Nový produkt

Vodné chladenie 220V CW3000 laserové rytie stroj priemyselné chladenie vody, chladenie ZuRong

999 položky

€131.54

KUPUJÚCI ČÍTANIE : 1. Po doručenia tovaru do miesta určenia, daňového určenia, zaplatí kupujúcemu 2. Keď tovar príde určenia, je kupujúci musieť ísť do jasné vlastné asap. Ak potrebujete pomoc, prosím zanechať správu na www.vitek.sk 3. Normálne, budeme loď všetky laserové trubice DHL. To je najviac spôsob, ako pre predávajúceho a kupujúceho. Ak žiadnu prestávku, na ceste, predávajúci bude posielať nové trubice zdarma, kupujúci nie je potrebné platiť nič viac. Ale ak budete potrebovať iný spôsob, ako poslať trubice, prosím, kontaktujte predávajúceho pred uskutočnením objednávky. 4. Vzhľadom na kupujúceho zaplatiť vlastnú daňovú a nie vôľa, Všetky straty sú zodpovedné za kupujúceho. 5. Prosím, všetky údaje, kontaktné informácie, keď si objednať on-line, obsahovať údaje, adresu a číslo mobilného telefónu. Po objednať, prosím venujte pozornosť správy prichádzajú z www.vitek.sk alebo mobile. Akékoľvek otázky je potrebné dohodnutá, predávajúci bude odkaz na www.vitek.sk, alebo poslať správu na mobil. Popis produktu : vysoko-presné kompresie chladiace malé vodné chladenie ,s inteligentným riadením teploty ,ukončená konfigurácia ,dokonalú ochranu a zabezpečovací systém . Produkt sa používa hlavne pre vysokovýkonné priemyselné laser vodou chladený cievka ,presné optické stroje .laboratórne vybavenie a iných odborných oblastí,široko používaný v odevy ,obuv .reklama ,tlač ,gravírovanie .model .okuliare.chemické.hračky a mnoho ďalších odvetví Funkcie:

1.1400 w chladiaci výkon ,využívanie environmentálne chladivo

2.Kompaktná veľkosť .dlho pracovného života a jednoduchá obsluha

3.+/- 0.3 C presne regulátor teploty

4.Inteligentný regulátor teploty má dve ovládacie režimy .platné pre uplatňovať rôzne príležitosti

5.Viaceré funkcie alarmu : kompresor časové oneskorenie ochrany,kompresor nadprúdová ochrana ,prietok vody alarm

6.Voliteľné ohrievača a vodný filter

Rôzne typy vodné chladiče

Informácie O Firme : Šanghaj ZuRong Laser Technology Co.,Ltd

ZuRong továreň je zriadený v roku 2009. V dvoch závodoch v kombinácii v roku 2016 a zistil, ZR Laser Skupiny.

Naša spoločnosť je moderný podnik v kombinácii s výskum ,výrobu a predaj CO2 Laserové Trubice, laserový stroj prípade,

CO2 Laserové Gravírovanie a Rezanie Stroj, vlákniny označenie stroja a vlákniny rezací stroj.

Naša spoločnosť je jedným z najväčších výrobcov pre malé a stredné laserové zariadenia, nedávno spoločnosť vlastní viac ako 15 inžinierov, viac ako 50 operácií. Ročné tržby množstvo dosiahlo 20000pcs CO2 laser rúry a 2000 sady a laserové stroje teraz.

ZR ústredie nachádzala v Šanghaji. Pôvodné nachádzala v laserové priemyselného parku, ktorý bol zhotovený podľa našich Suqian mesto, Jiangsu province, viac ako 8000 metrov štvorcových.

Vitajte na konzultovať a nákup, prosím, kontaktujte nás !!!

1. Spokojnosť zákazníka je veľmi dôležité, aby nás. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre nás.

2. Ak sú tam nejaké problémy s nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme robiť naše úsilie pomôže vyriešiť problém.

ĎAKUJEME !!!

  • miesto pôvodu: Čína,Shanghai
  • Zdroj Napájania: 220v/60HZ
  • Rozmery: 49*27*38CM
  • Číslo Modelu: CW-3000
  • Názov Značky: ZR
  • Prietok: 10 L/Min
  • Ochrana: Prietok Alarm
  • Max. výťah:
  • Záruka: 12 Mesiacov
  • Objem Nádrže: 9L
  • Napätie: 220V

Štítky: chladenie stroja, ai9, kruh materiál, chladenie cw3000, cw3000, laserové zrkadlo, priemyselné chladenie, chladenie wort, chladenie vodou, vodné chladenie cwfl 1000.

Napísať recenziu

Vodné chladenie 220V CW3000 laserové rytie stroj priemyselné chladenie vody, chladenie ZuRong

Vodné chladenie 220V CW3000 laserové rytie stroj priemyselné chladenie vody, chladenie ZuRong

Napísať recenziu

Súvisiace produkty