Nový produkt

Kovové keramickej nádoby Mydla Viečka Čerpadlo Dávkovač Anti-leak Silikónové Tesnenie Dispensador Veko Kúpeľňa Shampoo Liquid Fľaše Čerpadlá

999 položky

€2.71

-32%

€4.00

Set Zahŕňa : 1 Sada Keramickej Nádoby Mydla Viečka

Stav : Úplne Nové

Materiál : Nehrdzavejúca Oceľ, Plast

Farba : Multicolor(ako obrázky zobraziť)

Veľkosť :

Veko Priemer Cca.: 7.4 cm/2.9 palce

Dávkovač Čerpadlo, Dĺžka Cca.: 10.3 cm/4.0 palca

Trubica, Dĺžka Cca.: 11 cm/4.0 palca

Tesnenie Priemer Cca.: 6.8 cm/2.7 palcov

Spin-dole, Krúžok Priemer Cca.: 3/1.2 cm

Funkcie :

Sada Obsahuje : Jeden keramickej nádoby veko + jeden mydla čerpadlo + jeden 4-palcový trubice + jeden silikónové tesnenie + jeden spin-dole, krúžok.

Vysoká Kvalita : Čerpadlá a viečka je 304 nerezovej ocele; mat, skrutky a potrubie je z plastu. Nerezové komponenty sa zabránilo korózii a hrdzi!

Štandardná Veľkosť : Vhodné pre väčšinu pravidelných úst konzervovanie pohárov, vhodný na mydlo, krém, a viac, bude fungovať perfektne.

Odolné na Použitie : Vlastnosti odolné kovové čerpadlo spolu s potiahnuté veko z nerezovej ocele pre dlhú životnosť. Zahŕňa FDA silikónové tesnenie, takže je únik dôkaz, aj keď naklonil na svoju stranu.

Multi-použitie : skvelý darček pre svadby, dom otepľovanie, narodeniny a milovníkov vintage štýl, ktorý je praktický a jedinečný. Tiež skvelé pre domáce mydlá, pleťové vody a telových produktov.

Popis Výrobku :

Loptu Jar Mydla s Kovové Čerpadlo a Veko Pre Väčšinu Pravidelných Úst Konzervovanie Pohárov.

Vyrobené z hrdze-doklad, z nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, únik dôkaz FDA silikónové tesnenia zahrnuté, rovnako ako spin dole krúžok.

Hrajú čierna/strieborná veko s black/silver dávkovač, tento elegantný mydlo čerpadla sa hodí mnohých dekoroch, z priemyselnej na statku na ošumelé šik.

Montáž je jednoduchá. Táto sada sa dodáva s dlhé trubice, ktoré môžu byť rezané na veľkosť, aby sa zmestili polliter, kvart, väčšie a konzervovanie pohárov.

Ideálny pre jedlo, mydlo, ruky mydlom, alebo mlieko, robí skvelý darček alebo prospech pre svadby, sprchy a strán.

Priateľské Tipy: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

  • Číslo Modelu: Keramickej Nádoby Mydla Viečka
  • Hlavný Materiál: Kov
  • Funkcia: Dávkovač Tekutého Mydla
  • Dávkovač Tekutého Mydla Typ: Ručné Mydla
  • Druh: Tekuté Mydlo Automaty
  • Kovové Dávkovač Tekutého Mydla Dokončovacie: Z Nehrdzavejúcej Ocele

Štítky: lupiny šampón, freemason, ruky mydlom, muž murár pohárov, prázdne foaming mydla, wall mount komora mydla, lege dávkovač alkoholu, mydlo servírovanie jedál, marbel mydla, sóda dávkovač ocele.

Napísať recenziu

Kovové keramickej nádoby Mydla Viečka Čerpadlo Dávkovač Anti-leak Silikónové Tesnenie Dispensador Veko Kúpeľňa Shampoo Liquid Fľaše Čerpadlá

Kovové keramickej nádoby Mydla Viečka Čerpadlo Dávkovač Anti-leak Silikónové Tesnenie Dispensador Veko Kúpeľňa Shampoo Liquid Fľaše Čerpadlá

Napísať recenziu

Súvisiace produkty