Nový produkt

Telefónny Systém/ keyphone PH201 pre telefónnej ústredne

999 položky

€37.82

Model: PH201

• Funkcie:

1. vizuálny systém na programovanie telefónnej ústredne

2. cez 12 programovateľných funkčných tlačidiel,

3. 13 funkčné tlačidlá

4. štyri smerové tlačidlá.

5. Prepínanie medzi Čínština a angličtina podsvietenie režim

Balenie Podrobnosti:

Qty/Ctn: 12pcs

Jednotka weighl: 1.13 KG

Jednotkové balenie veľkosť: 23.5× 27.5 x 6 cm

Obal veľkosť: 49 × 28 × 41.5 cm

O zásielke : na celom SVETE SHIIPPING : (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné a po zaplatení overenie My len loď na potvrdenej objednávky adresy .Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz len SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkend a sviatky . Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia ,prosím, kontaktujte nás . Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď .Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Návrat & Vrátenie Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia . Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní .je považovaný za používaný a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu . Nie sú žiadne výnimky ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky ,,konkrétny dôvod pre návrat vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene . PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z www.vitek.sk, alebo si môže vybrať, či sa má náhrada Budeme znášať všetky náklady na dopravu výrobku, ak nie je ako inzeroval

O Záruku 1 rok výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a /alebo zneužité po prijatí. Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale ,ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vady je nám vaše číslo objednávky ,nie Sme vráti alebo nahradí položky s uplynutou platnosťou záruky.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.vitek.sk!

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka ! spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme sa quest tha vám kontaktovať nás bezprostredne pred . môžete nám neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy .To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich

  • indikátor LED: Áno
  • Názov Značky: Excelltel
  • Číslo Modelu: PH201
  • Vyzdvihnutie: Áno
  • prenos: Áno
  • LCD: Áno

Štítky: šatka mäkké, e65, nokia, excelltel ústredne, bunky ph, Telefónnej ústredne, nokia n70 telefón, pbx, telefónnej ústredne telefónneho systému, telefónny systém pbx, telefónnej ústredne systému.

Napísať recenziu

Telefónny Systém/ keyphone PH201 pre telefónnej ústredne

Telefónny Systém/ keyphone PH201 pre telefónnej ústredne

Napísať recenziu

Súvisiace produkty