Nový produkt

4pcs Kuchyňa S Tvarované Na Vtáčie Krmítko Ocele Povrch Domova Závesné Háky Vonkajšie Záhrady, Interiérové kvetináče Plot Svietidlá

999 položky

€5.45

-19%

€6.73

Popis:

JEDNODUCHÉ ORGANIZÁCIE: Tieto S háčiky sú jednoduchý, ale geniálny úložné riešenie pre kuchyne alebo do záhrady, kde je obmedzený priestor.

Rovnako ako pre tých oblastiach, kde by ste mohli jednoducho potrebujete zavesiť niečo hore.

MATERIÁL: Vyrobené z trvanlivé ocele, tieto háčiky sú silné a bezpečná, odolná voči vode a slnku odolný Proti hrdzi a hladké.

POUŽITIE: dobrá voľba pre zavesenie vtáčie kŕmidlá, svietidlá, kvetinové koše, kvetináče, zvonkohry, dekorácie, atď. Bez obáv, vaše položky, ktoré padajú.

ŠTÝLOVÉ: štýlový S hákom sa ísť dlhú cestu v zlepšenia profesionálny vzhľad a estetické odvolanie z každej miestnosti. Dodajú eleganciu a krásu do vášho domova či záhrady.

JEDNODUCHÉ POUŽÍVANIE A BEZPEČNÉ: nie je potrebné sa trápiť s nástrojmi alebo rozčuľovať nad uvedenie diery.

S háčiky ľahko zavesiť na väčšine ploty a brány bez nutnosti klincov, skrutiek alebo lepidla.

Špecifikácia:

Materiál: Oceľ

Farba: Čierna, Biela

Veľkosť(LxW): O 6x2inch, 8x3inch

Množstvo: 4pcs/pack

Balenie obsahuje:

4pcs x Háčik na Zavesenie

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek . A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je limitied Objednávky/Hodnota v našom obchode. Ponúkame dopravou zdarma po celom svete na akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky). Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná. Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom. Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Žehlička

Štítky: led papier, fotoaparát hunt, vták feeder vonkajšie, keramické umenie vták, hrniec, háčik mäso, kabát stoja drevené, hojdacia sieť papagáj, vták feeder wild, záhrada kuchyne.

Napísať recenziu

4pcs Kuchyňa S Tvarované Na Vtáčie Krmítko Ocele Povrch Domova Závesné Háky Vonkajšie Záhrady, Interiérové kvetináče Plot Svietidlá

4pcs Kuchyňa S Tvarované Na Vtáčie Krmítko Ocele Povrch Domova Závesné Háky Vonkajšie Záhrady, Interiérové kvetináče Plot Svietidlá

Napísať recenziu

Súvisiace produkty