Nový produkt

80Pcs Nový Ženy Gél Prst Trubice Corns Pľuzgiere Chránič Gél Bunion Prst Prst Ochranu Nohy Zdravotnej Starostlivosti Produkt D0288

999 položky

€16.30

-40%

€27.17

80Pcs 100% Nový Ženy Gél Prst Trubice Corns Pľuzgiere Chránič Gél Bunion Prst Prst Ochranu Nohy Zdravotnej Starostlivosti Produkt D0288 Package: 80 Ks × Starostlivosť o Nohy Nástroj

Funkcie: Stav:100% Zbrusu nový a kvalitný Nové všeobecné Gél Prst Separátory Srd Získať nohy zdravie vypláchnutie prsty vo vode a nosiť ich na 10 minút. Pravidelné užívanie môže pomôcť vyriešiť spoločné nohy problémy, ako hallux varus a kladivo prst. Super Mäkký Gél, pohodlné na nosenie, Jedna veľkosť sa hodí doľava alebo doprava prst Umývateľný a opakovane použiteľné, diabetická-priateľské Jedna veľkosť sa hodí najviac pre posledný prst Materiál: Silica gel Farba: biela

Funkcia: Znižuje prst a nohy nepohodlie Zmierňuje napätie Tiahne a zarovná prsty Zvýšiť obeh Narovnať ohnuté prsty Zarovnať spoločné Zlepšenie rovnováhy Zlepšiť noha sila Bunion úľavu

W ho Sme?

Ako Sumifun Odbornej Zdravotnej Starostlivosti Vlastníkov,zameriavame sa na vaše Zdravie.Dúfame, že sa dodať všetky druhy Kvalitné omietky pre našich zákazníkov po celom svete. Na základe našej továrne a proffesional tím,budete dostávať Úžasné cena a služby od nás.

Sme stále presvedčení, že Bezpečnej a Zdravie sú najdôležitejšie pre všetkých našich zákazníkov po celom svete.Tak sme sa venovať svoju pozornosť na to.Na dosiahnutie tohto cieľa,sme sa vybudovať vážne QC systému, uistite sa, či každý hračky sú najlepšie instuation, keď ich z nášho skladu.

Dúfame, že sa vám dostane Bezpečnosť a Zdravé produkty z Číny.Ak nemáte,Vyberte si nás, prosím !

Zásielky

Predávajúci je spôsob dopravy môžu len sledovať pozemok je stav, keď je v Číne, nie je možné zobraziť žiadne informácie o stave doručenia v cieľovej krajine.

Ak chcete sledovať to, prosím, zvoľte Čína Príspevok Registrované Air Mail alebo Fínsko Posti.V prípade objednávky viac ako 7USD,budú zaslané prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail s sledovacie číslo voľne.

Pozemok sa väčšinou dodávané v Číne Post leteckou Poštou(doporučene) do 24 hodín ( v pracovné dni).To zvyčajne trvá 10-45 pracovné dni, aby sa dospelo, ale v niektorých krajinách to môže byť trochu dlhšie vzhľadom na dovolenku alebo zvyky, miestne odoslanie účinnosti alebo iného dôvodu, tak sa, prosím, zamyslieť sa nad to skôr, než ju vyberiete, Ak nechcete čakať tak dlho, prosím zaplatiť Express poplatok, alebo prosím, nekupujte. Zvyčajne iné kuriér potrebovať iba 3-7 dní. Najprv nás kontaktujte, ak chcete, aby sa loď, DHL, UPS, EMS, Fedex alebo iných kuriérskych služieb.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Zaručujete & Návrat Politiky

Poškodený produkt musí povedzte nám, do 3 dní pripojené s obrazom chybné časti. Prosím, vráťte sa s vašimi vlastnými nákladmi v rámci 1 týždňov od okamihu, keď tovar je prijaté. Zabezpečíme vymeniť nové pre vás naraz. (mali by ste zahrnúť všetky pôvodné položky nepoškodený v ďalší predaj stav, ďakujem).

Ak potrebujete náhradu, iba položky do zoznamu cena je vratná. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť.

Spätná väzba

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby. Ako vážne a zodpovedné predávajúceho, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. Váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Ak ste spokojní so svojím nákupom a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5.

Poznámka: Hodnotenie pod 5 môže viesť nás zlé stojí situácie.

  • Funkcia: Silikónový Gél Prst trubice Corns Spp Protector
  • Pohlavie: Ženy, Muža, Unisex,Mladých, Starých Ľudí

Štítky: vysoký prúd xt 90, olympus tg 820 lcd, m40 tvrdené sklo, mens kožušinový kabát pravda, nikon d90 blutooth, tryska metla, bosch, šošovky kapota 70 300, ninbot es2 ovládanie, bývanie huawei mya.

Napísať recenziu

80Pcs Nový Ženy Gél Prst Trubice Corns Pľuzgiere Chránič Gél Bunion Prst Prst Ochranu Nohy Zdravotnej Starostlivosti Produkt D0288

80Pcs Nový Ženy Gél Prst Trubice Corns Pľuzgiere Chránič Gél Bunion Prst Prst Ochranu Nohy Zdravotnej Starostlivosti Produkt D0288

Napísať recenziu

Súvisiace produkty