Nový produkt

Automobilový Popolník z Nehrdzavejúcej Ocele Automobilový Držiak Popolníka, s Modrým LED Indikátor Svetla, Bezdýmný, ktoré sa Vzťahujú na Väčšinu A

999 položky

€7.79

-37%

€12.37

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } NAJLEPŠIE AUTO POPOLNÍK : že sa auto popolník s vekom, ľahko sa prenáša a fit väčšina auto vozidla auto držiak. Sladký darček pre vás a vašich priateľov, ktorí fajčia a riadiť auto.

Jasné Vizuálne s Chladné Modré Led Svetlo & Drapákové Dizajn : Cool blue light bude svetlo, keď otvoriť! Keď zdvihnite veko, Popolník cool blue Led sa rozsvieti. LED osvetlenie zvyšuje nočné videnie a poskytuje vám jednoduchý vizuálny prístup do zásobníka. Majte tiež na popol v aute popolník, zabrániť popola lietania.

Premium Kvalita :robustná a odolná zásobník, ktorý sa používa pre cigary byť bezdymového a vyhovuje väčšine auto držiak. Móda a classic, premium luxusný dizajn pre auto popolník, vyrobené z vysokou hustotou ohňovzdorné materiály, je nehorľavý.

Odnímateľný Vystupoval : sa Skladajú z dvoch časti cigaretu popolník, rotujúci kryt, vzlietnuť a čisté líniové ľahko s mentálnym linkovej lodnej prepravy materiálu. To je vynikajúca ochrana pre popolník spodnej časti.

Veľa ľudí, ako roll nadol windows, keď sa dym v ich autá, ale počas rainstorms alebo chladnom počasí, to nie je vždy možné.

To je dôvod, prečo majú popolník v aute je potrebné.

VYCHUTNAŤ SI CIGARETU!

Naše auto popolníky umožní ísť dopredu, zatiaľ čo stále vytvorenie "smoke free" oblasti. Budete sa rozlúčiť s intenzívnou vôňou pretrvávajú, aj udržať auto alebo vaša rodina zdravá. Jeho prijateľnú cenu v kombinácii s jeho prvotriednej kvality.

VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE!

Hoci určené pre automobilové použitie, popolník tiež môžu byť použité vo vašej domácnosti alebo kancelárii.

farba:Strieborná + čierna

Materiál:ABS + nehrdzavejúcej ocele

veľkosť:110*77*65mm

Obsah Balenia:

1*Auto popolníka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: projektor zásobník, notebook stojan, trojnožku, ryby hook veľkosť, humaniod robot, tortu zásobník svadbu, dym, popol doska, vzduchový filter toyota prado, auto cigariet pohár, projektor stojan zásobník.

Napísať recenziu

Automobilový Popolník z Nehrdzavejúcej Ocele Automobilový Držiak Popolníka, s Modrým LED Indikátor Svetla, Bezdýmný, ktoré sa Vzťahujú na Väčšinu A

Automobilový Popolník z Nehrdzavejúcej Ocele Automobilový Držiak Popolníka, s Modrým LED Indikátor Svetla, Bezdýmný, ktoré sa Vzťahujú na Väčšinu A

Napísať recenziu

Súvisiace produkty