Nový produkt

Originálne Náhradné Batérie Pre LG Hodinky Šport W281 W280 W280A (AT&T) BL-S7 Smartwatch Originálne Batérie 430mAh

999 položky

€6.41

-10%

€7.13

Atribúty produktu: 100% Originálne Pravé

Typ batérie:BL-S7

Kapacita batérie: 430mAh

Napätie limit: 3.85 V

Kompatibilné s: LG Hodinky Šport W281 W280 W280A (AT&T) Smartwatch

Batéria Krajina Pôvodu: Čína

Balenie špecifikácia: bulk balení (bublina obálka taška)

Tento produkt sa zabezpečilo, že nákup je od výrobcov príslušenstvo predajných kanálov, úplne 100% pravý originál.

Dôležité: Nový Lítium-Iónové batérie musia byť PLNE NABIŤ a ÚPLNE VYBIŤ 2 až 3-krát, kým budú PLNE KLIMATIZOVANÉ. Prosím, pamätajte, že nový Lítium-Iónová batéria je plný výkon a dlhú životnosť sa dá dosiahnuť len po 2 až 3 úplných cykloch nabitia a vybitia. Po prejdete cez 2 na 3 bicykle, budete nikdy musieť stav, batériu znova! Všetky hovoru a pohotovostného režimu časy sú orientačné, v závislosti od dopravcu nastavenia siete, intenzity signálu, a vybraté funkcie. Doby hovoru a Pohotovostného režimu bude nižšia v Analógový režim, ako je uvedené vyššie.

Vážení zákazníci a priateľ: keď si kúpite môj výrobok,ak sa nič nezvyčajné nedeje:Neboli prijaté položky, alebo v rozpore s popisom alebo iné dôvody, aby ste neboli spokojní. Prosím, nenechávajte neutrálne (alebo negatívnu )spätnú väzbu alebo otvoriť prípade ľahko, prosím, neváhajte a napíšte ma kontaktovať. Budeme sa snažiť, služby vyriešiť váš problém. Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetko. Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť.

Budeme loď vašej položky, akonáhle je to možné po zaplatenia. Ak sa vaše položky vybehol z akcií alebo iných problémov. Budeme vám hneď ako to bude možné. Normálne, budeme loď ju Hong Kong Letecky, Singapur Letecky. Medzinárodnú Dopravu vyžaduje zložitejšie prepravné postupy. Ak položka nie prísť po očakávania deň alebo akúkoľvek inú otázku. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém.

  • Originál alebo Nie: Pôvodný
  • Kapacita batérie(mAh): 0-1300mAh
  • Certifikácie Kvality: ce
  • Kompatibilné Značky: LG
  • Číslo Modelu: BL-S7
  • Názov Značky: yelping
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: batéria samsung s7, mex, lg w100, jedlo plastové, batéria pre lg hodinky, lg w110, smart hodinky, 10 telefón, hs6620d smart hodinky, batéria s7.

Napísať recenziu

Originálne Náhradné Batérie Pre LG Hodinky Šport W281 W280 W280A (AT&T) BL-S7 Smartwatch Originálne Batérie 430mAh

Originálne Náhradné Batérie Pre LG Hodinky Šport W281 W280 W280A (AT&T) BL-S7 Smartwatch Originálne Batérie 430mAh

Napísať recenziu

Súvisiace produkty