Nový produkt

LQS20 10 Model Železnice 1/43 O rozsahu Lampa príspevky Pouličné LED Svetlo, Starožitné Lampy 7,5 cm

999 položky

€11.50

LQS20 10 Model Železnice vlak Lampa príspevky pouličné Led svetlo, Starožitné Lampy O rozsahu

Vlastnosti: Úplne nové. Ideálny pre Železničné & Stavebné Usporiadanie! Výška nastaviteľná nastaviteľnými základňu. Kompletné káble a Led a môžu zapáliť. Tieto stožiare Lámp sú vhodné pre použitie v napájacieho napätia od 3V len. Nepoužívajte ich na 12V alebo 16V directely, aby sa zabránilo poškodeniu LED. Musíte pripojiť rezistor v sérii, aby ste ich použiť na 12V alebo 16V, som sa bude dodávať kompatibilné odpory zadarmo. Špecifikácie : Značka: Everest. Veľkosť: Prosím, pozrite si obrázok. Odkaz Mierka: 1:43,Vhodné pre O meradle. Prevádzkové Napätie: 3V. Prevádzkový Prúd: 20mA. Materiál: Plast. Emitting farby:Teplá Biela.

Package zahrnuté : 10 Dokončiť čítanie. 10 Odpory (nie je vopred spájkované) pre 9~16V prevádzky.

Prijímame len platbu cez Paypal. Platba musí byť vykonaná najneskôr do 7 dní po ukončení aukcie, ktorý sa skončil.

Položka(y), bude odoslaný Letecky z Hong Kong a Čína. Položka(y) bude odoslaný do 2 pracovných dní po platby prijaté. Ak si kúpite 2 alebo viac položiek, môžeme ponúknuť 40% zľava na celkové prepravné náklady pri Kombinovanej Prepravy, s výnimkou doprava zdarma položky. Približný Čas Doručenia

Dodacia Lehota

Krajín

15 ~ 20 dní

Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo, Kanada, Austrália a Nový Zéland

15 ~ 25 dní

Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko, Holandsko, Belgicko, Rakúsko a Švajčiarsko

20 ~ 28 dní

Zvyšok sveta *Dodacia lehota môže byť dlhšia, ak je položka(y) byť kontrolované colné*

Návrat Politiky, Ak dostanete chybný item(s), láskavo nás o tom informovať do 7 dní. Budeme vás návrate návod na ich výmenu. Položka(y) musí byť vrátený s plne zabalený materiál bez používa. Volebný prepravné náklady, ktoré bude vaše náklady. Akonáhle obdržíme vašu návrate jednotky, budeme skúmať jednotku, a to do 7 dní. My vám potom zašleme úplne nová jednotka na naše prepravné náklady. Vlastné Dane A malé parcely by byť menej pravdepodobné, uložila dane alebo cla podľa colných. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Sme skúsený Hong Kong založené internetových predajcov, ktorí sa úspešne predávajú na eBay za mnoho rokov. Môžete tiež kontaktovať nás pre veľkoobchod. Naším poslaním je poskytovať vysoko kvalitné produkty a vynikajúce služby pre našich zákazníkov.

Vítame odpovedať na všetky otázky, ktoré máte. Prosím pošlite nám správu cez eBay a my vám odpovieme do 24 hodín (víkend vylúčené). Zvyčajne sme odpoveď váš ebay správ priamo na váš e-mail adresu, tak prosím pozrite vašu poštu za odpoveď.

  • Upozornenie: Nejedzte
  • Vozidlo: Vlaky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: > 14 rokov
  • Pohlavie: Unisex
  • Množstvo Položiek v Set: 10
  • Číslo Modelu: LQS20
  • Rozsahu: 1
  • Materiál: Kov
  • Tému: Vozidlo

Štítky: rival 3, vlak auto h0, shikamaru, model railroad, 3d diy kovov, 143 auto, n rozsahu vlak, 124 model, 1 43 model auta, model železničnej.

Napísať recenziu

LQS20 10 Model Železnice 1/43 O rozsahu Lampa príspevky Pouličné LED Svetlo, Starožitné Lampy 7,5 cm

LQS20 10 Model Železnice 1/43 O rozsahu Lampa príspevky Pouličné LED Svetlo, Starožitné Lampy 7,5 cm

Napísať recenziu

Súvisiace produkty