Nový produkt

22 mm CNC Hliníkový Univerzálny Riadidlá Motocykla Rukoväte Končí Bar Končí Riadidlá Čiapky Pre Kawasaki Z750, Z800 Z1000 Yamaha Honda

999 položky

€8.94

-36%

€13.97

Vitajte na HONGMIAO ULOŽIŤ

Motocykel Rukoväť Strane Bar Končí sa predávajú v pároch, a rôzne farby, prosím, podľa potrebujete farbu a model poznámka po nákupu

Rukoväť Strane Bar Končí Pre Popis Množstvo: Jeden Pár(2ks) Farba: Ako na obrázku zobrazené Materiál : Kusu Hliníka,CNC Obrábané Obutie: ( YAMAHA,KAWASAKI,SUZUKI,KTM,TRIUMF, Harley Honda, BMW atd. ) Všetky Priemer 22mm Riadidlá Motocykla

Všetky Štandardné 7/8 " (22 mm) Riadidlá Motocykla Stav: 100 % Zbrusu Nový aftermarket položky,nikdy použitý, alebo nainštalované.

Jednoduchá inštalácia pokyny na inštaláciu NIE sú zahrnuté.

Farba: čierna/strieborná/zelená/červená/modrá/gold/titanium

Môžeme prijať Alipay / Paypal / Western Union alebo MoneyGram.

Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky.

Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Poznámka:nezaplatené Objednávky bude colosed do 20 dní.

Budeme loď vašej objednávku do 24 hodín po obdržaní vašej záväznej platby.

Máme loď balík do 24 hodín od Čína Príspevok Air Mail alebo Hong Kong Post Air Mail,Sme loď, na Alipay adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alipay je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.Máme loď po celom svete Prostredníctvom Vzduchu-Mail,Dodacia lehota je 8-28 pracovných dní. EMS: 5-14 dní. DHL/UPS: 3-7 dní.

Urýchlené doprava: Express Mail Service je k dispozícii. Potrebujete kontaktovať nás o túto službu

Kupujúci - Vezmite Prosím Na Vedomie:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Budeme ocenia, ak necháte nás pozitívnu spätnú väzbu.Ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám päť hviezdičiek,pretože pozitívnu spätnú väzbu a päť hviezdičiek sú to, čo sa usilujeme o.Ak nie ste spokojní s vaše nákupné skúsenosti,prosím, kontaktujte nás skôr, než sa rozhodnete opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby , budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás, akonáhle je to možné.

Ak je položka, ktorú si objednal je poškodená, kontaktujte nás v záručnej dobe,sme sa vymeniť chybné položky pre vás s položkou rovnakú funkčnosť na prvom mieste.

Ak vhodnú náhradu nie je k dispozícii, čiastočné vrátenie bude vydaný cez Pay poklad .

Ak kupujúci nechcú ani náhradné ani čiastočné vrátenie peňazí, ale chcú vracať, kupujúci by mal byť zodpovedný za všetky návrate loď poplatky.

1.My sa nachádza v Guangzhou, najväčší elektroniky na trh v Číne. Máme jedinečnú geografické výhody a prosperity zahraničného obchodu. Sme ponúka obrovský počet elektronických obchodných z celého sveta.

2. Platíte výrobnú CENU!

Ponúkame na predaj úplne nové položky priamo z továrne v Ázii. To je dôvod, prečo naše ceny sú tak konkurencieschopné.

Na udržanie kontroly kvality my osobne prezrieť pre každú položku, pred zásielky. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované.

3. Všetky e-Maily odpovedáme do 24 hodín.

Prosím, nechajte správu v živnostenskom Manager. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné.

ďakujeme

  • Položka Druh: Gripy
  • Druh Materiálu: Kusu Hliníka,CNC Obrábané
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • farba: čierna/strieborná/zelená/červená/modrá/gold/titanium
  • Názov Modelu: Rukoväť Strane Bar Končí
  • Položka Priemer: 22cm
  • Názov Značky: WEYESMT
  • Položka Hmotnosť: 0.2kg

Štítky: z750, kawasaki z1000, blok kawasaki z800, table z900, cnc router, de rukoväte, veľký motocykel rukoväte, z900, z1000, príslušenstvo yamaha.

Napísať recenziu

22 mm CNC Hliníkový Univerzálny Riadidlá Motocykla Rukoväte Končí Bar Končí Riadidlá Čiapky Pre Kawasaki Z750, Z800 Z1000 Yamaha Honda

22 mm CNC Hliníkový Univerzálny Riadidlá Motocykla Rukoväte Končí Bar Končí Riadidlá Čiapky Pre Kawasaki Z750, Z800 Z1000 Yamaha Honda

Napísať recenziu

Súvisiace produkty