Nový produkt

Brazilianhairproducts Klasické Keratín Hair Straightener Liečba

999 položky

€81.88

-10%

€90.98

DOPRAVA ZADARMO NA MNOHÝCH PRODUKTOV

EURÓPSKA

SPOLOČNOSŤ OBCHOD S DÔVEROU

30 DEŇ VRACIA PENIAZE SPÄŤ ZÁRUKA

Hodnotenie ZÁKAZNÍKOV/PRIPOMIENKY Brazilianhairproducts Klasické Keratínu starostlivosť o Vlasy KRÁTKY POPIS Ideálne pre všetky Európske Kučeravé vlasy typ ako blond, šedá a biela. Obnoví poškodené oblasti, zvyšuje lesk a zníženie frizz. Narovná a eliminuje frizz až štyri mesiace a tiež zanecháva vlasy lesklé, mäkké a hladké a zároveň ju chráni. Bohaté na aminokyseliny ju hydratuje a chráni. Na aminokyseliny pomáhajú v boji proti starnutiu 100% Brazílskej 14 Dní Peniaze Späť Najnovšie Produkty, Kvalitné Produkty za Najnižšie Ceny Premium Tovar PREČO NAKUPOVAŤ U NÁS Rýchle Dodanie Kvalitné Produkty za Najnižšie Ceny Najnižšie Ceny na Dobré Výrobky Rýchle odoslanie Kvality služieb Guarante 5 Star Predávajúci POPIS PRODUKTU

Riadok Brazilianhairproducts Klasické Keratínu starostlivosť o Vlasy thermo-active má zlúčeninu na základe cysteín a perlový prášok, reconditions vlasy bielkovín a vytvára prirodzený hydroizolácie proti činnosť enzýmov, a tyranizovanie. Šampón Liečba Štýlový Pearl otvorí kutikulu vlasov prvky prenikajú hlboko a pripravuje ich pre uplatnenie re-konštruktér . Brazilianhairproducts Klasické Keratín Hair Liečby je zložené založené thermoative základné cysteín a perlový prášok, bohaté na vitamíny a bielkoviny. Zanecháva vlasy hodvábne, lesklé a hladké s neporovnateľné. Ako používať: pred použitím dobre Potraste produktu. Uplatňovať Brazilianhairproducts Klasický Profesionálny Šampón Liečba Pearl Stylishine na vlasy. Jemne vmasírujte končekmi, ponechajte ho niekoľko minút. Opláchnite v prípade potreby opakujte kroky. Po použití Šampónu naneste Brazilianhairproducts Klasické Keratínu starostlivosť o Vlasy na vlasy a nechať 20 minút. Kefa a ploché železo a potom opláchnite vodou. Bezpečnostné opatrenia: v Prípade kontaktu s očami, vypláchnite dôkladne, ako to môže spôsobiť podráždenie. Nevzťahujú sa na produkt, ak pokožka je podráždená alebo zranený a ak máte alergie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Udržať produkt v chladnom a suchom mieste. SME MANUFATORES A LEN DISTRIBUITOR TOHTO PRODUKTU.

  • Názov Značky: Brazilianhairproducts
  • Položka Druh: Vlasy Relaxer
  • Pôvod: ES(Pôvodu)
  • Množstvo: 2

Štítky: det, stretchi, maroko keratínu starostlivosť o vlasy 1000ml, knifs, keratín narovnanie vlasov liečba 12 000ml, 12purc keratin treatment 1000ml, keratín hair treatment 100 ml, helminthes, fraps, qinda.

Napísať recenziu

Brazilianhairproducts Klasické Keratín Hair Straightener Liečba

Brazilianhairproducts Klasické Keratín Hair Straightener Liečba

Napísať recenziu

Súvisiace produkty