Nový produkt

Bezdrôtové slúchadlá s podsvietený uši mačka ucho M2 pre deti

999 položky

€23.59

Rýchle dodanie od skladu v Moskve. Moskva a Moskva 1-2 dni, regiónov až 10 dní v závislosti od vzdialenosti a spôsob doručenia. Kúpiť Môžete veľkoobchod a maloobchod, bezdrôtová žiariace slúchadlá s mačka uši. Bezdrôtové slúchadlá s ušami mačka ucho mačka M2 módny dizajn

Slúchadlá led mačka uši M2 mačka ucho-kombinácia vynikajúci dizajn a pôsobivé funkčnosť. Ľahké a pohodlné, budú vám umožní naplno si vychutnať hudbu, ako aj doplnenie štýl, pomôže prejavu, najmä mladých milovníkov hudby.

Bluetooth mačka slúchadlá sú vždy pripravení zapôsobiť-vyzerajú módne a štýlové, pohodlné na použitie pre viac zábavy pre vaše dieťa počas každodenné použitie!

Mačka uši s LED svetlom Slúchadlá s mačka uši majú LED osvetlenie s viacerými farbami. Celkom zaujímavé pozrieť sa v tme. Multifunkčné Bluetooth slúchadlo je ideálny darček pre Nový Rok alebo narodeniny. S pomocou slúchadlá, môžete na ovládanie hudby (tlačidlá), aj prijímať hovory. Ľahko sa prenáša-slúchadlá fold), môžu sa vziať so sebou na cestu. Pohodlné nosenie-vychutnajte si kontinuálne počúvanie hudby po celý deň! Vankúše sú mäkké, a okraj je nastaviteľná pre akúkoľvek veľkosť hlavy (pre deti a dospelých). Najlepší darček pre deti. Tento slúchadlá s mačka uši je vynikajúcou voľbou pre dievčatá alebo chlapcov.

Funkcie:

Počúvanie Čas: 8 hodín

Bluetooth vzdialenosť: 10 metrov

Čas nabíjania: 1.2 hodín

Bluetooth verzia 5.0

Pohotovostný čas: 148 hodín

Batéria: 400mAh

Veľkosť: 9x17x20 cm

Obsah Balenia:

Bluetooth slúchadlá s mačka uši so svetlom

Zvuk drôt 3.5 Jack

MicroUSB kábel

  • Ovládanie Hlasitosti: Áno
  • Je bezdrôtové: Áno
  • Komunikácia: Bezdrôtové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Slúchadlá
  • Bezdrôtové Typ: Bluetooth

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, hudobné slúchadlá mačka uši, anténa bluetooth m2, mikrónov pre slúchadlá, bezdrôtové, púčiky bluetooth 5, mens bluetooth slúchadlá, dieťa slúchadlá bezdrôtové, nabíjačka ucho, meuzi bezdrôtové slúchadlá, android políčko klávesnice.

Napísať recenziu

Bezdrôtové slúchadlá s podsvietený uši mačka ucho M2 pre deti

Bezdrôtové slúchadlá s podsvietený uši mačka ucho M2 pre deti

Napísať recenziu

Súvisiace produkty