Nový produkt

New Horúce Fitness Odolnosť Kapely - Odolnosť Kapely Rukoväte Odolnosť Kapely, Cvičenie, Cvičenie Odolnosť Kapely Nastaviť

999 položky

€3.07

-45%

€5.59

Funkcie:

***ROZMANITÝ TRÉNING MOŽNOSTÍ: 17pcs fitness pásma sada sa skladá z 5 trubice, pásy, 5 odpor slučky pásma, 2 polstrované rukoväte, 1 dvere kotvy, 2 členok popruhy, 2 vykonávať tašky. S týmto kompletný tréning auta, už nikdy nezmeškáte žiadnu šancu a výzvu rôzne školenia ťažkosti pevnosti budova a tónovanie svalov.

***NASTAVITEĽNÉ ÚROVNE ODPORU: Každá kapela je v rôznych farbách a úrovne odporu: Žltá - 10 libier, Modrá - 15lbs, Červená - 20lbs, Zelená - 25lbs, Black - 30lbs, s celkového odporu hmotnosť 100lbs. Môžete nastaviť napätie, intenzita na dosiahnutie osobných cieľov použitím jednoduchého kapela alebo kombináciou viacerých kapiel, ideálny pre začiatočníkov, alebo odborníkmi, muži, ženy, dospievajúcich a deti.

***VYNIKAJÚCE CVIČENIE SKÚSENOSTI: je vyrobený z najkvalitnejších prírodných latex a niť počítať nylon, kapiel sú snap-odolné a schopné udržať maximálnu odolnosť úrovniach aj po opakovanom úsek a použitie. Odpružené rukoväte a hrubé čalúnená členok popruhy poskytujú optimálne pohodlie a ochranu, zatiaľ čo robí cvičenia.

***CVIČENIE A REHABILITÁCIA: nielen pre denné fitness cvičenie a spaľovanie tukov, tieto kapely sú tiež široko používané k obnove ľudí, ktorí trpia nohy, kolena a späť zranenia, užitočné na obnovu z MCL, ACL, koleno nahradenie, jabĺčko, ideálnou voľbou pre ženy, ktoré sa snažia udržať svoje telo v kondícii po tehotenstve a pôrode.

***ĽAHKÝ a PRENOSNÝ: Balené v taška, celá súprava váži len 2,4 kg a ľahko zmestí do batohu alebo aktovky, takže môžete robiť cvičenia doma, posilňovňa, kancelárie alebo na cestách.

Špecifikácie:

Materiál: Latex + Nylon

Latex potiahnite popruh:latex

Háčik: Žehlička poniklovaná

Rukoväť: NBR + PP + polyester + nickel-plated žehlička

Anklet: Polyester + nickel-plated žehlička

Dvere pracky: Polyester + NBR + PP

Úložný vak: polyester

Trubice Pásma:

Dĺžka: Cca 1,2 m / 4 ft

Odolnosť: Žltá - 10 libier, Modrá - 15lbs, Červená - 20lbs, Zelená - 25lbs, Black - 30lbs

Slučky Pásma:

Obvod: 60 cm / 23.62 v

Šírka: 5cm / 2.0

Odolnosť: Zelená - Extra Svetla (10 libier); Modrý - Ľahký (15lbs); Žltá - Stredná (30lbs); Červená - Ťažká (35lbs);Čierna - Extra ťažký (40 lbs)

Zoznam Produktov:

17pcs/Set(Napätie lana * 5 + Peny rukoväť * 2 + Bezpečnostné dvere pracky * 1 + Kovový statív * 2 + 600 * 50 * 0.35 MM (zelená, modrá, žltá, červená, čierna) latex napätie krúžok * 5 + úložný vak * 2 )

alebo

Napätie krúžok * 5+Úložný vak * 1

Poznámka:

1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť.

2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

  • Funkcia: Telo
  • Číslo Modelu: 00
  • Šport: Odolnosť Kapely
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Oddelenie Meno: Unisex
  • ejercicio: Fitness vybavenie
  • Jóga: Športové
  • expander: elastico para ginastica
  • Aplikácia: Gumené String Hrudníka Developer
  • Deporte: ejercicio en casa
  • domáce cvičenie: Výkon zariadenia pre domácnosti

Štítky: odpor pásma ťažké cvičenie, kapela odolať, doma cvičenia, excersise lano, v fitnes rukoväť, santa fe sm, grip telocvični, bungee jogy, veľa cvičenie, domov vlakom.

Napísať recenziu

New Horúce Fitness Odolnosť Kapely - Odolnosť Kapely Rukoväte Odolnosť Kapely, Cvičenie, Cvičenie Odolnosť Kapely Nastaviť

New Horúce Fitness Odolnosť Kapely - Odolnosť Kapely Rukoväte Odolnosť Kapely, Cvičenie, Cvičenie Odolnosť Kapely Nastaviť

Napísať recenziu

Súvisiace produkty