Nový produkt

GUIMI Double Penetrácia Vibrátor Sexuálne Hračky Penis 20Modes Popruh Na Hračky Vibrátor Penis Masér s Penis Krúžky Pár Sexuálne Hračky

999 položky

€14.92

-31%

€21.63

Vibračný Penis Krúžok, Vychutnajte si svoju lásku cestu!

Špecifikácie

Materiál: Lekársky Silikón; Farba: Čierna; Hmotnosť: 100 g; Vibračná Frekvencia: 20 frekvencie; Napájanie: USB Nabíjanie; Čas nabíjania: 90 minút; Použitie time: 100 minút; Nabíjacie napätie: 3,7 v; Kapacita batérie: 220ma/h; Hluku v decibeloch: Menej ako 50 dB; Vodotesný: IPX7 Vodotesný.

- Bezpečné, hygienické a pohodlné na používanie;

- Vibrátor má 20 vibračná frekvencia, si môžete vychutnať super potešenie;

- Tvar zabalené penis je navrhnutý tak, aby vibrátor v blízkosti mužského penisu, stimuluje steny pošvy a konečníka, silná, pulzujúca, sa zvýši citlivosť pošvy a konečníka, priniesť viac orgazmus pre manželské páry;

- Rýchle USB nabíjanie: USB nabíjateľné, nabíjačka pre 1-2 hodiny, práca na 1-2 hodiny.

Tabuľka Veľkostí

- 100% vodotesný, umývateľný vo vode, budete mať viac zábavy vo vani alebo bazén;

- Ultra-tichý dizajn, pohodlnejšie nosenie.

Vysvetlenie tlačidlo

- V dolnej regulačnej oblasti: Stlačte tlačidlo na 3 sekundy, aby ju na; - Stlačte 1s upraviť vibračných režimov. Tam sú 20 druhov vibrácií režimoch; - Stlačte tlačidlo vypnúť na 3 sekundy. Uistite sa, že vibrátor je úplne vypnutý; - Motor hračka má funkcia pamäte. To si pamätá rýchlosť posledného pomocou a hračky začína pracovať od tohoto nastavenia.

Nabíjanie Tipy

- Počas nabíjania, produkt je vypnutý a nie je možné používať normálne; - Ak je voda na konci nabíjania, nie je možné nabíjať, inak to bude spôsobiť skrat; - Počas nabíjania používať nabíjací kábel dodaný s týmto výrobkom, aby nedošlo k poškodeniu batérie alebo obvod; - Tento produkt musí byť účtované poplatky za cca 1-2 hodiny. Normálne nabíjanie trvá 1-2 hodiny.

Starostlivosť Metódou

- Dôkladne vyčistite mäkký gél pred a po každom použití; - Pri čistení, môže sa umyť teplou vodou a mydlom. Odporúča sa použiť špeciálny čistiaci prostriedok.Dezinfikovať 75% alkoholu (neodporúča sa pre dlhodobé používanie ako alkohol môže koróziu povrchu výrobku); - Sušenia: Po umytí, je odporúčané, aby utrite suchou bavlnenou látkou alebo vysoko kvalitný papier, uterák je tiež dobré; - Po utieranie, prirodzene suchá, aby sa zabránilo slnku, - Výrobok skladujte v čistom prostredí a oddeliť ho od iných materiálov.

Pomocou Tipov

- Čistenie výrobku pred a po použití s teplou vodou a mydlom; - Nedotýkajte vody počas nabíjania; - Výrobok musí byť plne nabitá pred prvým použitím; - Nepoužívajte prístroj alebo dotknúť sa počas nabíjania; - Ak výrobok nebol použitý na nejaký čas, prosím, nabite ju pred použitím výrobku.

Package Zahrnuté

1* Vibrátor; 1* USB Kábel; 1* Užívateľská Príručka; 1* Box.

Služby zákazníkom

Ak máte problémy pri použití tohto výrobku alebo ak si nie sú schopní používať ju dočasne, kontaktujte nás a my sa budeme snažiť, aby sme vám poskytli čo najlepšie služby. Musíte však nie je rozoberať alebo opravovať výrobok. Spoločnosť nie je zodpovedná za produkty, ktoré boli odstránené.

Ochrana Osobných Údajov Zaručená

Vaše súkromie je veľmi dôležité, pre nás! Sľubujeme, pošlite svoje produkty v tajnej stave, vždy nenašli sa žiadne obrázky a slová o sexe na vaše balíky.

Vlastníctvo tento produkt je časť situáciu a falšovania je vyšetrovaný!

Upozornenie: Tento produkt je vhodný len pre dospelých nad 18 rokov.

  • Položka Druh: Vibrátory
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Názov Značky: GUIMI
  • Druh: G-Spot
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: 40mm/50mm hole
  • Materiál: Silikónové
  • Číslo Modelu: Double Penetrácia Vibrátor
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Nemravný Obrázok: No

Štítky: moje sexuálne hračky, sex hračky, bdsm hračky, vibrat, sex stroker, erot hračka, kohút, dildo strapon, faak sacie, dildo realistický.

Napísať recenziu

GUIMI Double Penetrácia Vibrátor Sexuálne Hračky Penis 20Modes Popruh Na Hračky Vibrátor Penis Masér s Penis Krúžky Pár Sexuálne Hračky

GUIMI Double Penetrácia Vibrátor Sexuálne Hračky Penis 20Modes Popruh Na Hračky Vibrátor Penis Masér s Penis Krúžky Pár Sexuálne Hračky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty