie presnosť: 1% +1

Aktuálne presnosť: 1% +1

Pracovné prostredie: teplota: -15 ° C ~ 50 ° C

Podpätie ochrany LVP prahová hodnota: štandardné 4.8 V (môže byť nastavená medzi 4.8 V-38V)

Prepäťová ochrana OVP prahová hodnota: štandardné 38V môže byť nastavená medzi 4.8 V-38V)

Prepäťová ochrana OCP prahová hodnota: štandardné 5.5 A (môže byť nastavená medzi 0,5 A-5.5 A)

Over-power wave Plošinám funkcie opp prahová hodnota: štandardné 200W (môže byť nastavená medzi 1W-200W)

Viac teplota ochrany OTP prahová hodnota: štandardné 80 ° C (môže byť nastavená medzi 40-80)

Veľkosť produktu: 79mm*42mm*26 mm

Hmotnosť výrobku: o 40 G

3. Vlastnosti Produktu

1, LCD displej

V normálnom režime, LCD displeje vstupné napätie a prevádzková teplota na druhú stranu; v zostupný zobrazuje v reálnom čase aktuálny, výkon, kapacita a vypúšťanie čas.

V chránenom režime, LCD displeje ochranu kód.

V režime nastavovania, LCD displeje rôzne nastavenie parametra kódy a parameter prahy.

2, zvuk, svetlo a alarm

Keď výstupné napätie ammeter je zapnuté, SPUSTITE indikátor je stále zapnutý a bzučiak nie je tón; keď je vypnutý, SPUSTIŤ indikátor je vypnutý bzučiak nie je tón. Po vstupe do režimu ochrany, bzučiak klesnú alarm a SPUSTIŤ kontrolka bude blikať.

3, nabíjanie a vybíjanie kapacity a čas automatické štatistiky, tak dlho, ako výstup je zapnutý (SPUSTIŤ indikátor je vždy zapnuté), ak chcete začať štatistiky, vypnúť výstup (SPUSTIŤ kontrolka nesvieti), stop štatistiky, power-down štatistiky sú automaticky vymažú, v zobrazenie kapacity a čas, Kedy rozhranie je stlačené, dlhým stlačením tlačidla - zodpovedajúce údaje môžu byť vymazané. Prosím, zrušte štatistiky pred spustením štatistík. Maximálny výbojový kapacita (ASM) a maximálny výbojový čas (OHP) môžete zapnúť alebo vypnúť v nastavení mode (predvolene vypnuté). Po otvorení, prahovú hodnotu možno nastaviť. Keď prahová hodnota je prekročená, výstup sa automaticky vypne, a bzučiak alarmy. Batéria je nabitá a vybiť.

4. Stanovením príslušného prepäťová ochrana prahov a podpätie na ochranu hranicu, preplatok a overdischarge ovládanie batérie môžu byť realizované. Pre podrobné prevádzky, pozri 4.4 Produkt Príklad použitia.

5. Ideálny softvér a hardvér ochrany mechanizmus, a softvér na ochranu prah môže byť upravená. Po softvér na ochranu, výstup je vypnutý.

Hardvér ochrany:

Modul vstupného portu má anti-reverzný ochranu, a naopak spojenie nehorí.

Softvér na ochranu:

OVP (over voltage protection (predvolené 38V, možno nastaviť sami, po, cez-napätie, ochrana, SPUSTIŤ indikátor bliká, LCD displej, rozhranie sa zobrazí OVP. V nabíjanie batérie, nastavenie vhodné prah môže sa účinne brániť batérie preplatok);

OCP toz (predvolené 5.5 A, je možné nastaviť sami, po prepäťová ochrana, SPUSTIŤ indikátor bliká, LCD displeje OCP);

Funkcie opp over power protection (predvolené 200W, možno nastaviť sami, po viac ako ochranu napájania, SPUSTENIE indikátor bliká, LCD displeje funkcie opp);

OTP nad teplotou prostredia (predvolené 80 °C, je možné nastaviť sami, po viac ako teplotná ochrana, SPUSTIŤ indikátor bliká, LCD ukazuje CDG);

LVP podpätie ochrany (predvolené 4.8 V, je možné nastaviť sami, po podpätie ochrany, SPUSTIŤ indikátor bliká, LCD ukazuje LVP, v zabránili elektrostatickému výboju z batérie test a iné aplikácie, nastavte príslušnú LVP, môže sa účinne brániť batérie viac-výtok, tak, aby nedošlo k poškodeniu batérie )

6. Napätie a prúd meter výstup je v predvolenom nastavení povolené.

7, všetky settable parametre podpora power-down skladovanie.

  • Prevádzková Teplota: -10-65
  • Číslo Modelu: ZK-U15
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Trieda Presnosti: 1%
  • Názov Značky: diymore
  • Typ Displeja: Digitálny Len
  • Zdroj Napájania: DC
  • Rozmery: 79mm*42mm*26 mm

Štítky: lcd displej tester, ammeter volt, bazén tester, volt ampér meter pripojenie, veľké ammeter, modbus dc power meter, tester tv, tester, voltmet, ammet.

Napísať recenziu

DC 5V-38V Digitálny Displej LCD Voltmeter Ammeter Volt Prúd Napätie Meter Tester Multi-funkcia Power protection

DC 5V-38V Digitálny Displej LCD Voltmeter Ammeter Volt Prúd Napätie Meter Tester Multi-funkcia Power protection

Napísať recenziu

Súvisiace produkty