Nový produkt

25Pcs/Set Detí Predstierajú, že Hrať Repair Tool Hračky Dieťa Repair Tool Hračka Predstierať, že Hrať Hračky Dom súprava Náradia s Úložný Vak

999 položky

€18.98

-23%

€24.65

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dúfam, že Každý bude Zdieľať Fotografie Položiek

Pomôcť Všetkým Zákazníkom Vedieť Viac o Položiek

SUPER VALUE PACK. Tento Predstierať, že Hrať Nástroj Sada obsahuje 1 nástroj batoh, 1 elektrická vŕtačka hračka s 1 vymeniteľné chuck, 1 vymeniteľné videl, a 3 druhy vymeniteľné bitov, 1 stavebné prilby, 1 google a rôzne iné nástroje a náhradné diely. 25 kusov v celkovej!

REÁLNE FUNKCIE. Elektrické Práce Tool Kit je napájané batériou (batérie nie sú súčasťou). Realistický zvuk & akcie sú vyrobené keď tlačidlá tlačil. Začiatku prípravy pre deti, ktorí radi building & praktické aktivity. Tvorivé indoor-outdoor hračka nástrojov pomáha ich telesnú koordináciu, prevádzkovej praxe, kritické myslenie, iinative hrať a viac!

Elektrickú vŕtačku pre uťahovanie a uvoľnením skrutky, Otočiť dopredu alebo dozadu prepnite na (musíte pripraviť 2ks AA batérie).

REÁLNE FUNKCIE. Moc vŕtať má auto-otáčanie chuck, auto videli a 3 typy vymeniteľné bitov. Vaše deti sa môžu zabaviť s bzučanie auto vŕtanie a skrutkovanie dielov. Deti môžu nosiť tento realistický prenosné batoh na výlety s nástrojom hračky, aby mohli predstierať, že je skutočný pracovníkov a handymen! Je to viacúčelový produkt, ktorý môže pracovať aj ako kostým a hračka zároveň.

NEKONEČNÚ ZÁBAVU. Tento Deti " Tool Set poskytuje maximum zábavy pre vaše deti, ako sú manipulovať zložiek tejto úžasnej nástroj nastaviť. Prax vašich najmenších' nezávislosť ako si zorganizovať, oprava a usporiadať svoje vlastné hračky! Tento nástrojov nebude poskytovať iba zábava a radosť, ale aj veľa učiť!

1.Vyrobené z ABS materiálu, ochrany životného prostredia a bezpečnosti.

2.Hladké hrany bez otrepov, ktorý je bezpečný pre deti.

3.Batoh štýl, vhodné pre ukladanie. Cvičenie detí hand-eye koordináciou, logické myslenie a schopnosť uvažovania.

4.Vhodné pre priebehu 3 rokov.

Farba: žltá

Materiál: ABS

Veľkosť: 29 x 30 x 15 cm

Obsah Balenia:

1 x model súprava náradia

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové
  • Certifikácia: ŽIADNE

Štítky: domov nástroj, dom opravy, deti nástroje súprava náradia, dieťa nástroj, dom nástroj, pre domáce nástroj, fondant súprava náradia, sada nástrojov pre domáce, nástroj hračka, taška tepla.

Napísať recenziu

25Pcs/Set Detí Predstierajú, že Hrať Repair Tool Hračky Dieťa Repair Tool Hračka Predstierať, že Hrať Hračky Dom súprava Náradia s Úložný Vak

25Pcs/Set Detí Predstierajú, že Hrať Repair Tool Hračky Dieťa Repair Tool Hračka Predstierať, že Hrať Hračky Dom súprava Náradia s Úložný Vak

Napísať recenziu

Súvisiace produkty