Nový produkt

Horľavých Plynov Detektor Zemného Plynu Alarm Senzor Praktické Home Security Lpg Detektora 110-240V

999 položky

€6.71

-32%

€9.87

Funkcie:

1. Vysoká kvalita plynu senzor, č passivation, má nižšiu spotrebu energie a dlhšiu životnosť. 2. Jedinečný dizajn, to môže cítiť plyn, zemný plyn, skvapalnený ropný plyn. 3. Jedného čipu inteligentné ovládanie, samospúšť-detekcia môže zabrániť falošný poplach a odstrániť falošný poplach, stabilný a spoľahlivý. 4. Môže byť použitý samostatne, alebo spojené s elektromagnetický ventil/manipulačného systému kontroly, funkcie, funkcia zvuku, svetla, alarm a automatický reset. 5. Jednoduchá inštalácia, ušetriť čas a námahu. Č alarm do 2-3 minút po zapnutí.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový Pracovné Napätie: 110-240v Statické Spotreba Energie:

Návod Na Inštaláciu:

1. Budík miesto inštalácie: v okruhu 1,5 m od vzduchu zdroj s dobrou ventiláciou. (1) na LPG má vyššiu hustotu ako vzduch a zostáva na nízkej miesto po úniku. Alarm by mal byť inštalovaný v mieste, o 0.3 metrov od zeme. (2) hustota plynu a oxid uhoľnatý je menšie ako vzduch. Po úniku, alarm by mal byť nainštalovaný 0.3 metrov od stropu. 2. Nemôže nainštalovať alarm pozícia: rohu, skrine a iné ťažké cirkuláciu vzduchu, poloha;Ľahké byť údené priamo, ako lampblack poloha.

Aplikácia:

1. Moc označenie: zelené svetlo, zapnutie, keď nastane zhasne. 2. Alarm, indikátor: červené svetlo, blikajúce, keď sa alarm. 3. Zapnite napájanie, zelenú alebo blikajúce 3 minút, budík začne pracovať normálne.Keď horľavý úniku plynu, je detekovaný na dosiahnutie včasného varovania, koncentrácia, budík začne alarm, zelená kontrolka zhasne, červené svetlo bliká a kontinuálne alarm zvuk "drip-drip-drip" je vzhľadom a vysokou frekvenciou bezdrôtový poplachový signál je daný v rovnakom čase.Keď koncentrácia zistená plynu klesne pod včasného varovania, koncentrácia, budík prestane zvoniť. 4. Ovládanie relé okruh bol rezervovaný na dosky plošných spojov v poplachu, ktorý je vhodný pre užívateľov, ktorý chcete nainštalovať. Keď alarmujúce, výfukový ventilátor môže byť ovládané relé plniť horľavým plynom okamžite, a vzduchu zdroj elektromagnetického ventilu môže byť ovládaný, zatvorte vzduchu zdroj okamžite.

Pravidelné Testovanie:

1. Každý mesiac s zapaľovač plynu do plynových diery, 5 ~ 8 sekúnd po alarm by mal okamžite zvuk a svetelnú signalizáciu, čo znamená, že alarm funguje normálne. 2. Prosím, vždy odstránenie prachu a mastnoty v blízkosti prívodu vzduchu, aby sa zabránilo otvory vzduchu z blokovania. 3. Stlačte testovacie tlačidlo pre simuláciu alarm a skontrolujte, či je budík v dobrom stave.

Spôsoby zaobchádzania pre Alarm:

(1). Prosím ihneď otvorte dvere a Okno na zabezpečenie toku vzduch, vypnite škodlivé vzduchu zdroj, nie otvoriť alebo zatvoriť všetky elektrické prepínač v tomto čase, aby sa zabránilo iskrové zapaľovanie spaľovanie plynu alebo výbuchu. (2). Okamžite nahlásiť na plyn riadenie oddelenia, odborné kontroly a spracovanie. (3). Po manipulované profesionáli, alarm, musia byť vetrané.

Zoznam Balíkov:

1 x Plynu Detektor 1 x Návod

  • Prehľad Veľkosť: 120mmx70mmx43mm/4.72"x2.76"x1.69"(cca)
  • Zapojte: EÚ Plug(220~240V)
  • Statický prúd: 90mA ≤30mA(nízka spotreba energie typu)
  • Warm-up čas: o 120s
  • Názov Značky: Scimagic-RC
  • Režim inštalácie: Na Stenu
  • Úroveň Zvuku: ≥85 DB/M
  • Prevádzková Teplota: -10~50°
  • Číslo Modelu: EUKR
  • alarm úrovni: 10%LEL
  • Poplachový Prúd: ≤100mA ≤40mA(nízka spotreba energie typu)
  • Rádio Vzdialenosť: 100m na voľnom priestranstve
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Prevádzkové Napätie: DC9-16V alebo AC 220V

Štítky: gsm alarm, 868 slh, alarm b ez p e, alarm systém, 868 mhz rolling code, Arican, samostatný horľavý plyn, horľavé plynné palivo, ecu lpg, príkaz brány.

Napísať recenziu

Horľavých Plynov Detektor Zemného Plynu Alarm Senzor Praktické Home Security Lpg Detektora 110-240V

Horľavých Plynov Detektor Zemného Plynu Alarm Senzor Praktické Home Security Lpg Detektora 110-240V

Napísať recenziu

Súvisiace produkty