Nový produkt

Zlato (50pcs)a Striebra(Päťdesiat Ks) Horúce Lisovanie Fólie, Papier Laminator Laminovanie Transfere na Eleganciu Laserová Tlačiareň A4 21x29cm

999 položky

€8.25

-7%

€8.96

50 Listov A4 Veľkosť Fólie Papiere

O množstvo: Fólia je veľmi mäkké, tenké a ťažko počítať ručne, sme sa zbalil a počítať podľa stroj, zapísanej s našimi baliarne pred odoslaním von, ale stále niektorí zákazníci sa sťažujú, 2-3sheets chýbalo. Náš ochotný ponúknuť dostatočné množstvo, a tie nie sú problém, znížiť sťažovať, sme sa nastaví na 5% zľavu tvoria pár šancu straty teraz a potom, by ste mohli zvážiť pred mieste objednávky.

Vďaka za pochopenie!

Pridať eleganciu do akéhokoľvek dokumentu vytlačené na laserovej tlačiarni, alebo kópiu stroj. Tlačiť dokument z laserovej tlačiarne alebo kopírky. Miesto fólie lícom nadol, šplhať stranou nahor, cez oblasť, ktorú chcete farbu. Teraz môžete železa, ďalej s veľmi horúce železo. Počkajte 30 sekúnd a lúpať. Môžete tiež spustiť cez laminator dodržiavať fóliu. Laser Fólia funguje tak, lepenie plastov v toner. Bude fungovať na atramentových tlačiarňach. Veci, ktoré budete potrebovať: Papier vášho výberu (ako dlho, ako môžete, dajte to cez laserové tlačiarne) laserové tlačiarne Fólie obrázok, ktorý chcete pridať k vášmu papieri. železa alebo horúce laminato Krok 1: Tlač obrazu na papier. Krok 2: Pokrytie vytlačený obrázok s fóliou. Krok 3: Používanie železa alebo horúce laminater spracovať.

Fólie papier je široko používaný v špecializovaných tlač. Je možné použiť nie len horúce, fólie, razenie, ale aj tepla, stlačte tlačidlo.

Funkcie

Reflexná kovové fólie vzhľad & mäkká rukoväť

Pridať lesk, ale nepriehľadné dosť pre všetkých svetelných&dark povrch Veľkosť: 210mmx297mm Package:50 kusov za jedno balenie Čistá hmotnosť: 0.66 Lb(0,3 kg)

Horúcu razbu fóliou

To môže byť používané na emboss papier, fotografie, drevo, vizitky, PVC, akryl, atď.

Teplo stlačte

Je to jednoduchý a atraktívny efekt použiť, keď je zdobenie košele, môže prenášať na štandardné plastisol a osobitný vplyv plastisol. Flash a lesk fólie robí dizajn vyniknúť v dave.

Fólia sa aplikuje farebné stranou smerom hore a hliníka, hľadá (matný) stranou nadol.

Podľa rôznych substrátov, užívatelia potrebujú zvládnuť spolupráce teplota, tlak a rýchlosť.

Fólie

Horúcu Razbu Fóliou

Teplo Stlačte

Aplikácia

teplota

185-204

(85-95

356-365

(180-185)

Čas

2-5 sec

18-22sec

Prosím skúšky vzorky pred použitím vo výrobe.

  • Použitie: Domov urob si sám
  • Číslo Modelu: DJ
  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Karbid
  • Názov Značky: SPExpressDIY

Štítky: fólie laminator a4 zlato, čierna fólia a4, laminovanie tašky a4, film fólie a4, obálka fólie a4, transfert fólie a4, mylar fólia a4, hviezda fólie a4, transfer fólia a4, premietacie fólie a4.

Napísať recenziu

Zlato (50pcs)a Striebra(Päťdesiat Ks) Horúce Lisovanie Fólie, Papier Laminator Laminovanie Transfere na Eleganciu Laserová Tlačiareň A4 21x29cm

Zlato (50pcs)a Striebra(Päťdesiat Ks) Horúce Lisovanie Fólie, Papier Laminator Laminovanie Transfere na Eleganciu Laserová Tlačiareň A4 21x29cm

Napísať recenziu

Súvisiace produkty