Nový produkt

XA9 Spájkovanie zbraň náhradné baterky 20 mm priemer 500mm dlho bodové zváranie kliešte

999 položky

€292.84

-6%

€314.88

XA9 Spájkovanie zbraň náhradné baterky 20 mm priemer 500mm dlho bodové zváranie kliešte Popis Produktu 230V elektrické bodové zváranie zbraň je rad výnimočných, spoľahlivé a profesionálne bodové zváranie zariadenie, ktoré poskytuje rýchle a aj v mieste zvarov, aby sa rozptýlila únave používateľa. Skutočný profesionálny verzia pre telo opravy a ľahkých výrobných úloh. Odolné zváranie tipy Na zváranie tipy sú vyrobené z vysoko kvalitnej ocele na dosiahnutie perfektnej zvaru. Je veľmi ľahké zváranie kovových materiálov spolu s mieste zvaru hrúbka 2,0 + 2,0 mm. Jasné, ovládací panel S jasným ovládací panel, môžete ľahko prevádzkovať toto zariadenie. Existujú rôzne režimy, ktoré sú jednoduché a rýchle použitie. Prenosná rukoväť Vybavená prenosná rukoväť. To vám dáva väčšiu kontrolu tohto stroja, ktorá zlepšuje presnosť a stabilitu. Vymeniteľné zváranie tipy Tomto mieste zvárač prichádza s niekoľkými zváranie tipy na zahrnutie rôznych použití. Jednoducho twist off tipy a skrutku nového dňa. Kompaktná veľkosť Náš produkt je dostatočne veľká, aby sa robiť zváracie práce. Keď sa nepoužíva, to neberie až tak veľa priestoru, a to buď. Závesné pútko Na zavesenie popruh je tiež obsiahnutý v rozsahu dodávky. Môžete zavesiť tento stroj okolo krku kedykoľvek, takže nemusíte mať vždy podržte ju. Funkcia

【ZVÁRANIE HRÚBKA: 2.0 + 2.0 mm] vyzýva - zváranie tipy sú vyrobené z vysoko kvalitnej ocele s cieľom dosiahnuť dokonalé zvarových švov. Je veľmi ľahké zváranie kovových materiálov spolu s mieste zvaru hrúbka 2,0 + 2,0 mm.

【VYNIKAJÚCE OVLÁDACÍ PANEL] vyzýva - S výrazným ovládací panel, môžete ľahko ovládať. Existujú rôzne režimy, ktoré sú jednoduché a rýchle použitie.

【VYMENITEĽNÉ] vyzýva - Toto miesto zvárač je dodávaný s niektorými zváranie tipy na ubytovať rôzne použitia. Jednoducho twist off tipy a skrutku nového dňa.

【KOMPAKTNÉ rozmery] vyzýva - Náš produkt je dostatočne veľká, aby sa robiť zváracie práce. Keď sa nepoužíva, to neberie až tak veľa priestoru, a to buď.

【ZÁVESNÝ POPRUH] vyzýva - visí popruh je tiež zahrnuté. Môžete zavesiť tento stroj okolo krku kedykoľvek, takže nemusíte mať vždy podržte ju. Špecifikácie Napätie: 230V Maximálna mieste zvaru hrúbka: 2.0 + 2.0 mm Vzduchom hladina zvuku: Projekcia ramien: 120mm Oneskorené sieťové poistky: 25A Min. Obdobie medzi zvarov: 20 sekúnd Maximálny napínacia sila: 120 kg Rozmery: 440 x 100 x 185 mm Vibrácie: Obsah balenia 1 x Elektrické Miesto Zvárač Príslušenstvo súprava O VEVOR

Taicang Vevor strojných Zariadení CO.,S.R.O .Sme prevádzkuje viac ako 1000 druhov strojov, zariadení, výrobkov,a zapojila sa do cezhraničného podnikania na 10 rokov.V súčasnosti máme viac ako 200 zamestnancov.

Náš koncept je orientovaný na Trh, založený na zákazníka služby

Cez roky praxe sme získali cenné skúsenosti v mechanických zariadení priemyslu,ktoré nám dáva príležitosť slúžiť spoločností z rôznych krajín. V budúcnosti budeme dať plnú hrať na naše silné stránky v mechanických zariadení priemyslu,a aktívne sa podieľať na výstavbe Hodvábnej Cesty Ekonomické Pásu a 21. Storočia Námornej Hodvábnej Cesty, aby podiel high-kvalitné výrobné kapacity a spoločného prospechu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: HJSBJPJ230VDHQ001V2

Štítky: vyváženie kolesa ps4, zvárač, Xiao, cínové spájky, nábytok priechodka, bodové zváranie, žehlička na spájkovanie cínom, riadiť koleso stojan, myš logitech, mig zváranie horák.

Napísať recenziu

XA9 Spájkovanie zbraň náhradné baterky 20 mm priemer 500mm dlho bodové zváranie kliešte

XA9 Spájkovanie zbraň náhradné baterky 20 mm priemer 500mm dlho bodové zváranie kliešte

Napísať recenziu

Súvisiace produkty