Nový produkt

Cafiona Lacné Sailor Moon Tsukino Usagi Princezná Pokoj Cosplay Kostým Krásne Dievčatá Mini Šaty Nastaviť Halloween

999 položky

€46.17

-28%

€64.13

Cafiona Lacné Sailor Moon Tsukino Usagi Princezná Pokoj Cosplay Kostým Krásne Dievčatá Mini Šaty Nastaviť Halloween

Vezmite Prosím Na Vedomie: 1. Skutočné položku farby sa môže mierne líšiť od on-line farba vzhľadom na zmeny v obrazovke nastavenia farieb, osvetlenie, jas, atď. 2. Prosím, nechajte mierne odchýlky pre merania údajov.

Spe cif ication:

Príležitosti: Cosplay, Halloween

Kostým Štýl: Sexy Šaty

Hrúbka: Tenký

Sezóna: Leto

Vynikajúce Prevedenie a Dokonalé Stehov

Package Vrátane :

1*Šaty

1*Náhrdelník

1*hlavový most

2*Rukavice

2*Lúk

2*Pančuchy

(Ako je zobrazené na fotkách)

Hmotnosť Balenia :

O 1,0 kg

Prosím, povedzte nám svoje právo štandardnej veľkosti alebo meraní, ako je uvedené nižšie prostredníctvom e-mailu, vrátane pohlavia, výšky, váhy, hrudník, pás, boky, low-pasu, šírku ramien, rukávy dĺžka, nohu dĺžky, nohavice dĺžka .

Podmienky Služby

1. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné poplatky. Kupujúci sú zodpovední za tieto, ale budeme minimalizovať riziko platenia to. 2. Prosím ponúknuť nám vaše požadované štandardnej veľkosti alebo presné merania, ak potrebujete vlastnú veľkosť. 3. Rôzne položky, rôzne výrobné čas. Takže, ak potrebujete položku v zhone alebo máte termín, pls kontaktujte nás pred cenové ponuky. 4. Skontrolujte prosím vaše položky opatrne, keď sa vám to podarí, a neváhajte nás kontaktovať pre všetky problémy. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. 5.O spokojnosti zákazníkov je našou prioritou, pls kontaktujte nás pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby.

6.Prepravné môže byť ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Ale budeme vás informovať o stave vašej zásielky.

1.Prijímame PayPal a Víza platby, ale radšej PayPal, díky moc.

2.Platba musí byť doručená najneskôr do 7 dní aukcie uzávierky.

1.Prosím, uistite sa, že dodaciu adresu a telefónne číslo, ktoré ste uviedli, sú správne, sú veľmi dôležité pre doručená úspešne a včas.

2.Pre výrobky máme na sklade, sme normálne loď do 3 pracovných dní po vašej platby prijaté a schválené. 3.Ak položka je potrebné špeciálne produkty, budeme potrebovať 7 až 15 pracovných dní na dokončenie tvorby.

4.USA, UK, AU, budeme loď položky, klasickou poštou služby(EUB) s sledovacie číslo o 7-12 pracovné dni, aby sa dospelo.

5.Do Ruska, budeme loď položky, klasickou poštou service(EMS), s sledovacie číslo okolo 25-35 pracovné dni, aby sa dospelo.

6.V iných krajinách, Môžeme poskytnúť HK Post doprava, EMS alebo.

7.Ak chcete, aby urýchlilo dopravu, môžeme si vybrať, DHL/UPS/Fedex/TNT pre najrýchlejší poštovné a uistite sa, že dostanete skoro.

8.Ponúkame kombinovanej dopravy, ktorý bude zachrániť vášho lodné náklady výrazne pre váš viacerých nákupoch.

1.Akceptujeme výroba chybná vrátiť. Ľudské faktory vrátiť, sú neprijateľné, napr. pomocou umývanie škody. 2.Chybné výrobky musia byť vrátené do 15 dní po tom, zákazník si ich. A všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale. 3.Pre štandardná veľkosť a štýl položky, môžeme prijať non chybná vrátiť, ale kupujúci je povinný zaplatiť vrátiť poplatky. Vrátime vám plnú peňazí, keď sme si návrat poštovné. 4.Všetky produkty budú kontrolovať mnoho krát pred odoslaním. Na zákazku položky, ak nemá dobre zapadajú ste sa kvôli zlej informácie, môžeme sa snažiť v našich silách pomôcť vám ho vyriešiť, ale my, sú neprijateľné pre návrat.

5.Ak ste si nesprávnu položku, pls kontaktujte nás najneskôr do 3 pracovných dní e-mailom s položku fotografie pripojené.

1.Ak yo u mať akúkoľvek otázku, prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek. 2.Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Prosím, láskavo opätovne odošle e-mailu alebo skontrolovať zložku so spamom, ak žiadna odpoveď od nás . Oveľa ocenenie za pochopenie a spoluprácu! Vďaka za vašu návštevu a veľa šťastia!

  • Veľkosť Typ: Ázia
  • Dĺžka Šaty: Mini
  • Materiál: Satén, Spandex, Netto
  • Položka Druh: Sady
  • elastické: Elasticky
  • Výstrih: V-Neck
  • Znaky: Tsukino Usagi
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy
  • Tému: sailor moon
  • Pohlavie: ŽENY
  • Príležitosti: Cosplay, Halloween, Cartoon Show
  • Funkcia: Sexy Mini Šaty
  • Číslo Modelu: G589D-D10
  • Typ Zdroja: anime
  • farba: Biela, modrá, červená
  • Dĺžka rukávy: Bez rukávov
  • Komponenty: 其它(Ostatné)

Štítky: sailor moon šaty, kostým, sailor moon príslušenstvo diely, costume sailor moon, sailor moon bat, Námorník Jednotné, ray sailor moon cosplay, sailor moon cosplays kostýmy, jupiter sailor moon boots, black salior mesiac, nohavičky serenity.

Napísať recenziu

Cafiona Lacné Sailor Moon Tsukino Usagi Princezná Pokoj Cosplay Kostým Krásne Dievčatá Mini Šaty Nastaviť Halloween

Cafiona Lacné Sailor Moon Tsukino Usagi Princezná Pokoj Cosplay Kostým Krásne Dievčatá Mini Šaty Nastaviť Halloween

Napísať recenziu

Súvisiace produkty