Nový produkt

8 mm HD Objektív 1M/2M/5M/10M Kábel mäkké Android USB Endoskop lampu Led Fotoaparátu Borescopes Kamera Pre PC, Telefón Android

999 položky

€6.34

-28%

€8.81

8.8 / kus /lot 1 9.39 / kus /lot 1 36.18 / kus /lot 1 20.58 / kus /lot 1 9.18 / kus /lot 1 22.68 / kus /lot 1 4.49 / kus /lot 1 4.69 / kus /množstvo 1

Je to Profesionálne Endoskopu Značky ANTOOTAN

1m 2m 5m 10 m mini USB Telefón Android Endoskopu Fotoaparát 8 mm Objektívu Pevný Kábel USB Rúry Vodotesný LED Svetlo OTG Borescope Fotoaparát

Upozornenie :funguje Len s Android 4.0 a vyššie 4.1,4.2 systém, telefón, nepodporuje ios systému; Podpora Android Telefón má OTG funkciu a UVC jednotky.

(Váš inteligentný telefón musí byť Skutočná, ktoré majú licenciu a podpora externých usb kameru )

Prosím, starostlivo skontrolujte, či vaše telefónne pred objednaním, alebo sme si nezodpovedá z dôvodov vyššie uvedených.

Upozornenie: Táto kamera je v blízkosti zameranie vzdialenosť kamery , zameranie vzdialenosť je 3 cm až 8 cm . ak sa zameriame vzdialenosti nad 8 cm , nemôže získať najlepšie jasný obraz. Prečítajte si prosím starostlivo.

Stručný úvod: Najnovšie Príchodu Model pre Android,môže trvať Foto,video a Zvukový záznam a fotografie a video súboru bude priamo uložené vo vašom mobilnom telefóne Android, celý proces záznam skontrolovať, pohodlné pozorovanie a následné analýzy.Jcwhcam je Tu aj otočením kolieska používa pre nastavenie jasu šiestich LED svetlami, tak, že pracovať v nejakej oblasti bez dostatok svetla. Je Vodotesný IP67 Fotoaparátu. S MICRo USB linku, To môže byť tiež použitý pre počítače.

Použitie: Ideálne pre intraoral kamerový systém, podvodná kamera, nepremokavé Micro-fotoaparáty, motorových vozidiel detektor, kanalizácie, plynovodu, detektor, pátranie a záchranu, trestného a vlastné detektor, archeologické zistiť, PCB detekcie, domácej starostlivosti, letecký a vesmírny priemysel, starostlivosť a traktory priemysel, ropné vŕtacie priemysel, konštrukcií a pod.

Špecifikácie :

Vysoké rozlíšenie s 1/9 CMOS kamera.

Vstavaný 8 LED svetlo

Nepremokavé drôt endoskopu.

S 8 mm fotoaparát hlavu.

Fotografie, fotografovanie a nahrávanie videa.

Fotoaparát hlavu vonkajší priemer: 5,5 mm/7 mm/8 mm.

Pixelov: 300000 pixelov

Rozlíšenie: (8mm)1280*720p LED: 8 Bielych LED svetlo.

Ohnisková vzdialenosť: 3 cm-8 cm.

Nepremokavé úroveň: IP67.

Podporné systémy: Android /Windows 2000 / XP / Vista / 7/8/10.

Temperture: -20 ~ 100.stupeň

Dĺžka kábla: 1M/2M/5M/10M

Používateľ metóda : Naskenujte kód QR na Manuálne nainštalovať APLIKÁCIU, alebo z CD nainštalovať APLIKÁCIU alebo odkaz na stiahnutie nainštalovať APLIKÁCIU ,potom sa zobrazí ikona na mobilnej pracovnej ploche, kliknite na ikonu produktu je k dispozícii na použitie.

Je to veľmi jednoduché ovládanie tomto android endoskop, stačí stiahnuť Aplikáciu a vložená endoskopu v prístroji, Aplikácia sa automatické rozpoznávanie to, začať používať teraz !

Ponúkame tri softvér pre každého, aby si vybrať, pohodlnejšie pre vaše použitie.Telefón môže byť použitý, ak chcete získať ďalšie modely

Balenie Obsahuje:

1 * Mini USB Endoskop

1 * Malý háčik

1 * Magnet

1 * Bočné konkurz

1 * pevné nastavenie

1 * CD Ovládač

1* Micro USB line

1 * Manuál

Vážení zákazníci a priatelia, ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty. Zaručujeme, že výrobky sú kvalitné, včasné dodanie(ak nie, plné vrátenie peňazí), a vynikajúce služby. Keď dostanete tovar, ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, hlasovať nás 5 hviezdičiek. Ak ste nespokojní s produktmi, alebo máte otázky, prosím, dajte nám zlé recenziu práve teraz. Kontakt najprv nás a my sa budeme snažiť odpovedať a pomôcť.

'

  • Feature1: Nastaviteľné Led osvetlenie
  • Dĺžka Kábla: 1m/2m/5m/10m
  • Typ Jednotky: kus
  • Nepremokavé: Áno IP67
  • Typ Kábla: Pevný kábel a kábel mäkké
  • Typ Drôtu: Mäkký Drôt
  • Feature2: kontrola fotoaparát
  • Veľkosť Balenia: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • Feature4: endoskop fotoaparát
  • Hmotnosť Balenia: 0.15kg (0.33lb.)
  • Číslo Modelu: M-03
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Feature3: Borescopes
  • Rozlíšenie(8 mm): 1080x720P
  • Prenos rozhrania: otg
  • Objektívu (mm): 8 mm
  • Objektívu(mm): 8 mm
  • Názov Značky: ANTOOTAN
  • disk požiadavka: uvc

Štítky: 3 usb endoskop, pripojenie usb android, endoskop video kamera, webkamera, mg mini kamera, ios fotoaparát borescope, endoskop fotoaparát 10 m, 5 usb endoskop, apple video endoskopu, led reflektor objektív 10.

Napísať recenziu

8 mm HD Objektív 1M/2M/5M/10M Kábel mäkké Android USB Endoskop lampu Led Fotoaparátu Borescopes Kamera Pre PC, Telefón Android

8 mm HD Objektív 1M/2M/5M/10M Kábel mäkké Android USB Endoskop lampu Led Fotoaparátu Borescopes Kamera Pre PC, Telefón Android

Napísať recenziu

Súvisiace produkty