Nový produkt

Xiao mijia Youpin Podložka pod Myš Dubového Dreva, Obilia Vodotesný Materiál Počítač, Notebook, písací Stôl Pad pre Kancelárske Herné Anti-slip Mouse-pad

999 položky

€5.31

-18%

€6.55

Funkcie:

- Vyrobené z prírodných dubového dreva materiál, pad je vynikajúce a praktické umelecké diela prostredníctvom multi-layer procesu.

- Odolnosť voči vode, proti zrno, a ľahko sa čistí.

- Hladké a pohodlné dotyku cit pre presné opeartion počas používania.

- 180 stupňov skladacie podporované, odolnejšie.

- Dodáva sa s consant teploty funkcia pad bude temperally udržať svoju telesnú teplotu po jemne na dotyk.

- S/M/L, tri nepovinné veľkostí pre hranie hier, kancelárske a štúdia.

Poznámka:

1. Položka farba môže zobraziť mierne aberration v dôsledku rôznych streľbe svetla a monitora.

2. Údaje testované možno existuje rozdiel v dôsledku rôznych okolností.

Zoznam balíkov:

1 * Mijia Podložka Pod Myš

*Po otvorení balenia, prosím, roll up myši padin opačnom smere na obale, a potom rozložte ju na hladký to pre bežné použitie .

Poznámka:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.

2. Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, aby nepatrný rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

3. Toto je Xiao ekologické reťazca produktu [ Žiadne Xiao LOGO ], ďakujeme za vaše pochopenie!

300C vysokej teploty, pečenie,Priniesť trvalé vôňa života.

Zápach a pamäti vždy mať príbeh, ktorý sa povedať nie viac, život má vôňa všade, aeriform však nech osoba pamäť je hlboké. Podložka pod myš karbidu vrstva prostredníctvom nad 300 vysokej teploty, pečenie, nech vôňa dreva. Ľahká vôňa uvoľňuje nás a zmierňuje únavu. Každý dotyk, dáme vám povzdych, že život môže byť tak podrobné.

Jeden krok bližšie k,To je mäkšie.

Pečenie pri vysokých teplotách mení woodiness z korku pri zachovaní svojej špeciálnej bunkovej štruktúry.Vzduch môže zostať v ňom. Zuhoľnatie častice boli starostlivo sa vzťahuje na povrch umiestnite podložku cez jemné brúsenie procesu. Aby korku ľahšie a mäkšie.

Predĺžiť dĺžku znova,Uvoľnenie inšpiráciu znova.

SYN DUB Zuhoľnatie Prírodného Korku Podložka pod Myš je 12,5% dlhšie ako predchádzajúca generácia. Môže to zahŕňať širšej ploche a ubytovať viac objektov. Podložka pod myš vám dáva viac inšpirácie. * Predchodca odkazuje na veľké rozmery SYN DUB prírodný korok podložka pod myš.

Zostatok dotyk a prevádzky,Každý list je presný a hladký.

Tmavé myši, podložky môže zvýšiť absorpciu svetlo rôznych vlnových dĺžok, čím sa znižuje rušenie myši fotoelektrické reflexie. Zápas s mäkkým povrchom koksovňa, ako aj pocit z dreva, tlmenie, tak, že operácia je viac ruka v ruke. V hre, presnosť streľby je lepšie, kreslenie konštrukčné detaily sú manipulovať v práci, tak, aby vaše prevádzky je možné presne previesť sa.

Prírodné konštantnej teplote,Zámok teploty vašej ruky.

Prírodný korok zuhoľnatie podložka pod myš má nielen zuhoľnatie vôňa a hladkosť, ale aj zachováva silné termostatické schopnosť prírodného korku. Dotknite sa to ľahko, a podložka pod myš bude zámok telesnej teploty, vedenie ploche teplota v súlade s vašou pokožkou.

Jednoduché zariadiť,proti hnilobe a hydroizolácie sú lepšie ako ostatné.

Na zuhoľnatie korok má stabilné fyzikálne a chemické vlastnosti, pri zachovaní bunkovej štruktúry korku. Hladké odolnosť proti opotrebeniu, znečistenie odolnosť, odolnosť voči vode a olejom a kyseliny odpor ako čistý cork je silnejší. Denne škvrny, olejové škvrny, celkovú starostlivosť, dub prírodný korok zuhoľnatie podložka pod myš môže byť ľahko riešiť. Olej odpor/Namáčanie odpor/odolnosť proti Škvrnám/Ľahko ovládateľný.

Kolízia prírody a techniky,kombinácie technológie a život.

SYN DUB trvá na používaní prírodných DUBOVÁ kôra z Portugalska, zbieranie nespočetné množstvo zdravých mäkké drevá v deviatich-ročný cyklus. Pečené pri vysokej teplote a zem pod tlakom, drsné korok má ľahké a mäkké. Únia vedy a techniky a života, prírodné s plavidlá, kolízie, dokonalý korku nekonečné možnosti.

180 Uhol ohybu sa nezlomí,Nech prírodné vône sprevádzať vás na dlhú dobu.

Či 180 Uhol je možné preložiť na polovicu alebo úplné curl, stačí dať podložka pod myš v opačnom smere chodu tlaku je možné obnoviť. Prostredníctvom patentovanej technológie,SYN DUB dodáva bavlna ohýbanie odolná vrstva korku povrchu materiálu, ktorý nielen zachová vôňa koksovňa, ale tiež môže dosiahnuť nepretržitý skladanie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: Áno
  • Názov Značky: Xiao
  • Číslo Modelu: xiao xianger podložka pod myš
  • Materiál: Gumené
  • Produkty Stav: Skladom

Štítky: úradný xiao, black mousepad, stôl mat mužov, podložka myši, herné podložka pod myš, asus herný notebook, stôl mat, lqs gaming mouse, hry myš, r dreva.

Napísať recenziu

Xiao mijia Youpin Podložka pod Myš Dubového Dreva, Obilia Vodotesný Materiál Počítač, Notebook, písací Stôl Pad pre Kancelárske Herné Anti-slip Mouse-pad

Xiao mijia Youpin Podložka pod Myš Dubového Dreva, Obilia Vodotesný Materiál Počítač, Notebook, písací Stôl Pad pre Kancelárske Herné Anti-slip Mouse-pad

Napísať recenziu

Súvisiace produkty