Nový produkt

Riasy Riasy Rozšírenia Vinyl Odtlačkový Samolepky Na Stenu Obočie Obočie Salón Krásy Citát Stenu Odtlačkový Tvoria Spálňa Decor Z902

999 položky

€5.90

-22%

€7.66

Vitajte v našom Obchode !

Prosím, prečítajte si popis výrobku a kontaktujte nás s prípadnými otázkami!

Veľkosť (1 palec =2.54 cm) :

57 cm x 25 cm vysoký

96 cm x 42 cm vysoký

129 cm x 56 cm vysoký

O Color : sa snažíme naše najlepšie ukázať skutočný produkt. Ale farba stále možno trochu odlišné podľa obrázka a obrazovka efekt. Prosím, zvážte to pred zakúpením.

~~ O VÝROBOK ~~ * Tento výrobok je jeden time aplikácie. Obtlačky sú vymeniteľné , ale nie opakovane . * Naše nálepky sú vyrobené s vysoko kvalitné vymeniteľné vinyl a sú vlastné rez pri nákupe. * Naše vymeniteľné kvalitné matné vinylové nálepky, keď sa nanáša na stenu vzhľad maľované na! * Vymeniteľné stena nálepky možno aplikovať takmer na všetky čisté, hladké, prachu a mastnoty voľného povrchu. * Veľkosť kotúča, môže byť trochu väčšie a zobrazia sa všetky podrobnosti. * Obtlačky väčší ako 23.5" (60 cm) vysoký prísť v 2 alebo 3 kusy.

Ako používať

1.Steny Odtlačkový-1 ks ;Prenos Filmu - 1 ks;Nožnicový -1 pc;Karta -1 pc.Uistite sa, že váš displej povrch je čistý a jasný vlhkosti, oleju alebo prachu.

2.Stick prenos film na dizajn, zabraňuje tvorbe bublín, rovnako ako je to možné,potom kopírujú ho znova a znova s kartou.

3.Opatrne odstráňte prenos film, s otlačkom dizajn pripojené, z podkladového papiera.Flip cez a odstrániť zostávajúce podkladového papiera.

4.Starostlivo miesto, dizajnu a filmu na svoje zobrazenie povrchu.Používajú karty, škrípanie dizajn pevne prostredníctvom filmu, od centra dizajnu smerom k okrajom.Opatrne odstráňte prenos film z kotúča.

5.Hotovo (môžete nakrájame na kúsky, ako je potrebné.)

Prepravné a Dodacia lehota tovar zasielame do celého sveta. Položka Doba Spracovania: Väčšinou, položky môžu byť dodané von do 2 až 7 pracovných dní. Tranzitný čas a čas Doručenia líšiť v závislosti od toho, kde sa nachádzate a kde sa váš balíček pochádza, ako aj spôsob dopravy. Tiež, dodávka môže byť odložené pre dovolenku alebo fyzická nehôd. Položky sú dodávané z Číny Letecky, za normálnych okolností, dostanete k väčšine krajín do 15 do 30 pracovných dní. A položky dostať krajín, ako USA, Austrália, a to do 7 do 25 pracovných dní.

Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ďakujem moc! Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky. Úprimne dúfame, že kupujúci nám môže dať príležitosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby. Sme čestní predávajúceho. Váš rešpekt pre nás bude veľmi ocenil. A necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetkých kupujúcich.

  • Tému: vzor
  • Názov Značky: ZINIAN
  • Klasifikácia: Podlahové Samolepky
  • Špecifikácia: Single-piece Package
  • vzor: Lietadlo Nálepka Na Stenu
  • Scenáre: STENY
  • farba: 20 Farieb je k dispozícii
  • Číslo Modelu: Z902
  • Materiál: PVC
  • Štýl: Moderné

Štítky: usa sklade, dekor lash, led rúž, dlaždice na predĺženie rias, rias nálepka na stenu, krk holiaci strojček, tvár zásobník, rias, holič nálepky, holičstvo, stena nálepky.

Napísať recenziu

Riasy Riasy Rozšírenia Vinyl Odtlačkový Samolepky Na Stenu Obočie Obočie Salón Krásy Citát Stenu Odtlačkový Tvoria Spálňa Decor Z902

Riasy Riasy Rozšírenia Vinyl Odtlačkový Samolepky Na Stenu Obočie Obočie Salón Krásy Citát Stenu Odtlačkový Tvoria Spálňa Decor Z902

Napísať recenziu

Súvisiace produkty