Nový produkt

1PC Drôt, z Nehrdzavejúcej Ocele Náramok Balet Topánky Zliatiny Zinku Tanec Balerína Kúzlo Náramok Náramok Darček Šperky Bijoux Pulsera

999 položky

€2.97

-25%

€4.01

Náš Obchod :

Informácie o výrobku / Obsahuje: * * * * * Nerezová oceľ náramok vo veľkosti 60 mm-65mm ( majú malý rozdiel ) *** Nerezová oceľ citát kúzlo ( 20 mm mať malý rozdiel) *** Ostatné prívesky sú zliatiny a starožitné strieborné pozlátené color *** Ružové Sklo, Pearl Perličiek *** 1pc s oppbag Vnútorný Priemer: 63mm--65mm ( Majú Malý Rozdiel )

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, nemusí sa obraz

odrážajú skutočnú farbu položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli. Vďaka za vaše porozumenie.

Náš výrobný závod sa nachádza v slávnej medzinárodný obchod mesta-Yiwu, Číny, ktorá sa špecializuje na návrh, vývoj, výrobu a export bižutéria a doplnky.

Naše výrobky sú známe pre vysokú kvalitu, atraktívne štýly & priaznivé ceny.

Srdečne vitajte kontaktu s nami, dúfam, že môžeme byť dobrým priateľom a obchodným partnerom.

Pred odoslaním von, všetky tovary, ktoré sú starostlivo a odborne skontrolovať na akýchkoľvek závad alebo porúch na ďalšie zabezpečiť vysokú úroveň kvality našich výrobkov. Všetky tovar bude dodaný v Číne Poštou, Letecky, DHL, UPS, Fedex EMS alebo. Je zodpovedný za nás na položku rýchle a spoľahlivé dodávky režim pre každú zásielku. Tovar bude odoslaný do 3-7 pracovných dní, zo dňa na platby prijaté. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu . Iba prijať na adresu uvedenú na Sos. Nikdy neposielajte inú adresu.

V Číne Post Letecky: 2-4 týždne v Ázii, Západnej Euro a Severnej Amerike.

3-5 týždňov, Južná Amerika, Stredný Východ, Východná Euro a v Afrike.

Podľa EMS: 5 až 20 pracovných dní.

Spoločnosť UPS/DHL/Fedex: 3-6 pracovných dní.

Drop Shipping: všetky nášho tovaru môže byť pokles lodnej dopravy na vašich klientov.

Prosím, láskavo nás e-mailom do 3 dní, počnúc dňom po doručení.

Vrátenie sumy sa nemusíte byť zahrnuté poštovné a balné náklady.

Vrátený tovar musí byť nášho tovaru rovnaký ako ten, ktorý sme vám poslal.

Vyhradzujeme si právo odmietnuť návrat, ak: nad 3days. tovar vrátený bez získania položka č a naše balenie. tovar poškodený a Zákazník je na vine

V objednávky kontaktovať vás na vhodnom okamihu, Pls láskavo nechajte vašu e-Mailovú adresu.Vďaka. Všetky položky uvedené v našich webových stránkach budú málo farba defference, PRETOŽE svetla lom a rôznych monitore počítača. Tam bude malý rozdiel vo veľkosti PRETOŽE je meraná prostredníctvom našej strane. Cena je za tovar bez vrátane daní a nákladov.

Svoju pozitívnu spätnú väzbu a faourable komentáre budú vždy vysoko ocenil.

Ak mám svoj názor a to do 3 dní po obdržaní tovaru, predstavujeme vám elegantné/špeciálny darček v ďalšej objednávke.

V prípade akýchkoľvek problémov, pls, neváhajte a kontaktujte nás cez TradeManager alebo e-mailom pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor, ont on stránky. Radi by sme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém čo najskôr.

  • Tvar\vzor: Balerína
  • Nastavenie Typu: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pohlavie: ŽENY
  • Materiál: Perla
  • Reťazec Typu: Drôt Náramok
  • Štýl: Náramok z nerezovej Ocele
  • Dĺžka: 63mm-65mm
  • Kovy Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Drôt Náramok & Citát Čaro: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Charms: ZLIATINY
  • Náramky Typ: Kúzlo Náramky
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Spona Typ: Box-s-jazyk-a-bezpečnosť
  • Názov Značky: LIOBONAR
  • Položka Druh: Náramky

Štítky: vyrezávané perlový náramok, balet ploché, z nehrdzavejúcej ocele konektory, seiko popruh, handričkou turecko, granát kameň, dubaj zlato náramok pre ženy, klinec pearl putá náramok, dnes bangles, náramok pre priateľka narodeniny.

Napísať recenziu

1PC Drôt, z Nehrdzavejúcej Ocele Náramok Balet Topánky Zliatiny Zinku Tanec Balerína Kúzlo Náramok Náramok Darček Šperky Bijoux Pulsera

1PC Drôt, z Nehrdzavejúcej Ocele Náramok Balet Topánky Zliatiny Zinku Tanec Balerína Kúzlo Náramok Náramok Darček Šperky Bijoux Pulsera

Napísať recenziu

Súvisiace produkty