Nový produkt

Hi-Tie Paisley Väzby Sada pre Mužov Hnedé Jacquare Tkané Hodvábne Kravaty Vrecku Štvorcové manžetové gombíky Nastaviť Kravatu Kravata pre Mužov Vyhovovali CorbataC-1551

999 položky

€5.25

-20%

€6.57

Produkt Viac

Hi-Tie Paisley Väzby Sada pre Mužov Hnedé Jacquare Tkané Hodvábne Kravaty Vrecku Štvorcové manžetové gombíky Nastaviť Kravatu Kravata pre Mužov Vyhovovali CorbataC-1551

Špecifikácie Produktu Podmienka: Zbrusu Nový Značky

Materiál: 100% žakárové tkaniny z Hodvábu

Veľkosť: 59.06"(150 cm) dĺžka a 3.35"(8.5 cm) Šírka

Podmienka: Denné svetlo lampy (Take materiál objekt ako)

Balenie: Ochranné a Jednoduché Balenie

Autor: Taliansky

Pôvod: ShengZhou.Čína Chromatické aberration, Pretože Tkanina rezanie v rôznych polohách. na manžetové vzor možno odlišné od položka opis na www.vitek.sk, ale sú stále zápas. ak si mysli, prosím, nekúpiš!

Problém aberration: aby bolo zobrazenie účinky tovaru, nášho tovaru sú všetky strieľať pod fotografovanie svetla, ktoré znížia aberration úrovni do minimálna hodnota. Avšak, pretože rozlíšenie pomery rôznych displayers líšiť, existencia minútu aberration je nevyhnutné. Žiadny on-line predávajúci môže vyriešiť tento problém. Ak ste konkrétne o aberration, prosím, buďte opatrní pri rozhodovaní o kúpe tovaru alebo kontaktujte našu zákaznícku server! Platba ESCROW je jediný spôsob, ako môžeme prijať platbu. Môžete platiť cez

1. Vaše peniaze budú vedené v platforme, kým si potvrdiť príjem tovaru, a to iba po, že peniaze bude vydaná predávajúcemu. Ste chránený 100% bezpečné!!

2. Sme vyslať vašich položiek podľa VIAZANÝ na Platobnú Adresu, Prosím, uistite sa, že váš ESCROW Platby Adresa je správna. Adresa s Tel Číslo bude vitajte v preprave. Nemáme žiadnu zodpovednosť za nesprávnu adresu!!

3. Pre daňovú povinnosť, kupujúci by mali platiť sami!! Doprava 1. Máme loď na celom svete. Nezahŕňa Dopravu do Talianska... Sme obvykle odosielame do 1-2 pracovných dní od prijatia platby vymazané.(okrem sviatkov), "1-2 dni" je odovzdanie čas, nie čas príchodu, prosím, nie zle. Pred platby, musíte uistiť, že vaša platba dodaciu adresu je správne. Normálne, budeme loď, akonáhle je to možné, ale nemôžeme sľúbiť, aktuálny dátum, kedy ste si mohli dostať, pretože sa líšia rýchlosťou a politiky miestne zvyky ( od zásielky sú vyrobené tretích strán) .

2. Ako všetci vieme, že Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy, ako oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice, atď., to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Oveľa Ocenia za vaše pochopenie na to nekontrolovateľné veci. Prísne colné oblasť :Taliansko, Nemecko, Rakúsko, Kanada, Brazília, Argentína, Rusko......

3. Pre Urýchlené doprava(expresná doprava), EMS je predvolený spôsob dopravy. Ak chcete použiť FedEx či DHL, budete musieť kontaktovať ma ak chcete skontrolovať, či je vaša adresa vzdialenej oblasti, alebo nie, a skontrolujte, či objemová hmotnosť je ťažší než je jeho skutočná hmotnosť, pretože pre vzdialenú oblasť adresa alebo objemová hmotnosť je ťažší, budete musieť zaplatiť dodatočné poplatky..Ak chcete medzinárodnej Expresnej pošty, prosím kontaktujte nás. Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné oneskorenie alebo dane. Dôvodom je, že doba prepravy je vysoko závislá a poskytovaných Poštových Služieb (okrem víkendov a sviatkov) Vrátenie snažíme sa čo najlepšie služby našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme!!

