Nový produkt

Satai Vlasy Ali Rovné Vlasy, 4x4 Čipky Uzavretie Zadarmo Časť Ľudské Vlasy 10-18 palcový Prirodzené Farby Remy Vlasy Doprava Zadarmo

999 položky

€40.59

Všetky položky (- y) musí byť vrátený v Pôvodnom Balení, nepoužité stave a Re-predajný. Zaručujeme peniaze späť na všetky prijateľné vráti. Vrátenie a výmena sú k dispozícii len do 7 dní od dátumu prijaté.

1. Fyzická adresa je potrebné, nenechávajte PO BOX UPS/TNT nemôžu dodať na to.

2. Nepovolia UPS/TNT zanechať váš balík na vaše dvere na žiadnych okolností.To spôsobuje pacakges stratil často.

3. Ako www.vitek.sk potreby 6-24 hodín pre overenie platby, budeme loď vlasy do 24 hodín po zaplatení jasné.To trvá 2-7 pracovných dní doručiť.

Satai Remy vlasy sú kvalitné ľudské vlasy. To je rez, a udržiavané s koreňmi zarovnané a zviazané v hornej časti zväzku. Pred vlasmi rez od darcu, je pletená alebo umiestnené v cope. Po jeho odstránení tejto hlavy vlasov je stále zviazaný, keď je spracované a pripravené na použitie ako vlasy tkanie, remy vlasy odoláva nezamotá a rohože. Tento sušič na tkanie môžu byť farbené alebo ploché žehliť, všetky chĺpky sú v ich prirodzenej farby.

Q1: môžem farbivá či bielidlá vlasy?

Každý zväzok vlasov pochádza od darcov, vlasov je úplne prirodzené a nikdy nebolo spracované. A potom sme sa vybrať tento druh srsti, ktoré ani príliš silný, ani príliš tenké.To trvá farbu a bielidlá veľmi ľahko.

2. otázka: Mohli vlasy byť železa-byt ?

Mohlo by to byť železa-ploché, prosím nemajú presiahnuť 150C, keď ste to, alebo vlasy budú zničené. Aj vlasy sa vráti k jeho prirodzené vlnité po umyť alebo železa-flat.

Q3: Prečo sú moje vlasy tkanie dostať spleti ?

Zvyčajne vaše Vlasy tkanie spleti dôsledku sucha, ropa a nečistoty build-up, pot, a nie česanie ( široký zub špirála ), z vašich vlasov denne. Uistite sa, že na zobrazovacie a stav vašich vlasov aspoň raz za týždeň, dvakrát za týždeň je lepšie. Použite hydratačný kvapky, alebo sa obráťte na stylista pre viac pomôcť.

Q4: Prečo sú moje vlasy tkanie dostať zhadzovať ?

Po prvé, prosím, beh na vlasy s prstami alebo wide-ozubeným hrebeňom jemne, aby sa zabránilo uvoľňovaniu.Pre kučeravé vlasy, nepoužívajte hrebeň. Po druhé, Po umytí prosím, zdravotná sestra vlasy s niektorými vlasy olej, potom vlasy budú hodvábne a mäkké.

  • Základný Materiál: Švajčiarskej Čipky
  • Názov Značky: Satai
  • Môže Byť Permed: Áno
  • Typ Farby: Čistá Farba
  • Druh: Čipky Uzavretie
  • Hustota: 130%
  • Vhodné Umiera Farby: Tmavšie Farby Len
  • Farba Čipky: Stredne Hnedá
  • Čipky Veľkosť: 4" x 4"
  • Materiál Triedy: Remy Vlasy
  • Textúra: Rovné
  • Položiek v jednom Balení: 1 Kus Len
  • Vyrobené Metóda: Ručne Viazané

Štítky: 30 4x4 uzavretie, ali peark uzavretie, ali pearl ľudské vlasy uzavretie, purivian klaiyi vlasy, bundl s closur, 27 telo uzavretie, ali milosť kučeravé uzavretie, vigin ľudské vlasy uzavretie, lacefront julia vlasy, milosť ali vlasy.

Napísať recenziu

Satai Vlasy Ali Rovné Vlasy, 4x4 Čipky Uzavretie Zadarmo Časť Ľudské Vlasy 10-18 palcový Prirodzené Farby Remy Vlasy Doprava Zadarmo

Satai Vlasy Ali Rovné Vlasy, 4x4 Čipky Uzavretie Zadarmo Časť Ľudské Vlasy 10-18 palcový Prirodzené Farby Remy Vlasy Doprava Zadarmo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty