Nový produkt

Auto monitorovanie tlaku v pneumatikách, Senzor 4250B975 Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém 315MHz Pre Mitsubishi Lancer Mirage Outlander I-Miev Pneumatiky Vzduchu Monitor

999 položky

€9.04

-44%

€16.43

VEĽKÝ VÝPREDAJ ZA NOVÝ OBCHOD

O nás: Vitajte na TPMShome. Oprášiť svoju jazdu s pokročilým dizajnom, naše senzory sú OEM-triedy so zárukou kvality. Sľubujeme, pre jeho dobre fungovať tak, ako všetky senzory sú štandardné-nastavenie výkonu, tiež prísne testované pred odoslaním na vás. Snímač programovanie nie je potrebné, TPMS by byť vopred naprogramované špeciálne pre vás podľa vozidlo značky, režim a rok produktívne. Tak prosím skontrolovať a potvrdiť, či si vybrať správne dielu pre vaše vozidlo . Všetko, čo musíte urobiť, je nainštalovať im presne, a potom ich aktivovať. Jednoduché, jednoduché a efektívnosti. Boli by sme vďační, pri výbere našich produktov. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Poznámka 1:

Kontrolu vašej pôvodnej časti je najlepší spôsob, ako zistiť, ktorý produkt by mohol splniť vaše vozidlo. Tiež, mohli by ste nám pred nákupom by sme pomoc pre kontrolu a odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Poznámka 2:

Prosím, láskavo vyberte si náš produkt bez váhania, ako sme podporu našej novej pobočky obchod s veľa. Dobehnúť túto príležitosť a staňte sa naším zákazníkom, sme presvedčení, s výrobku kvality, ktoré by spĺňali vaše požiadavky.

A druhý spôsob TPMS by už čoskoro v BIG DEAL rovnako. Prosím, láskavo odporúčame náš obchod svojim priateľom, a vy by ste dostať cenu zakaždým, keď si Prinesiete jeden Priateľ na nás. Ďakujem s pozdravom.

Popis Položky:

Výrobca katalógové číslo: 4250B975

Prevádzkové frekvencie: 315 MHz

Package: 4 ks snímačov TPMS

Zjednodušené relearn: auto relearn ( kontaktujte nás, ak potrebné údaje špecifické relearn postupy)

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitný Dizajn vylepšené pre väčšiu odolnosť Postavený na prísne štandardy kontroly kvality Podpora jeden rok náhradné

Vozidlo Obutie:

KOMPLEXNÉ POKRYTIE pre VOZIDLA

PRE Mitsubishi I-Miev(z 2011-11 na 2021-09

PRE Mitsubishi Mirage(z 2013-09 na 2017-12

PRE Mitsubishi Mirage G4(od 2016-04 na 2017-12)

PRE Mitsubishi Outlander(z 2012-07 na 2017-12)

PRE Mitsubishi Outlander 2011-2017

PRE Mitsubishi Outlander Sport 2011-2017

PRE Mitsubishi Lancer 2011-2017

( Prosím, potvrďte častí číslo pred nákupom, Vďaka)

Poznámka: Prosím skontrolujte čísla dielov vášho vozidla, zodpovedajúce informácie sú len pre referenčné účely. Ak si nie ste istí položky, prosím, kontaktujte nás pred nákupom, aby sa zabránilo zbytočným vrátiť, zodpovednosť kupovať zlou tovar vám bude znášať kupujúci. Ďakujeme za nákupy s nami a my by sme boli ochotní poskytnúť usmernenie, ak potrebujete.

Poštovné a balné:

7-10 pracovné dni pre NÁS

5 až 10 pracovných dní pre spojené KRÁĽOVSTVO, Kanada, Nemecko,Austrália, Španielsko,Poľsko, Francúzsko,Ázijské krajiny.

14-21 pracovných dní na Blízkom Východe krajiny.

18-25 pracovných dní, Rusko, Brazília, Európskych krajinách.

24-32 pracovných dní pre juhoamerické krajiny.

Vezmite prosím Na Vedomie: kupujúci je zodpovedný za všetky príslušné dovozné clá a miestnych daní.

Prosím potvrďte svoj ciel pred nákupom.

Všetky objednávky bude mať poradové číslo , ktoré sa zobrazí na vašej správy ako balík na odoslanie, by vás uisťuje, zatiaľ čo budete platiť za to. Ak akékoľvek podozrivé informácie je škvrnité, prosím, dajte nám vedieť čo najskôr.

Boli by sme radi pomohli, inak to nám dáva ilúziu nič v poriadku.

Raz sme dostali zúčtované v plnej výške, váš tovar bude odoslaný do 1-2 pracovných dní.

Inštalácie:

1. Uvoľnite pneumatiky: Odstránenie ventilu spp a core a defláciu pneumatiky. 2. Odpojenie pneumatiky: Svorka pneumatiky na pneumatiky meniča, a upraviť ventil na 1 hodine vo vzťahu k pneumatiky oddelenie hlavy. Vložte pneumatiky nástroj a výťah pneumatiky perličiek na montážnu hlavu na zľavu hlavy. 3. Odpojenie snímač: Pomocou skrutkovača odskrutkujte upevňovacie skrutky a snímač z vretena Ventilu, potom uvoľnite maticu a odstránenie ventilu. 4. Montáž snímača a ventil: Posuňte vretena ventilu cez ventil otvor rim. Utiahnite skrutku,-matice s 4.0 Nm s pomocou polohy pin. Montáž snímača tela proti rim a utiahnite skrutku. 5. Montáž pneumatiky: Miesto pneumatiky na ráfik, uistite sa, že ventil tváre, oddelenie hlavy v uhle 180 stupňov. Montáž pneumatík nad rim.

Návrat politiky:

Kontaktujte nás, ak máte akýkoľvek problém, keď sa dostanete na produkty. Chceli by sme usporiadať vrátiť alebo vymeniť s primeraného dôvodu. Diely musia byť schopný opätovného predaja a v pôvodnom obale. Nemôžeme vziať späť použité diely. Nemôžeme vziať späť nainštalované alebo sa snažil častí. Vyhradzujeme si právo odmietnuť a vrátiť všetky časti nájdeme boli inštalované, sú použité alebo nespĺňajú vyššie uvedené kritériá. Návrat žiadosti musia byť do 30 dní od doručenia. Vezmite prosím na vedomie, expedičný poplatok by bol zodpovedný pre kupujúceho, ak nie je chybou, alebo problémy s kvalitou výrobkov. Kópiu faktúry, by mali byť súčasťou vrátiť.

Storno Podmienky:

Objednávku alebo časť objednávky môžu byť zrušené až do času, ktorý je dodávaný a už nie je v našom vlastníctve.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 4250B975

Štítky: ios tlaku v pneumatikách, senzor, tpms pneumatiky senzor, 315 mhz tpms, tester tpms nissan, mitsubishi snímač tlaku, mitsubishi space star, mitsubishi zahraničné 3, auto mitsubishi endeavor, outlander senzor, mitsubishi outlook.

Napísať recenziu

Auto monitorovanie tlaku v pneumatikách, Senzor 4250B975 Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém 315MHz Pre Mitsubishi Lancer Mirage Outlander I-Miev Pneumatiky Vzduchu Monitor

Auto monitorovanie tlaku v pneumatikách, Senzor 4250B975 Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém 315MHz Pre Mitsubishi Lancer Mirage Outlander I-Miev Pneumatiky Vzduchu Monitor

Napísať recenziu

Súvisiace produkty