1. Akceptujeme položky sa vráti z akýchkoľvek dôvodov (ako sa to nepáči, to nie je váš očakávať), Ale kupujúci bude zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok, a položka nemá poškodené alebo zmeniť, vrátiť sa späť celý balík s značiek spoločne. pokiaľ nechceme, aby sa spor s kupujúcim.

2. 15-dňová záruka od dodané dátum. Prosím poslať foto položky škody oblasti e-mailom, ak to nie je muž-vyrobené poškodenie alebo fyzické poškodenie, budeme nahradiť novou alebo vrátime v 100% peniaze! Sme vrátenie platby prostredníctvom Viazaný, tovar by mal byť vrátený v pôvodnom stave. Spätná väzba Niečo menej ako 5 hviezd na našej Podrobné Hodnotenia Predajcu ovplyvňuje naše postavenie v www.vitek.sk. Ak máte pocit, že sme si zaslúžia menej ako 5 hviezd za niečo, prosím, dajte nám vedieť, ako môžete zanechať svoj názor, aby sme mohli riešiť svoje obavy. (Negatívne alebo Neutrálne spätnú Väzbu nemôže vyriešiť akýkoľvek problém).

Vašej plnej Spokojnosti a našej dobrej povesti, je našou najvyššou prioritou! "Pozitívnu spätnú Väzbu," a "5 stars" sa vždy podporovať a veľmi ocenil. Ak necháte nás Pozitívnu spätnú Väzbu, budeme bezodkladne poskytnúť vám rovnaké. Negatívne alebo Neutrálne spätná Väzba je veľmi neodporúča.

Prosím, dovoľte nám príležitosť na nápravu prípadných nepriaznivých situácii. Všetko sa dá vyriešiť bez toho, negatívna spätná väzba alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.vitek.sk. Prosím E-mail nás a budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy! Podporu zákazníkom, sme tu, aby Sme odpovedať na všetky vaše dotazy. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Neváhajte a napíšte nám, ak máte akékoľvek otázky o našich položky a budeme reagovať čo najskôr. (do 24 hodín )

  • Dĺžka: 59.06''(150cm)
  • Balenie: Jednoduchý Balík
  • farba: hnedá
  • miesto pôvodu: Čína
  • Veľkosť: One Size
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Veľkoobchod: K dispozícii
  • Položka Druh: Väzby
  • Materiál: HODVÁB
  • Štýl: Móda
  • Textílie: Hodvábne Tkaniny
  • Prílohy: Kravatu
  • Mens Darček: Narodeniny Vianočný Darček
  • Pohlavie: MUŽI
  • Vzor Typ: Paisley
  • Typ Väzby: Krk Kravatu Nastaviť
  • Šírka: 3.35''(8.5cm)
  • Názov Značky: Hi-Kravatu
  • Číslo Modelu: C-1551

Štítky: študent náramky, maďarský posteľná bielizeň, učiť sa z abecedy, hundai sonáta usb, hunkemoller čierna, inox rod šatník, učiť sa čas hodiny, viseli čierne stoličky, hundai svetla dvere.

Napísať recenziu

Hi-Tie Paisley Väzby Sada pre Mužov Hnedé Jacquare Tkané Hodvábne Kravaty Vrecku Štvorcové manžetové gombíky Nastaviť Kravatu Kravata pre Mužov Vyhovovali CorbataC-1551

Hi-Tie Paisley Väzby Sada pre Mužov Hnedé Jacquare Tkané Hodvábne Kravaty Vrecku Štvorcové manžetové gombíky Nastaviť Kravatu Kravata pre Mužov Vyhovovali CorbataC-1551

Napísať recenziu

Súvisiace produkty