Nový produkt

Slipmat RGB Podložku pod Myš, Čierna Pohode Podložka pod Myš s Led Gaming Lights Koberec Nastavenie Hráč Dekorácie Deco Herné Hrať Mat s Podsvietením

999 položky

€3.95

-46%

€7.33

Mairuige Profesionálne výhodou

Máme silné a profesionálne služby zákazníkom tím s efektívnosti výroby a dodávky rýchlosť, rovnako ako kompletné kontrole kvality procesu. Prosím, verte, že máme 16 rokov odbornej gumy výroba skúsenosti. Podpora a splniť svoje DIY prispôsobenie potreby akejkoľvek veľkosti a štýl, a loď do 2-5 dní produkty majú vysokú kvalitu a krásne farby. Sme najlepší gumy výrobku služieb pre vás, kúpiť jeden kus alebo hromadného nákupu.

Ak máte nejaké nápady o vlastný vzor štýly a veľkosti, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis a poslať obrázok vo formáte JPG alebo PNG formátu do našej schránky alebo na on-line služby zákazníkom, aby vyhovoval vašim potrebám.

Podložka pod myš popis produktu funkcia

Mairuige výrobky sú vyrábané podľa najvyšších štandardov kvality. Použitie mercerized vodotesný materiál a prírodné gumy môže posunúť presne, stabilný, non-vyblednutiu, mäkký a pružný, vodeodolný a non-sklzu, pohodlné ovládanie, ľahko sa čistí a dlhú životnosť.

Pomocou scenárov

Myši, podložky, stolný podložky, podlahové rohože, reklamné akcie, výročia, oslavy, public relations plánovanie, veľtrhy, Internetové kaviarne, počítačové úrady, plavidlá, darčeky, sviatky, atď.

Poznámka: Prispôsobiť veľkosť 900x400, trvá iba 2 kroky prispôsobiť podložka pod myš.

Prosím pozrite si nasledujúci obrázok požiadavky pred odoslaním obrázkov. Ak nechcete vedieť, či váš obraz je ok, môžete odoslať ju k nám a my sme sa tu, aby vám pomohol.

1. Miesto, aby

2. Poslať obrázok na merchant

Ako poslať obrázok na predajcu?

1. Odoslať objednávku správy

2. Poslať stránku predávajúceho,

3. Poslať on-line alebo poslať e-mail

4. Rozlíšenie odosielanie obrázkov musí byť 1000 alebo viac ako 2000. Čím vyššie rozlíšenie, tým viac vynikajúce a krásne vytlačené farby budú, a fotografie budú jasné a vysoko kvalitné.

5. Akceptujeme firemné podložka pod myš prispôsobenie podnikania, môžete vytlačiť spoločnosti logá, a môžu produkovať veľké množstvo myši, podložky.

6. Po potvrdení platby, budeme robiť podložka pod myš pre vás; po 2-5 dní, pošleme na váš podložka pod myš na vás.

Existujú dve verzie: RGB verziu, Non-RGB verziu, prosím, starostlivo vyberať.

【Unikátne LED Osvetlenie Dizajn] vyzýva RGB Herné Podložka pod Myš funkcie 7 Svetelné Režimy, môže vytvoriť super atmosféru pri hraní hry cez Výber obľúbená farba režim z podložka pod myš.

【Lepší Pocit Z Používania] vyzýva dizajn s jemný vlákna pletené materiály, ktoré sú mikro textúrou, hladký povrch, presnú navigáciu a bez skrútený. Nekĺzavou Gumenou Základňou udržať podložka pod myš griping ploche pevne.

【XXL Veľkosť & Odolné] vyzýva Zväčšiť Veľkosť zabezpečiť, že by to mohlo dokonale pokrýva plochu a poskytujú dostatok pohybu, priestor pre použitie. Vode odolné vrstvy a spandex vlákniny, aby podložka pod myš ľahko sa čistí a quick-dry.

【Jednoduché Použitie] vyzýva je plug and play cez USB a potrebný Žiadny ovládač.Kliknutím na tlačidlo ovládania môžete prepínať LED režimy.Dvojitým kliknutím na tlačidlo môžete zmeniť RGB svetla jas. Stlačením a podržaním tlačidla na 3 sekundy môžete ho vypnúť. Balík obsahuje: 1* RGB podložka pod myš, 1* Micro kábel poznámka: raz stlačte tlačidlo pre zapnutie/ zmena farieb, stlačte dvakrát rýchlo upraviť jas dlhé stlačte tlačidlo na 3 sekundy na vypnutie

Otázky o Nákupe Podložka pod Myš

1. o Vôňa Mouse Pad:

Milí Kupujúci, v prípade, že chcete Prijímať Produkt ihneď, ako je to Možné, po zahriatí na Stroj počas Výrobného Procesu, Gumy a Atrament Bude balení. To Bude Uchovávať Niektoré Gumy Zápach, ale Prosím vás ubezpečiť, Že Ak umiestnite na Dobre Vetrané Miesto, Vôňa Zmizne.

2. o Veľkosti Mouse Pad:

Milí Kupujúci, Podložka pod Myš Je Vyrobená z Gumy, Ktorá sa Bude zväčšovať a Zmenšovať, Keď Vykurovaný Stroj v Procese: Obvykle používame Koľajových Balenie. Po Dlhú Trať, Tam Je Odchýlky vo Veľkosti. Je To Normálne.

3. o Okraj Mouse Pad:

Milí Kupujúci, Ak Si Chcete Kúpiť s Odomknutý Okraj

Okolité Svetlo a Ľudské Vnímanie Farieb Je Rôzne. Po Kalibrácie Farieb, Existujú Rozdiely medzi Farieb Displeja. Podľa Farby Hodnoty uvedené v Návrhu na Kreslenie, a Nie Podľa toho, Čo vidíte na Obrazovke Počítača , Použite Prosím Medzinárodnej Štyroch Farieb Štandard Chromatografia . Preto, Farebný Rozdiel Je v poriadku. Farebný Rozdiel Je Kontrolované Do 10% na Spĺňajú Štandard

5. o Čase Doručenia Logistiky a Dopravy:

Milí Kupujúci, Ak Čas Čakania na Príjem Tovaru Je Príliš Dlhý, Je To Preto, že Medzinárodnej Logistiky a Dopravy Treba Preniesť do Viacerých Krajinách/oblastiach pred Príchodom na Adresu. Zároveň, Vzhľadom na Počasie, Národných Politík a Ďalších Dôvodov, Mnoho Nepredvídateľných Faktorov, ktoré Ovplyvňujú Rýchlosť Colné Odbavenie. Keď Si Kúpite pre Dodanie Zdarma Produktov v Našej Predajni, Toto Je Ekonomický spôsob Dopravy, a Dodacie lehoty a Čaká na Potvrdenie Bude Veľmi Pomalé. Ak Chcete Dostávať Produktu Rýchlo, Odporúčame, Aby Ste si Hodnotenie Režim Dopravy s Logistikou Sledovanie Informácie. To Môže Ušetriť Veľa Času Čakania.

  • Názov Značky: Mairuige
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: RGB podložka pod Myš XXL
  • Štýl: non-slip
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Gumené
  • Produkty Stav: Skladom

Štítky: podložka myši, herné podložka pod myš, nastaviť ženy, komické podložka pod myš, koberec hráč, svetlo rgb myš, objekt kawaii herné, vyrobené v priepasti podložka pod myš, hráč nastavenie, led herné slúchadlá.

Napísať recenziu

Slipmat RGB Podložku pod Myš, Čierna Pohode Podložka pod Myš s Led Gaming Lights Koberec Nastavenie Hráč Dekorácie Deco Herné Hrať Mat s Podsvietením

Slipmat RGB Podložku pod Myš, Čierna Pohode Podložka pod Myš s Led Gaming Lights Koberec Nastavenie Hráč Dekorácie Deco Herné Hrať Mat s Podsvietením

Napísať recenziu

Súvisiace produkty