Nový produkt

Vysoko kvalitné Biele Šifón Kryt s Kapucňou Rozstrapatené Krídla pre Svadby Podujatia, Party Dekorácie

999 položky

€69.06

Vysoká Kvalita Slonoviny Šifón Kryt s Kapucňou Rozstrapatené Krídla Späť, Rozstrapatené Kryt Kapucňou Pre Svadobné Udalosti A Party Dekorácie

Šifón Kryt Kapucňou, Veľkosť :110x130cm

Prehrabla: Šifón materiál Rozstrapatené Krídla 72 cm-výška 75 cm

Zvoľte si, prosím, naše ďalšie šifón farieb tu

Vitajte navštívte náš obchod !

Sme nový obchod prípade, textilné! Ale urobili sme túto udalosť textilnom podniku z roku 2006, máme plný zážitok z poskytnúť poťahy ,krídla, obrusy .Veľmi dobre vieme, o zákazníkov potrebné pre kvalitu a cenu.Na ďakuje všetkým novým zákazníkom, pozornosť a dôvera, dodávame špeciálne ceny pre našich stoličky kryt &stoličky krídla a iné udalosti, ktoré linenes.

Sme prípade, textilné dodávateľa a výrobu z Číny, a máme vlastnú továreň ,robíme položky a predávať ich ourself .

Dovoliť kvalitný tovar a nízku cenu pre každého vážení zákazníci, náš cieľ a pracovný výkon .

Máme veľa zásob, sme coud, aby sa veľmi rýchle dodanie .

Každá položka MIN je 100ks pre každú farbu .

Ak máte vlastnú meraní, sme mohli sledovať svoje veľkosti, aby sa.

Prepravujeme tovar v medzinárodnej kuriérskej na vaše dvere.Všetky ceny je záveru, prepravné poplatky.

Ak objednávku množstvo ups, 500 ks ,budeme loď dobrý niekoľko zásielok, potom sa tovar mohol prísť na ruke, bezpečné a rýchle .

Sme vždy dodanie One-stop servis a najlepšie Po-Predajný servis.

Zásielky :

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku patrí expedičný poplatok. Budeme posielať položky do 3-4business dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. .Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine .Tieto dodatočné poplatky možno zhromaždené v čase prevzatia tovaru .Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Farba Nesúlad

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor ,osvetlenie, pozadie, atď.,,, ak sa Však domnievate sa, že položka prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Služby

Vaša spokojnosť je náš cieľ a pracovný výkon .Uistite sa, že máte radi kupujúceho &užil svoje nákupy z nášho obchodu, my sa budeme snažiť poskytnúť čo najlepšie položiek &služby.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité . Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a päť hviezdičiek, ak ste spokojní s našimi položky kvality a služieb. Ak máte akékoľvek problémy s kvalitou a služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. . My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytnúť vám najlepšie po-predajný servis.

O Nás

Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky ,stačí neváhajte, kontaktujte náš Služby Zákazníkom zamestnancov, budú veľmi radi pomôžeme .Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné. Avšak, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať správy okamžite .

Prosím, aby dvadsiatich štyroch pracovných hodín pre nás odpoveď.

Len neváhajte ma kontaktovať.

S pozdravom

Vďaka

  • Veľkosť: 110x130cn
  • Materiál: 100% Polyester
  • Číslo Modelu: cs2017
  • Názov Značky: CHAISANG
  • farba: Slonová kosť
  • vzor: Obyčajný Farbená
  • Použitie: Svadba
  • Štýl: Čipky
  • Funkcia: Čistá Farba

Štítky: iphone 7 x cena, frill top šortky, hp 440 obrazovke g1, f1 rc lode motorové, kórejský slnko sklo, tmavé vader čaro, sklenené vázy nástroje, deco noel balkon, tmavé vákuové vrecia.

Napísať recenziu

Vysoko kvalitné Biele Šifón Kryt s Kapucňou Rozstrapatené Krídla pre Svadby Podujatia, Party Dekorácie

Vysoko kvalitné Biele Šifón Kryt s Kapucňou Rozstrapatené Krídla pre Svadby Podujatia, Party Dekorácie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty