Nový produkt

Battilo Dekoratívne pričom Uhlopriečny Fringe Hodiť Deka Ľahký Mäkké Útulný na Posteľ alebo Gauč Hodiť Prikrývky, 50 x 60"

999 položky

€17.26

KONŠTRUKCIE a VEĽKOSTI - Vyrobené zo 100% premium koži-priateľský, akryl,super mäkké pohodlné ľahké, príjemné na dotyk extrémne teplé,dekoratívne hodiť deka je vhodná pre všetky ročné obdobia,meria 50" x 60", farba sa vzťahujú na konkrétny produkt. KVALITY V PROCESE - Vyrobené z najlepších materiálov hodiť deku,obratne prepracovaný dizajn s hladká textúra a lemované okraje pre krásny povrch,jeho pričom uhlopriečny vzor bude, aby boli atraktívnejšie a dekoratívne 100% SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ - Dekoratívne hodiť deka životného prostredia tlač farbenie nemá haly a protiprachová priedušná Lightfastness,bez obaľovanie alebo vyblednutiu po umytí,SME OFFTER 30-DŇOVÚ BEZPLATNÚ NÁHRADU UNIVERZÁLNY - Ideálny pre túlila sa na gauč, posteľ ako dekoratívny,kino, park,dom alebo vianočný darček k narodeninám, keď kemp pre každú príležitosť, JEDNODUCHÁ STAROSTLIVOSŤ - Stroj premyte studenou jemný cyklus,bubnové suché nízke,žehlička na najnižšie nastavenie podľa potreby. Battilo bol štart v roku 2002, náš produkt pokrýva väčšinu budete musieť vyzdobiť svoj sladký domov to patrí deka& prehoz, posteľná bielizeň sady, duvet set, vankúš a hodiť&deka atď. Počas minulých rokov sme získali bohaté vedomosti v hometextiles. Naším cieľom je priniesť mäkké,pohodlné a aj módne homegoods pre našich zákazníkov. Battilo domov, je dobré vybrať si pre dekoratívne beddings.

  • Číslo Modelu: BTL20480
  • Názov Značky: OLIVOVÝ TEXTIL
  • Použitie: Posteľná bielizeň
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: 100% Akryl

Štítky: gauč hodiť, posteľ hodiť, posteľ cesta, rukáv strana večer koktejlové šaty, bielizeň hodiť, hodiť, háčkovanie hodiť, uhlopriečny vlna hodiť, swaddle s spp, Posteľ Deka.

Napísať recenziu

Battilo Dekoratívne pričom Uhlopriečny Fringe Hodiť Deka Ľahký Mäkké Útulný na Posteľ alebo Gauč Hodiť Prikrývky, 50 x 60

Battilo Dekoratívne pričom Uhlopriečny Fringe Hodiť Deka Ľahký Mäkké Útulný na Posteľ alebo Gauč Hodiť Prikrývky, 50 x 60"

Napísať recenziu

Súvisiace produkty