Nový produkt

Letné Shaolin Mních Jednotné Bojové umenie Tai chi Vyhovovali Wushu Wing Chun Oblečenie Meditácie Oblečenie 25 Farbách

999 položky

€57.88

-19%

€72.35

DÔLEŽITÉ:

Ahoj Priatelia, toto jednotné bude zákazku pre vás, takže ak si objednáte túto položku, prosím nechajte nám správu a povedzte nám, na FARBU, ktorú chcete pre vaše jednotné a vaša VÝŠKA, HMOTNOSŤ, HRUDNÍK, PÁS informácie v palcoch alebo v cm. Takže naše na mieru môžu byť vaše oblečenie čoskoro a lode sa na to, akonáhle je to možné. Bežne na vlastné objednávky, budeme loď ju do jedného týždňa .

Zavedenie Nového Výrobku

Štýlovo e: vysoká kvalita bielizeň shaolin mních uniformy. Pre nohavice, tam sú elastické v páse a členkoch.

Položka Obsahuje: šaty, nohavice, čierny opasok, biele ponožky, čierne nohy zábaly.

Textílie: vysoko kvalitná posteľná bielizeň. To je mid-hmotnosť, mäkké, priedušné a veľmi pohodlné na nosenie pre všetky ročné obdobia.

Farba: 25 farby, úplne ako na obrázku. Povedzte nám, prosím, požadované farby pre váš župan a nohavice. Jednotné na obrázku je sivý plášť s čierne nohavice.

Veľkosť: na mieru vyrobené pre všetky veľkosti. Pre priateľov, ktorých hmotnosť je viac ako 100 kg alebo 220lbs, máme účtovať príplatok 10 USD za cenu extra tkaniny.

Prepravné Informácie

Nachádzame sa v Dengfeng , Zhengzhou Mesto Číny. Tu je umiestnenie Chrámu Shaolin. My si najbezpečnejšie a najlepšie spôsoby dopravy na celom svete. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete akúkoľvek pomoc s dopravou.

Vracia & Vrátenie Peňazí

Budeme vyberte a skontrolujte každú položku pozorne, ako je dodávaný. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete vrátiť našich položiek na zmenu, alebo vrátenie peňazí, pokiaľ je v pôvodnom stave a nie je používaný.

Služby Zákazníkom

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek budete potrebovať akúkoľvek pomoc od nás. Sme si všetky komunikácie s vami.

Veľkoobchod služby

Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete veľkoobchodný alebo prispôsobené služby. Ponúkame veľmi výhodné factory veľkoobchodné ceny.

  • Funkcia: Anti-Obaľovanie
  • Názov Značky: kungfuworld
  • Materiál: Bielizeň
  • Unisex: Áno
  • Golier: V-Neck
  • Šport Typ: Bojové Umenie
  • Textílie Typ: Tkané
  • Číslo Modelu: shaolin
  • Pohlavie: MUŽI
  • Položka Druh: Sady
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť

Štítky: ženy meditácie oblečenie, chun, clone trooper prilba, shaolin, mních jednotné, shaolin kung fu, keychain samuraj, kong bojových umení jednotné, jednotné wushu, wushu uniformy.

Napísať recenziu

Letné Shaolin Mních Jednotné Bojové umenie Tai chi Vyhovovali Wushu Wing Chun Oblečenie Meditácie Oblečenie 25 Farbách

Letné Shaolin Mních Jednotné Bojové umenie Tai chi Vyhovovali Wushu Wing Chun Oblečenie Meditácie Oblečenie 25 Farbách

Napísať recenziu

Súvisiace produkty