Nový produkt

TONGFENG 24pcs/veľa Mixcolor Svadobné 3D kvetinové steny Umelého hodvábu ruže, pivónia svadobné pozadie dekorácie kvet runner svadbu

999 položky

€322.86

Názov: Pivónia a ruže kvet sieťovej Klenby kvetinové svadobné dekorácie

Veľkosť: 60*40 cm

Použitie: Môže sa používať ako kvet Piliera,kvetinové steny,obchod trhu okno interiéru,domáce vnútorné vonkajšie dekorácie,svadobné dekorácie,podujatia, slávnostné dekorácie,a tak ďalej... ....

Tipy: Vzhľadom na rôzne osvetlenie a zobrazenie farieb, tovar a obrázok môže byť trochu inej farby, prosím, pochopenie Tento produkt je čisté ruky-takže, kvet hlavy na každý kus výrobku usporiadanie je trochu odlišná. Ale každý kvet hlavu farbu a množstvo sú rovnaké. Je to preto, že každý kus kvet hlavy sú usporiadané v rôznych produktov, ak sa vám dať veľa produktov zoskupené vyzerajú veľmi prirodzene. Naše kvety sú vyrobené z najvyššej kvality hodváb, a za posledný rok sme boli testovaní, projektovanie a výroba naše kvety vytvoriť najúžasnejšie FlowerWalls a pozadia.

Každý panel bol plný plný Ruže, Pivónia a malé množstvo 3D Skúmie. Dôvod, že používame len malé množstvo, pretože kvety sú tak malé, že môžu vrhnúť veľmi malé množstvo niekedy, keď sa použije.

Naše kvetinové steny prísť v panely. Každý flexibilné ôk panelu je 60cm x 40 cm veľkosť a jednoducho klip nimi a zabezpečiť ich spolu s kábel kravatu, ktoré budeme poskytovať.

Výhodou tohto systému je, že si môžete vytvoriť svoj kvet stene a na vlastnú veľkosť a pretože prichádzajú v panely, sú oveľa jednoduchšie pre vás na predajni.

Tento výpis je na 1 panel, ktorý je 60 x 40 cm.

Príklad Veľkosti:

2.4 m vysoká x 1.6 m široký = 16 panely

2.4 m vysoká x 2 m široký = 20 panelov

2.4 m vysoká x 2,4 m široký = 24 panely - Naše najobľúbenejšie veľkosť!

2.4 m vysoká x 2,8 m široký = 28 panely

2.4 m vysoká x 3.2 m široký = 32 panely

2.4 m vysoká x 6m široký = 60 panely

3m vysoký x 3.2 m široký = 40 panely

3m vysoký x 6m široký = 75 panely

Nemáme dodanie rámov, avšak najviac populárne snímky, ktoré boli použité na zobrazenie kvetinové steny boli nastaviteľná teleskopická tyč rámy a mriežky stenové panely.

Ak by ste sa chceli pripojiť tieto panely na stenu vo vašej domácnosti. Jednoducho používať elektrické strižné zbraň.

Prosím správa ma za zvýhodnenú ponuku na viacerých objednávok.

Pre doplnenie nášho kvetinové steny, dodávame tiež naše kvetinový stolík / uličkou pretekárov.

Prečítajte si naše ďalšie záznamy pre ďalšie návrhy našej FlowerWalls.

Ako "Klasické Slonovinová' FlowerWalls sú naše najobľúbenejšie, sme zásob všetky tieto v ČÍNE a majú viac ako 100 k dispozícii na kúpu a môže byť dodaný v rámci 2-7working dní . Ak by ste sa, ako jeden z našich stien v iných štýl, ktorý je uvedený to môže trvať 2-3 týždne byť vyrobené a expedované.

  • Remeslá: umelé kvety
  • Kvet Štýl: Kvet Hlava
  • Klasifikácia: Umelé Kvety
  • Materiál: HODVÁB
  • Použitie: svadobné dekorácie
  • Štýl: Kvet
  • farba: Mixcolor
  • Číslo Modelu: HQ-165
  • Príležitosti: Svadba
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: 60cm*40cm
  • Názov Značky: TONGFENG
  • Druh: Rose a pivónia Kvet stenu

Štítky: gerbera plastové, skúmie vintage, kvet stenu, 100 slnečnicový, Umelé klinček kvet hlava, pvc slnečnicový, daisy kvet foto, nevesta s kytice, pobočka dekor, umelá kvetina stôl.

Napísať recenziu

TONGFENG 24pcs/veľa Mixcolor Svadobné 3D kvetinové steny Umelého hodvábu ruže, pivónia svadobné pozadie dekorácie kvet runner svadbu

TONGFENG 24pcs/veľa Mixcolor Svadobné 3D kvetinové steny Umelého hodvábu ruže, pivónia svadobné pozadie dekorácie kvet runner svadbu

Napísať recenziu

Súvisiace produkty