Nový produkt

QWB Kráľovná Väzbe Krásu Tela Vlna Doprava Zadarmo 12"/14"/16"/18" Brazílsky Panenské Vlasy Prírody Farba Čipky Frontálne

999 položky

€70.42

-13%

€81.88

Ďakujem vám všetkým a mať požehnanie deň!

Vážený zákazník,

Keď sme hovorili o PANENSKÉ VLASY, znamená používame donator hair (vlasy sú rezané/zakúpené od donator priamo (namiesto výberu od podlahy), s niektorými čistá práca a vysoká teplota pary procesu, aby do mnohých rôznych textúr. Naše vlasy preukáže opakovane Viac ako jeden rok, s náležitou starostlivosťou :)!!

V tomto prípade, prosím, nenechajte si porovnajte našu vlasy s Krásy ponuky Obchodu Vlasy :) Na BSS vlasov sa môže zdať byť" Miss Dokonalý" na prvý pohľad, žiadne suché/split končí, farby sú presne rovnaké celý komplex, veľmi unreal mäkké po KYSELINY VAŇA procesu. Avšak, nie je potrebné robiť kyseliny kúpeľ pre dobrý kvality donator vlasy. Panenské vlasy bez chemického procesu, bude odolné používa. Ak u sú naozaj vyberavý o split/suché konce, farebný rozdiel, šedivé vlasy, prosím, nie ich nákup, kým u prečítať nižšie panenské vlasy detaily.

Kráľovná Väzbe Krásy LTD

Suché/Split Končí:

Suché Konce--našich vlasov je vysoká teplota pary spracované textúry, vlasy po vysokej teploty pary spracované bude trochu suché. Prosím postupujte podľa našich starostlivosť o vlasy pokyn, máme odporúčame shampoo & conditioner. Tieto Značky dôkaz byť v práci aj na naše vlasy a urobiť veľký vlhkosti liečbu!

Štiepeniu-ako všetci vieme, pre panenské vlasy rastú z ľudskej pokožky hlavy, čím dlhšie vlasy menej výživy dosiahnu končí. Našich zdrojov odbor bude vybrať ťažko poškodené konce surové vlasy, ale málo rozdelí končí sa nemožno vyhnúť, najmä ak vlasov je dlhšie ako 18", prosím pochopiť. LEN FARBENÉ & KYSELINY VAŇA vlasy nemá rozliata končí na všetkých! Ak u vyberaví pre štiepeniu, neodporúčame u k nákupu 100% chemické zadarmo panenské vlasy :)

Naše Farba Vlasov:

Vlasy je non-farbené a zhromaždené od donator priamo. Každý zväzok farba sa mení málo. Zabezpečuje od black #1, tmavo hnedá #1b Stredný hnedý #2. Prosím, zanechajte nám poradí poznámka pre farebné požiadavky, budeme vybrať vlasov u pred zásielky.

Pre reálnom panenské vlasy, odtieň z vrcholu na koncoch, ktoré je normálne, ako všetci vieme, dlhšie vlasy menej výživy dosiahnu končí, zvyčajne panenské vlasy končí bude ľahší ako vrcholový a stredný. Napríklad, horný a stredný sú čierny tieň na koncoch 1b alebo ešte ľahšie na posledné 2~4 palce :) to je tiež štiepeniu oblasti.

Prelievanie & Spleti:

Nové vlasy budú mať niekoľko prameňov počiatočné prelievanie čo je normálne. Nadmerné vylučovanie & spleti môžu pochádzať z:

a. zlá útku konštrukcia

b. útek rezanie

c. suché vlasy

Pre chudobných útku konštrukcie problém, kontaktujte nás a posielať obrázky okamžite pomôžeme u robiť náhrady alebo výmeny na základe našich vrátenie peňazí. Sme vám ODPORUČIŤ, aby zákazník TESNENIE ÚTKU & REZANIE OBLASTI . Nechcem znížiť útek, len ak u pocit, že je to potrebné. Naše vlasy je kutikulu neporušené donator vlasov, zvyčajne nie je spleť. Ale sucho bude viesť k spleti a prelievanie, prosím, postupujte podľa našich starostlivosť o vlasy inštrukcie a používať naše odporúčané shampoo & conditioner na cowash to aspoň raz do týždňa! Síran/alkohol zapojené produktov sa vedie na suché a kučeravé, prosím, všimnite si, že v predstihu!

