Nový produkt

Tmavo Modré Sexy Latexový Kaučuk zaviazanými očami Unisex Latexová Maska na Oči Kryt pre Dospelých S-LM199

999 položky

€13.85

Latex zaviazanými očami vytvorený s 0,4 mm latex.

Udržať váš partner v tme pomocou tohto pohodlného pohodlný montáž latex zaviazanými očami.

Obrázok je tmavo modrá (M) farby.

Ak potrebujete iný, pls zanechať odkaz, vďaka!

Farba : pls pozri graf farba

6 veľkosť môžete vybrať:XS, S, M, L, XL, XXL, Prispôsobenie

Dodávky zákazku

Pls Vybrať Veľkosť POZNÁMKA: Prosím, porovnať detail veľkosti s vy pred zakúpením!!! Používajú podobné oblečenie porovnať s veľkosťou. Model Show Dôležité Upozornenie

1) Prosím, láskavo potvrďte veľkosť pred vydávať príkazy.

(a) Si môžete vybrať štandardnej veľkosti-- XS, S, M, L, XL, XXL. Uistite sa, že povedzte nám, alebo zanechať správu pre dané Pohlavie, Výšku a Váhu v predstihu!

(b) Ak uprednostňujete položka vyhovuje vám viac ideálny, prosím, aby meranie sami podľa obrázku ukazuje, ako opatrenie na naše webové stránky a vyplniť prázdne nižšie.

(c) Užívateľa hmotnosť by mala byť nižšia ako 150kg . Ak viac ako 150kg, musí byť prívod svoju veľkosť na zákazku.

(d) Špeciálne veľkosti tela ľudí (napr. veľmi veľký hrudník, veľmi veľký bok, malý pás), pls zanechať odkaz, alebo nechajte fotografie, budeme poznámka.

2) ceny na našich stránkach je rovnaké pre veľkosti XS, S, M, L, XL, hrúbka 0,4 mm. Cena bude odlišný, ak budete potrebovať ďalšie veľkosti a hrúbky (0,3 mm,0.6 mm,na 0,8 mm,1,0 mm). Prosím, kontaktujte nás pred vašej platby.

3) Všetky položky, ktoré majú byť vyrobené ako 95% podobný ako na obrázku.

4) Bežne, váš odev sa boli doručené osn-posvietil. Ak chcete lesk alebo leštenie, prosím, zanechajte nám odkaz, budeme používať latexové olej na poľskej pred lode von. Pls Vybrať Farbu farba výrobkov sa môže mierne líšiť od fotografie uvedené v dôsledku svetelných podmienkach, uhol snímania, iný monitor a pod.

Ak Potrebujete Vlastná Veľkosť, Pls Opatrenie Latex Clothings Pokyny Na Sebe

Vo všeobecnosti latexové šaty sú navrhnuté tak, aby boli tesný. Preto môžu byť ťažké, aby sa dal bez pomoci mazivom. Existujú 3 hlavné spôsoby prípravy latex catsuit pre nosenie.

(1) Zľahka prachu vo vnútri odevu s mastenec pred uvedením na, pretože túlavých mastenec a prachu je veľmi viditeľný proti gumy.

(2) Používať silikónové-založené mazivo ako "Eros Bodyglide" alebo "Eros Kult Obliekanie Pomoci". Použiť tenký povlak na vnútornej strane odevu a pokožky ak je to potrebné.

(3) štátny príslušník tretej metóda na zníženie alebo odstránenie vysokého trenia latex pri obliekaní je chlorinate gumy.

Gumené môže ľahko byť označené alebo roztrhané s nechtami ak nadmerná sila sa používa pri odstraňovaní vášho odevu. Uistite sa, že váš odev je dobre namazaný alebo talced. Môžete tiež chcieť nosiť pár ľahké bavlnené rukavice, aby sa zabránilo poškodeniu.

Pri manipulácii s latex s holými rukami, uistite sa, že sú čisté pred prichádza do kontaktu s váš odev. Uvedomte si, že guma môže byť znečistený trvalo hnedá, ak je v kontakte s medi, mosadze alebo bronzu - starostlivosť s medené mince

Nikdy nevystavujte latex na esenciálne oleje.

Nikdy nevystavujte váš odev do otvoreného plameňa a požiaru, ako gumené popáleniny / poleptanie.

Leštenie

Váš odev sa boli doručené osn-posvietil. Shine, odporúčame vám použiť silikónové založené poľský alebo latex je špeciálny olej, ako napríklad "Eros Bodyglide" alebo "Eros Kult Obliekanie Pomoc"

Nikdy lesk pomocou nábytok poľských a vyhnúť olejové mazadlá a krémy, ako tieto zničiť gumy.

Nie rub vonkajší povrch vášho odevu príliš tvrdý, alebo hrubé plátno, ako lesklý povrch môže byť trvalo poškriabaný.

Čistenie

Môžete prať gumy odevy do čistých, teplej vody. Vyhnúť detergenty a mydlá. Vždy utrite preč prebytočnú vodu s mäkkou utierkou a nechať vysušiť bytu alebo zavesil na kvapkanie suché. Guma sa môže poškrabaný, ak sa trela príliš ťažké, takže sa byť jemný.

Nikdy bubnové suché, suché čistenie alebo železa váš odev.

Nepoužívajte prací prášok a bieliace prostriedky pre umývanie vlasov.

Skladovanie

Latexové šaty sú najlepšie uložené zavesil v skrini, ďaleko od zdrojov tepla, svetla (najmä jasného slnečného svetla a silné UV svetlo, ktoré bude rozkladať svetlo farebné oblečenie), kovy, oleje, rozpúšťadlá, tuky a oheň. Vyhýbajte sa vlhkým podmienky na uchovávanie.

  • Špeciálne Použitie: Kostýmy
  • Dodanie Typ:
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Znaky: Latex Klubu Nosiť
  • Osobitné Použitie:
  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Okuliare
  • Výrobu Režimy:
  • Služby Materiál:
  • Materiál: Gumené

Štítky: kapota latex, hororové masky, 6000w stmievač, kapota latex maska, xw026fr4, aj nosenie, noste ženy, gumové masky ľudí, halloween latex maska, vojenské gumové masky.

Napísať recenziu

Tmavo Modré Sexy Latexový Kaučuk zaviazanými očami Unisex Latexová Maska na Oči Kryt pre Dospelých S-LM199

Tmavo Modré Sexy Latexový Kaučuk zaviazanými očami Unisex Latexová Maska na Oči Kryt pre Dospelých S-LM199

Napísať recenziu

Súvisiace produkty