Nový produkt

Notebook Stojan Vetrané Ergonomické Hliníkový Prenosný Stojan, Držiak Na Stojan Tabletu Pre MacBook AirPro Pre Domáce Kancelárie Notebook Periférnych

999 položky

€2.97

-34%

€4.56

Popis:

[Krku a Ramien, Bolesť]-ultra-tenký a kompaktný notebook stand bude zdvihnite notebook 2,6 " (o 6,6 cm) výbornej úrovni očí, pomáha znížiť trápne držanie tela a odľahčenie krku a ramien tuhosť . To zmierňuje tlak na zápästie zvýšením tlaku na zápästie ergonomický uhol.

[Notebook nikdy list a rock]-Tento prenosný stojan je veľmi jednoduché. Gumené vchod, zabráni posuvné; desktop, notebook stojan nakloní na ideálny uhol pre ochranu zápästia a údržba váš neutrálne držanie tela. Vysoko kvalitné hliníkové ochranné háčiky a gumené protišmykové podložky zabezpečujú hladké písanie, nemusíte sa starať o notebook posuvné a "triasť" tam a späť.

[Nie je potrebné sa obávať o kompatibilitu]-notebook stojan je vhodný pre 10 15,6-palcové notebooky, ako Apple MacBook 12/13, MacBook Air 13, MacBook Pro 13/15/2018/2017/2016, Lenovo ThinkPad Dell Inspiron XPS, HP, ASUS, Chromebook a iné prenosné počítače (nie nevyhnutne podporu Čínština) 10 palcov (o 25,4 očakávané cm), 12, 13, 13, 13.3, 14, 15, 15.4, 15.6, 17.3, atď. ).

[Notebook musí byť chladený]-Tento prenosný stojan 17 palcov (o 43.2 cm) je vyrobená z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, a chladiaci dizajn je optimalizovaný tak, aby sa zabránilo notebook pred prehriatím počas používania. Dokonalé vetranie dizajn zabezpečuje lepšie prúdenie vzduchu na chladenie vášho notebooku a zabrániť jej teploty-súvisiace zrážok. Automaticky zvýšiť váš notebook, výdrž batérie!

[Super Výkon]-notebook zdvíhacie držiak prijíma stabilné trojuholníkové podporu dizajn. Všetky tri strany sú vyrobené z odolného a kompaktný hliníkovej zliatiny materiálu. Uhol je stanovená, a to sa nemalo stať väčšie alebo menšie, keď kĺby sú rozbité. Tak, ako chrániť váš prenosný počítač bezpečnosť. Non-slip silicone môže chrániť váš prenosný počítač z posuvné a poškriabaniu. Okrem toho, hladké okraje nebude bolieť ruky!

Špecifikácie:

špecifikácia:

Názov: Notebook stojan

Materiál: Hliníková Zliatina + Silikónové

Hmotnosť: 260 g

Hrúbka: 4 mm

Farba: čierna, strieborná

Proces: Povrchu sandblasting procesu

Funkcia: Stabilnú podporu, zlepšiť uhol

Rozsah použitia: 10-18 palcový notebook

Package Zahrnuté:

1*notebook stojan

  • Package: Áno
  • Funkcia: Nabíjačka
  • Materiál: Hliníková zliatina + silikónové
  • Podpora Epacket/Rýchle Dodanie: Podpora Maloobchodu
  • Číslo Modelu: Notebook Stojan
  • Názov Značky: centechia
  • proces: Povrch sandblasting procesu
  • Hmotnosť: 260g
  • Podpora Dropshipping: Podpora Veľkoobchod
  • Hrúbka: 4 mm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: mäkké notebook tabuľka, kniha macbook stojan, leshp prenosný držiak, macbook air, k2 stojan, android tablet, notebook stojí dock, asus ventilátor, m12 tws, upraviť notebook stojan.

Napísať recenziu

Notebook Stojan Vetrané Ergonomické Hliníkový Prenosný Stojan, Držiak Na Stojan Tabletu Pre MacBook AirPro Pre Domáce Kancelárie Notebook Periférnych

Notebook Stojan Vetrané Ergonomické Hliníkový Prenosný Stojan, Držiak Na Stojan Tabletu Pre MacBook AirPro Pre Domáce Kancelárie Notebook Periférnych

Napísať recenziu

Súvisiace produkty