Nový produkt

Pre Huawei MediaPad T5 10 Prípade 360 Stupňové Otáčanie PU Kožené puzdro Pre Huawei MediaPad T5 10-palcový Tablet Prípade

999 položky

€7.97

KOMPATIBILITA: Vyrobené na nosenie Huawei MediaPad T5 10 KOŽENÝ VZHĽAD: Vyrobený z mäkkého, hladkého a odolná syntetická koža udržať váš tablet chránený od škrabancov, odtlačkov prstov a opotrebenie 360 FUNKCIA: Otáčanie vášho tabletu 360° a umiestnite ho v horizontálnej alebo vertikálnej polohe - ideálne na sledovanie filmov alebo videí OBOJSTRANNÉ: S týmto prípadom, zariadenie môže otvoriť ako kniha a je vždy chránený na oboch stranách PLNEJ OCHRANY: Silné gumičky, udržuje prípade bezpečne zatvorené; tlmiace kryt chráni proti nárazom, pádom, hrbole a kvapky

*Žiadne šetrenie alebo dissatisfactions, kontaktujte náš služby zákazníkom cez

*Ali správu alebo zákaznícky servis e-mail, odpovieme vám do 24 hodín.

*Všetky položky, ktoré budú usporiadané doprava do Číny vzduchu-mail po 24hod. platby vymazané.

*Ak sa vám nepodarilo kúpiť v našom obchode, kontaktujte náš služby zákazníkom.

*Dovozné clá, dane a iné poplatky, ktoré sú kupujúceho zodpovednosti, ktoré nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné. Prosím, skontrolujte sadzobníka vo miestne Zvyky.

*Sledovanie Nie. bude sa dať do webovej stránky, mohlo by byť užitočné, po týždni. Ak nie, prosím kontaktujte nás.

*Dodacia lehota sa pohybuje v dôsledku rôznych krajín a ďalších faktorov. Za normálnych okolností trvá 25-50 pracovných dní, v niektorých krajinách môže byť potrebné 10-20 prácu navyše. Avšak, budeme posielať všetky položky, ako rýchlo, ako môžeme.

*Ak položiek sú v zlom stave, keď prišli, sme sa znovu na vás, alebo vrátenie peňazí, Ak sa nachádzate jednoducho nemajú radi položky, mohlo by to výmenu tiež vrátiť do 7 dní, medzitým musíte zaplatiť poštovné späť. Návrat musí byť kompletný s originál balenie (výrobcu box, Polystyrénu, plastové tašky, atď.), a všetko príslušenstvo, balenie proklouznout a značky.

*V prípade, že ste čakali, vaša objednávka viac ako 60 dní (od dátumu platby), prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť v našich silách, aby zabezpečil odoslať alebo vrátenie peňazí.

*Spokojnosť zákazníka je jadro nášho úspechu. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A ak budete mať akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky.

Tešíme sa na vašu Pozitívnu spätnú Väzbu Pre Všetky DSR s 5 Star Skóre

Vďaka!!!

  • Názov Značky: CucKooDo
  • Package: No
  • Druh: Ochranný Plášť/Skin
  • Číslo Modelu: 42310
  • Aplikácia Notebook Veľkosť: 10.1"
  • Model Kompatibilita: Pre Huawei MediaPad T5 10 Tabliet
  • Vzor Typ: Pevné
  • Funkcia: MÄKKÉ
  • Kompatibilné Značky: Pre Lenovo
  • Dĺžka: 24.6cm
  • Štýl: Móda
  • Šírka: 17cm
  • Materiál: PU

Štítky: mi notebook odtlačkový, x maxx koleso 15, drevo farba šupky, x mas svetlo led, biela mule ploché, pozerať žene hit, bezpečnosť pomoci súpravy, x max db vrah, biele mini váza.

Napísať recenziu

Pre Huawei MediaPad T5 10 Prípade 360 Stupňové Otáčanie PU Kožené puzdro Pre Huawei MediaPad T5 10-palcový Tablet Prípade

Pre Huawei MediaPad T5 10 Prípade 360 Stupňové Otáčanie PU Kožené puzdro Pre Huawei MediaPad T5 10-palcový Tablet Prípade

Napísať recenziu

Súvisiace produkty