Nový produkt

LANFEI Vysoký Pás Neoprénová Zoštíhľujúce Nohavice Ženy Pás Tréner Cincher Pás Potu Sauna Nohavičky Nohavíc Bruško Kontroly Pletenca Oblek

999 položky

€12.57

-55%

€27.94

náš obchod podporuje DROPSHIPPING a VEĽKOOBCHODNÉ služby

Žiadne faktúry ,značky ,propagačný materiál v obale

Vrátenie peňazí alebo odoslať na problém, aby

1. Materiál - - Vyrobené z Neoprénu Latex a Polyesteru,Jedinečné vlákien a materiálu produkujú vyššiu kompresiu výsledkom viac potenie pre tento hot telocvični aktívne šortky a pomôcť vaše telo pot z škodlivé tuky.

2. RÝCHLE chudnutie - - Tento nohavice môžete zachovať telesné teplo a stimulujú potu počas cvičenia. Je vyrobené z neoprénu, to je špeciálne vyrobený pre cvičenie cvičenie, ktoré môžete urobiť potu 3 krát viac, ako nikdy predtým a pomôžu, aby zvýraznili vaše bruško, tvar vašej nohy, stratiť palcov a rozpustiť tuk preč!

3. DOKONALÉ TELO, ŠTÍHLEJŠÍ - - To je postavená tak, aby sa vaše bruško, boky a stehná vyzerať pevnejšie a tónovaný, a zároveň poskytuje firma kontroly. Vedecké dizajn a kompresia vám pomôže správne držanie tela, sploštenie brucha, štíhle stehná a pevné bruško, vedúce k viac tvarovaná postava a vizuálne výbava hmotnosti.

4. LASTEST & FASHION DESIGN - - Pohodlné, ľahké tvárny tkanina a pohybuje sa s telom pri akejkoľvek činnosti. Moderný jednoduchý dizajn vyzerá skvele a zápasy s akúkoľvek kombináciu cvičenie topy alebo košele.

5. VHODNÉ PRE VŠETKY PRÍLEŽITOSTI - - Home, Fitness, Cvičenia, Jóga, Beh, Chôdza, Vnútorný, Vonkajší; každú príležitosť chcete schudnúť a vyzerať štíhlejšie.

6. RÔZNE ŠTÝL FRÉZOVANIE - - pevné kontrolný orgán obrážačka, vyzerá slim belly shaper, pás shaper pre prácu von, tvar tela nosenie, klasické chudnutie odev, žalúdka kontroly kombinézu, školenia športové oblečenie, brucha tréner, klasické magické body shaper, bežecké oblečenie, formovanie postavy, oblečenie, pôvodné telo briefer pre ženy, ako schudnúť.

1 kus nohy shaper zastrihávač nohavice .

Ak máte akékoľvek požiadavky ,ako je napríklad farba alebo veľkosť problémy ,kontaktujte nás prosím najprv sa budeme snažiť vyhovieť vám ,vďaka !!!

Poznámka : Ručné meranie sa má 2-3 cm v rozdielu ,a 1 palec = 2.54 cm

1. Môžete robiť drop shipping?

By sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás. Ale mali by ste zanechajte nám Prosím na vedomie, že nezahŕňajú príjmy. To je pre Pokles Lodnej dopravy! a potom sme sa podľa vašu požiadavku na odoslanie zásielky.

2.Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en ( skopírovať do prehliadača otvoriť ).

3. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás najprv ,potom môžeme vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše zásielky sú chránené www.vitek.sk .

1.Prijímame Paypal, Viazaný, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney, bankový prevod, kreditná karta a akékoľvek môžete platiť na www.vitek.sk.

2.Escrow je najlepšie, bezpečné platby pre vás.

3.Je to platba v centre pomoci : http://help.www.vitek.sk/categories_Payment.html.(Skopírovať do prehliadača otvoriť)

4.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

1.Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle systém potvrdí kupujúci platby.

2.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu . Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

3.Položky sú dodávané podľa www.vitek.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

4.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: DHL, EMS, Fedex.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní.

Láskavo upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo.

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Ženy, Športové Nohavice Veľkosť: S,M,L,XL,2XL Ženy Štíhly Pás Tréner Nohu Shaper Kontroly Nohavice
  • Kontrolná Úroveň: Médium
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Ženy, Športové Nohavice Meno: Dievča Šport Fitness, Sauna Pot neoprénová tepláková súprava nohu shaper nohavice
  • Materiál: Neoprénová
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Ženy, Športové Nohavice Typu: Šport A Zábava Športové Fitnes A Kulturistike Jóga Nohavice
  • Shapewear: topy
  • Ženy, Športové Nohavice Miesto Pôvodu: Shenzhen ,Čína ( Pevnina ),100% nový príchod,vysoká kvalita ,strectchy
  • Nemravný Obrázok: No
  • Ženy, Športové Nohavice ft pre Occassion: Beh A Jogging Hinking Gym Fitness Cvičenie Surfovanie Stúpania
  • Ženy, Športové Nohavice fot pre ľudí: Top Ženy, Ženský Šport Modelovanie Pás Nohavíc šortky capris Krátke Nohavice
  • Číslo Modelu: SF096
  • Ženy, Športové Nohavice Materiál: 80%Neoprén+20%Nylon,super mäkké stretch bezšvíkové elastické
  • Názov Značky: LANFEI
  • Ženy, Športové Nohavice Číslo Modelu: Lady Hot Pot Chudnutie Stehna Shaper Nohavice SF066
  • Dekorácie: ŽIADNE
  • Textílie Typ: JERSEY
  • Ženy, Športové Nohavice funkcia: Elastický pás Kapela ,Vlhkosti wicking,neoprén latex,reverzibilné,odolné
  • Hrúbka: ŠTANDARD
  • Ženy, Športové Nohavice Funkcia: Ženy Šport Pás Zastrihávač Nohavice Funkcia

Štítky: stiahnuť nohavice ženy, esc chudnutie, kúpeľ, sauna, neoprén, d školiteľov, shaper, štíhly pás, sauna oblek ženy, pás tréner sa, korzet žena.

Napísať recenziu

LANFEI Vysoký Pás Neoprénová Zoštíhľujúce Nohavice Ženy Pás Tréner Cincher Pás Potu Sauna Nohavičky Nohavíc Bruško Kontroly Pletenca Oblek

LANFEI Vysoký Pás Neoprénová Zoštíhľujúce Nohavice Ženy Pás Tréner Cincher Pás Potu Sauna Nohavičky Nohavíc Bruško Kontroly Pletenca Oblek

Napísať recenziu

Súvisiace produkty