Nový produkt

Nábytok, Stoličky Kryt Vodotesné Vonkajšie Garden Beach Vysoký Chrbát, Terasa, Jeden Poťahy Vysoko Kvalitný Nábytok Ochrany

999 položky

€4.51

-29%

€6.44

Popis produktu

Stohovanie stoličky pokrytie, ktoré poskytujú úplnú ochranu pre váš nábytok z drsné prostredie. Vhodný pre väčšinu záhradné stoličky. Skladovanie viac stoličky vrstvením ich hore.

Odolný materiál: je vyrobený z nepremokavé polyesterové vlákno, strieborná tepelný ochranný náter vo vnútri krytu robí lepšie v anti-UV.

Vodeodolnosť: Nie je kliknite na tlačidlo zatvorte popruhy na stoličke kryt. Ktorý bol špeciálne navrhnutý tak, aby stoličky kryt zabezpečený na stoličke, tak, že stoličky, kryt nebude unesený vietor.

Ľahko sa čistí: stačí hadice dolu vodou a nechajte uschnúť na slnku.

Grand kompatibilita: 64*64*120 cm / 25.19*25.19*47.24 v. Vhodný pre väčšinu záhradné stoličky. Skladovanie viac stoličky vrstvením ich hore.

Udržať váš nábytok pripravený na použitie po celý rok ochranou z vtáčej vápna, sap a záhrada nečistoty. Chráni váš nábytok a vybavenie od slnka, vetra, dažďa a mrazu

Špecifikácie:

Materiál: Polyesterové vlákna

Veľkosť: 64*64*120 cm

Farba: Čierna vnútorné striebro

Funkcie:

aterproof odolný

ind odolný

ip odolný

V odolný

Upozornenie:

Prosím, skontrolujte si veľkosť vášho kresla pred nákupom

Package zahrnuté:

1 x Stohovanie stoličky kryt

TIPY:

D je skratka Denier, jednotka merania vlákien hrúbky. Väčšie číslo pred D, hrubšie vlákna. 420 D Oxford handričkou: textílie deformácii priadza je vyrobený z nylonu dutých vlákien, a niť útku je vyrobený z 160D nylon vzduchu-zmena priadze. 210D Oxford handričkou: Polyester FDY150D/36F sa používa na osnove a útku tkaniny. 420 D Oxford handričkou: To má výhody mäkké ruky pocit, silné rúško, román štýl, nepremokavé a ohňovzdorné výkon, atď. Tkanina je založené na výhody č vyblednutiu a bez deformácie. 210D Oxford handričkou: To má výhody ľahká textúra, mäkké ruky pocit, dobré vodotesné a požiarna odolnosť a dobrú životnosť.

Tovar vám bude odoslaný do 24 hodín.

Ak máte akýkoľvek iný dotaz,

ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

Spôsob Dopravy:

Položky budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok , bude To trvať 15-25 pracovných dní od termín prepravy.

Položky budú odoslané prostredníctvom USPS do USA, Úplne Bezpečné! To bude trvať 7-12 pracovných dní od termín prepravy.

Dodávame tiež s DHL, UPS, EMS expresná doprava, ale musíte platiť viac peňazí pre express lodnej dopravy. Ak potrebujete expresné prepravné služby, prosím kontaktujte nás pred objednávky(Telefónne sú potrebné pre medzinárodnej expresnej prepravy, Ak potrebujete expresné prepravné služby, vezmite Prosím na vedomie svoj Telefón, ak vaša platba.)

Akceptujeme VISA,Webmoney,Boleto,Master card,platba Kreditnou Kartou.

Návrat je prijatá do 7 dní po kupujúceho prijatie položky. (S výnimkou contrived damagement alebo misusage).100 % peniaze späť Zaručená!

Všetky výrobok sa bude testovať v 100% pred dodaním.Ak je položka prebehol spracovaním poštovné,má Kupujúci do 14 dní od dátumu doručenia pre

Sme zanechali pozitívnu spätnú väzbu pre vás po obdržaní platby. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, pozitívna spätná väzba a 5 Skóre DSR je vysoko cenený.

  • Štýl: Retro a Nostalgické/Starý Nábytok
  • Materiál: Polyester / Bavlna
  • Použitie: Banketové Stoličky
  • Názov Značky: faroot
  • Súbor Typ: No
  • Číslo Modelu: stolička kryt
  • vzor: Obyčajný Farbená

Štítky: kožené slipcover, na záhrade dáždnik, opierky hlavy gauč, prehoz sectional sofa, foshan nábytok, stolička palube, balkón dážď, stolička kryt veľa nepremokavé, lenivý stoličky kryt vodotesné, spáč gauč.

Napísať recenziu

Nábytok, Stoličky Kryt Vodotesné Vonkajšie Garden Beach Vysoký Chrbát, Terasa, Jeden Poťahy Vysoko Kvalitný Nábytok Ochrany

Nábytok, Stoličky Kryt Vodotesné Vonkajšie Garden Beach Vysoký Chrbát, Terasa, Jeden Poťahy Vysoko Kvalitný Nábytok Ochrany

Napísať recenziu

Súvisiace produkty