Nový produkt

Pôvodné ďalekohľady Nikula 10-30x25/10-300x40 Zoom Monokulárne vysoko kvalitné Ďalekohľad Vrecku Binoculo Lov Optický Hranol Rozsah

999 položky

€9.23

-30%

€13.19

77714 Hot Predaj

Ďalekohľad bez statívu

Funkcie:

1. Vysoko kvalitná optika poskytuje vysokú kvalitu obrazu.

2. Vhodné pre cestovanie, dovolenky, prechádzky, turistiku, šport užite si krásnu prírodu, zobraziť vtákov, sledovanie druhy, všeobecné účely.

3. Trvanlivý, vysoko kvalitný materiál je vhodný aj pre drsné prostredie.

Popis:

Tento produkt je teleskopický ďalekohľad, vhodný pre outdoor, kemping a iných príležitostiach, kompaktný a prenosný.

Špecifikácie: Zväčšenie: 10-krát - 30-krát, medzi 10-krát a 30 krát môže byť upravená podľa potreby

Okulára kaliber: 13mm

Cieľom priemer objektívu: 25 mm

Hranol kategória: bk4

Povlak: Viacvrstvové Širokopásmové Zelená Film

Rozmery: Zmršťovanie veľkosť:130*40*40 mm

Zorné pole: 10 krát: 3.5° až 30-krát: 2.0°

Package zahrnuté: 1 * Monokulárne Ďalekohľad

Ďalekohľad s statív

Funkcie:

1. 10 až 30 krát nastaviteľný rozsah, zorné pole, videnie môže byť rozšírený, alebo znížiť. Všetky optické sklo potiahnuté širokopásmové zelená film, BAK4 hranol má jasné zobrazovanie a živé farby.

2. Kompaktný a prenosný: byť tak, mini a ľahké, tento výrobok nemá trvať veľa miesta a môžete ľahko vziať preč.

3. To môže byť natiahnuté voľne, čo je zábavné a zaujímavé, ktoré robí veľa ďalekohľad milovníkov milujem.

Popis:

Využíva na cestovanie, koncerty, loptové hry, krásy, pozorovanie vtákov, zvierat, rybárčenie, lov, nočný pohľad, atď.

Špecifikácie:

Farba: čierna

Zväčšenie: 10 až 30 krát

Prism: BAK4

Veľkosť: 192x32mm (roztiahnuté), 117mm (nie pretiahol)

Optický povlak: FMC vysokým rozlíšením širokopásmové zelená film

Package Zahrnuté:

1 pár * ďalekohľady

1* kamerou mobilného telefónu držiteľa

1* čierna statív

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Ako Vyčistiť Svoje Ďalekohľady DOSTAŤ PRACH z PRED RUB videli Ste niekto ako to urobiť. Dýchať na jeho binokulárne je okulára a potom trieť sklo s rohu jeho tričko. Chudák, on nikdy vedel, že len zhoršených každý obrázok, on by sa nikdy vidieť, že binokulárne znova. Ako Zničiť Ďalekohľady ZLÝ SPÔSOB, ako správne čistiť ďalekohľady Krok 1 Objektív PenRemove všetky voľné prachu z binokulárne je šošovky. Kefa s kefou konci čistenie objektívu pero. Kefa je mäkký a nebude poškodiť sklo alebo náterov. (To môže pomôcť podržte binokulárne hore nohami, takže prach padá preč.) Alebo vyhodiť s môže vzduchu (z foto obchod). Nepoužívajte váš dych — dych zahŕňa minútu kvapôčky vody, ktoré bude mieste svojho objektívu. Krok 2 Navlhčite Q-tip s vodou alebo v roztoku na čistenie objektívu a plávať mimo zostávajúce prachu. Alebo ak binokulárne je vodotesný, môžete skutočne spustiť to pod vodou (ale nechcete striekať to ťažké). Nepoužívajte kvapaliny určené na čistenie okuliare alebo windows, ako môže útok nátery. Krok 3, Teraz, že prach je preč, môžete utrite objektív s objektívom tkaniva, špeciálne micro fiber objektív handričkou, alebo veľmi mäkké bavlnené tkaniny (ako kus čistej staré bavlnené tielko). Nepoužívajte papierové uteráky alebo tváre tkaniva, ako sú príliš drsné. Často zahŕňajú drevených vlákien, ktoré môžu poškriabať vašu šošovky alebo nátery na šošovky. Byť jemné. Nezabudnite! Viac ďalekohľady boli zničená nesprávne čistenie, než tým, že klesla na chodníku.

Doprava Detail 1.Prosím, potvrďte svoju adresu opatrne po vykonaní objednávky.Zašleme do 5 dní. 2.Niekedy to môže trvať až 15-40 dní z dôvodu prísnych vlastné inšpekcie. Platba 1.spôsoby platby: Alipay, Visa, Mastercard, QIWI, Western Union a T / T (bankový prevod), všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ. 2.Kupujúci chrániť: www.vitek.sk len uvoľňovanie platbu na nás po potvrdení dodanie vášho tovaru. Záruka 1.Ak výrobky nie sú rovnaké ako popis alebo zlomené v tranzite, budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás 2. pokiaľ z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní afer ste dostali vaše položky a budete musieť zaplatiť za vrátiť prepravné náklady. 3.Môžete použiť www.vitek.sk alebo e-mailu nám, budeme reagovať na vás do 24 hodín a do 36 hodín na víkend. Spätná väzba 1.Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu & 5 star recenziu! 2.Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo akýkoľvek iný problém, kontaktujte nás, prosím, pred regay a my vám vyriešiť problém, ráno, ďakujem! 1.Ruska priateľov, vezmite prosím na vedomie: Od politiku svojej krajiny, prosím zanechať svoje úplné meno.Inak, balík je stratené, nebudeme niesť zodpovednosť.

'

  • Číslo Modelu: Nikula 10-30x25
  • Funkcie typu: zoom ďalekohľad
  • Cieľom Priemer Objektívu: 25
  • Veľkosť: 200mmx32mm
  • Výstup žiaka priemer: 2,5 mm
  • Druh: Monokulárne
  • Typ Jednotky: kus
  • Objekt priemer: 25 mm
  • Hranol: BAK4
  • farba: čierna
  • Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
  • Priemer okulára: 13
  • Zorné pole: 61 metrov/1000m
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Zväčšenie: 10-30x
  • Veľkosť Balenia: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

Štítky: pre lov, veľké puška rozsah, binokulárne moc, monokulárne telescop, astronomickému teleskopu professional, dieťa ďalekohľady, monokulárne ďalekohľady mesiac, telefón telescop, tank tiger, riflescope hakko.

Napísať recenziu

Pôvodné ďalekohľady Nikula 10-30x25/10-300x40 Zoom Monokulárne vysoko kvalitné Ďalekohľad Vrecku Binoculo Lov Optický Hranol Rozsah

Pôvodné ďalekohľady Nikula 10-30x25/10-300x40 Zoom Monokulárne vysoko kvalitné Ďalekohľad Vrecku Binoculo Lov Optický Hranol Rozsah

Napísať recenziu

Súvisiace produkty