Nový produkt

Najnovšie Kabát Nohavice Vzory Navy Blue Dvakrát Breasted Velvet Mužov Vyhovovali Formálne Slim Fit 3 Ks Smoking Vlastné Ženícha Sako Masculino

999 položky

€56.57

-39%

€94.28

Upozornenie Tento Oblek

Oblek obsahuje sako ,vestu ,a pár nohavice. Ak potrebujete vlastné veľkosti, kontaktujte, prosím, náš zákaznícky servis alebo zanechať správu pri zadaní objednávky.

ANNIEBRITNEY Značky Vyhovuje Ukazuje

Toto sú Skutočné fotografie zhotovené mobilným telefónom. Máme rôzne vysoko kvalitnej tkaniny. Vytvorenie luxus a skvelé hodnota oblek pre vás.

Láskavo Tipy

Ponúkame rôzne úrovne Zásielky.prosím, zvoľte spôsob dopravy podľa vášho času. * Uistite sa prosím, všetky údaje(veľkosť/farbu a tak ďalej) pred robil poriadok.

O spätnú väzbu,úprimne vás pozvať na zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našich produktov a služieb.Ak nie sú,prosím, kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, ako žiadny z nich môže vyriešiť problém.Sme vždy ochotní pracovať veci.Ďakujem.

Produkt Farby

ponúkame custom color (vlastné farby ,ak máte akúkoľvek požiadavku,kontaktujte náš služby zákazníkom.

Oblek Štandardnej Veľkosť Grafu, - hotové vyhovovali merania

Poznámka: štandardná veľkosť grafu len znamená čistý oblek veľkosti merania,nie telo merania .Ručné meranie bude mať rozpor asi 1-2 cm.

Vlastná Veľkosť

vážený zákazník. Ak potrebujete vlastnú veľkosť ,prosím, pošlite tieto body merania na náš zákaznícky servis : A:výška B:hmotnosť 1. ramenné 2. rukáv dĺžka 3. hrudník 4. brucho 5. nohavice pás 6. boky 7. bunda dĺžka 8. nohavice dĺžka 9. stehna 10.ďalšie požiadavky: ako je rukáv manžety,nohavice dole,farba ,slim alebo voľné,vesta, dĺžka a tak ďalej. Prosím, uistite sa, že tieto body merania sú správne ,to je veľmi dôležité.(Pravítko blízko tela pri meraní)

KUPUJÚCI OZNÁMENIE

O farbách

-Môže byť mierne farbou odlišovať od fotografie a hotové vyhovovali,pretože Počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja.

O čase doručenia

-www.vitek.sk Štandardná Doprava: 15-60 Dni.

-Čína Príspevok Vzduchu a ePacket: 20-60 Dní.(Brazília potrebujú 30-90 dní)

-DHL: 7-20 Dní.

Upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo.

Dane a poplatky

-Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

O skladbe môj pozemok

-Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en alebo http://global.cainiao.com/ (skopírovať do prehliadača otvoriť)

O pokles lodnej dopravy a veľkoobchod

-Pre veľkoobchod, poskytneme zľavu.

-Pre pokles lodnej dopravy, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.(Musíte poslať poznámku o pokles lodnej dopravy.)

O kúpu ochrany čas

-Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás "Vzhľadom na prepravné meškanie,prosím predĺžení dodacej lehoty o 30 dní." a môžeme vám pomôcť ho rozšíriť.

O zmeniť veľkosť

-Ak chcete zmeniť veľkosť písma, ktoré sme zadarmo pre vás, ale kupujúci je potrebné zaplatiť náklady na dopravu.(nezahŕňajú vlastná veľkosť)

Spätná väzba

-Ak ste dostať a ako naše položky,pozitívne hodnotiť je veľmi cenený a vďaka za vašu podporu.Ak nechcete spokojnosť ,prosím, kontaktujte nás, nepridávať zlé spätnú väzbu.to nie je najlepší spôsob, ako Problém-riešenie. Budeme odpovedať na vaše otázky v priebehu 24 hodín.

  • Nohavice Uzavretie Typ: Zips Lietať
  • Uzavretie Typ: Jediný Breasted
  • Zips Lietať: Jediný Breasted
  • Štýl: Formálne
  • Názov Značky: ANNIEBRITNEY
  • Pohlavie: MUŽI
  • Číslo Modelu: 001
  • Oblečenie Dĺžka: Pravidelné
  • Chudá: Formálne
  • Predné Štýl: Byt
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Fit Typ: Chudá
  • Vrchol Klopě: Pravidelné
  • Položka Druh: Obleky
  • Materiál: Vlna

Štítky: kabát plyšové, vlna muži obleky formálne, modrý kabát nohavice mužov oblek, sako muž, muži oblek, oblek ženy, modrá mužov oblek, sako pre mužov doprava zadarmo, muži vyhovovali st, mužov smoking.

Napísať recenziu

Najnovšie Kabát Nohavice Vzory Navy Blue Dvakrát Breasted Velvet Mužov Vyhovovali Formálne Slim Fit 3 Ks Smoking Vlastné Ženícha Sako Masculino

Najnovšie Kabát Nohavice Vzory Navy Blue Dvakrát Breasted Velvet Mužov Vyhovovali Formálne Slim Fit 3 Ks Smoking Vlastné Ženícha Sako Masculino

Napísať recenziu

Súvisiace produkty