Kukurica Čip Vôňa:

Ako sme spomenuli predtým naše vlasy sú 100% chemické zadarmo, sľubujeme č kukurica-chip chemický zápach. Nie sme iba starostlivosti o krásu, ale aj našich zákazníkov zdravie! :) Ale my umyť vlasy, keď sme vyrábať, to môže mať miestne šampón vôňu na to, mimochodom, bude výťah ur šampón a kondicionér vôňa krátko po tom co-umývanie :)

Šedivé Vlasy:

Panna non farbené vlasy majú niekoľko prameňov šedivé vlasy zvnútra, sme zvyčajne vybrať gay vlasy na výrobu, ale nemôžeme zaručiť 100% nie šedivé vlasy, vezmite prosím na vedomie, a vybrať niekoľko strand sa sami. Ďakujeme!

Nitov/Vajcia:

Máme nitov/vajcia kontroly kvality. Surové vlasy s nitov a vajcia sú vybraní z pred dáme do výroby. Tak 99,5% - nú produkty sú bez nitov a vajec, ak je jeden zväzok nie sme schopní vybrať, my prijať vrátenie alebo výmenu.

Dĺžka Poznámka:

Vlnité a kučeravé vlasy budú vyzerať oveľa kratšie v porovnaní s rovným. By ste mali merať dĺžku vlasov, keď je STRAIGHTLY pretiahol!

Upozornenie!!!

Sme tiež neodporúča môžete zakúpiť dlhšiu panenské vlasy, ako 28", 30" 32" 34", aj keď máme tieto možnosti. Nenechajte si niekedy vyskúšať, aby ste pochopili, ako vysoké výživné to bude trvať. :) lol --QWB

Pre ur objednávky dlhšie ako 28", dôrazne vám odporúčame, u TESNENIE NA ÚTEK. Dlhšie vlasy je také vysoké náklady na údržbu, pretože dlhšie vlasy menej výživy sa dostať na koncoch. Aby sa zabránilo suché a spleť prosím postupujte podľa našich starostlivosť o vlasy pokyn opatrne a používať naše odporúčané šampón a kondicionér na co-umývanie vlasov týždenne.

Naše vlasy 3,4~3.5 oz za zväzok, ako všetci vieme,, lon ger dĺžka kratšia útku to bude pre určité hmotnosti. 4~5 zväzkov odporúča sa pre celú hlavu šiť na.

SPRACOVANIE & POŠTOVNÉ

  • Názov Značky: QWB
  • Hmotnosť: 60~80g Per Piece
  • Materiál Triedy: Panenské Vlasy
  • život dlhý: Viac Ako 1 Rok S Náležitou Starostlivosťou
  • Zásielka Čas: 3~4 Pracovných Dní Svete Široko
  • Typ Farby: Čistá Farba
  • farba: Prirodzené farby blízkosti #1B
  • Môže Byť Permed: Áno
  • Vhodné Umiera Farby: Všetky Farby
  • Čipky Veľkosť: 13" x 4"
  • Package: Poly Taška Balík
  • Základný Materiál: Švajčiarskej Čipky
  • Dĺžka: 12''~18'' All In stock
  • Produkovaný: Kráľovná Väzbe Krásy LTD
  • Ľudské Vlasy Typ: Brazílsky Vlasy
  • Hustota: 130%
  • Textúra: Telo Vlna
  • Farba Čipky: Stredne Hnedá
  • Textúra Spracované: Vysoká Teplota Pary Spracované Textúra
  • Suroviny Vlasy: Zakúpené Z Mladá Dáma 100% Kutikulu Nedotknutý Panenské Vlasy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položiek v jednom Balení: 1 Kus Len
  • Druh: Čipky Frontálne
  • Vyrobené Metóda: Ručne Viazané

Štítky: frontálne, atina vlasy, 613 vody vlna, kráľovná weaves krása vlasov, kučeravé kráľovná krásy vlasov, clouser, 20-palcový kučeravé vlasy, krásy dodanie väzba, 27 kučeravé vlasy, closur frontálne.

Napísať recenziu

QWB Kráľovná Väzbe Krásu Tela Vlna Doprava Zadarmo 12

QWB Kráľovná Väzbe Krásu Tela Vlna Doprava Zadarmo 12"/14"/16"/18" Brazílsky Panenské Vlasy Prírody Farba Čipky Frontálne

Napísať recenziu

Súvisiace produkty