Nový produkt

40 cm Vianočný Veniec na vchodové Dvere Candy Veniec Domov Dovolenku Ozdoby Vianočné Dvere, Dekorácie Pre Domov Závesné Dekorácie

999 položky

€5.55

-30%

€7.93

Odrážky:

1、Ideálny Domov Dekor: Klasické farby s radostné sladké cukríky a palice bude váš Vianočný radostnejší, aby sa vaše deti zdobiť tejto rodine a svoj jedinečný Vianočný stromček s vami, zmeniť váš domov do atraktívnym miestom, ktoré víta vašu rodinu a priateľov.

2、Viaceré Účely: 15 palcový Vianočný veniec je dostatočne veľká, aby zdobiť vaše vchodové dvere, okno, alebo krb na privítanie nadchádzajúce Vianočné sviatky, užite si radosť a sladké čas s rodinou.

3、Nepremokavé a Trvanlivé: Tento veniec je ideálny pre vnútorné i vonkajšie použitie. A je vode-odolná a odolná proti UV žiareniu.

4、Odolný Materiál: Tento krásny veniec je odolný, farba nebude slabnúť alebo starne, dajú sa použiť pre mnoho rokov, a je ideálny pre váš domov je sezónne štýl.

5、Široký Aplikácie: Ideálne pre predné dvere, vonkajšie, schodisko, balkón, kancelárie, jedálne, obchody, spálňa, Vianočný večierok, svadbu, steny, krb, kuchyňa, záhrada, balkón, swing, stojan, nákupné centrá a podobne.

Funkcie:

1. Ideálny Domov Dekor: Klasické farby s radostné sladké cukríky a palice bude váš Vianočný radostnejší, aby sa vaše deti zdobiť tejto rodine a svoj jedinečný Vianočný stromček s vami, zmeniť váš domov do atraktívnym miestom, ktoré víta vašu rodinu a priateľov.

2. Viaceré Účely: 15 palcový Vianočný veniec je dostatočne veľká, aby zdobiť vaše vchodové dvere, okno, alebo krb na privítanie nadchádzajúce Vianočné sviatky, užite si radosť a sladké čas s rodinou.

3. Nepremokavé a Trvanlivé: Tento veniec je ideálny pre vnútorné i vonkajšie použitie. A je vode-odolná a odolná proti UV žiareniu.

4. Odolný Materiál: Tento krásny veniec je odolný, farba nebude slabnúť alebo starne, dajú sa použiť pre mnoho rokov, a je ideálny pre váš domov je sezónne štýl.

5. Široký Aplikácie: Ideálne pre predné dvere, vonkajšie, schodisko, balkón, kancelárie, jedálne, obchody, spálňa, Vianočný večierok, svadbu, steny, krb, kuchyňa, záhrada, balkón, swing, stojan, nákupné centrá a podobne.

Špecifikácie:

Materiál: PVC+hrnú

Veľkosť: cca 40*40 cm/15*15inch

Váha: cca 475g

Balenie Zoznam:

1 x Candy Veniec

(Len vyššie balenie obsahu, ostatné výrobky nie sú súčasťou dodávky.)

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov z kamery zariadenia, farba položky môžu byť mierne odlišné od tej, ktorá je uvedená v obrázkoch.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby toleranciou 0,1-2 cm.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: non-tkané tkaniny

Štítky: dvere veniec, 3 veľkonočné dekorácie, košík strom, nový rok prívesok, jarné dekorácie stick, závesné dekorácie, dvere list, christma veniec, závesné dekorácie jedľa, bytový textil etnický.

Napísať recenziu

40 cm Vianočný Veniec na vchodové Dvere Candy Veniec Domov Dovolenku Ozdoby Vianočné Dvere, Dekorácie Pre Domov Závesné Dekorácie

40 cm Vianočný Veniec na vchodové Dvere Candy Veniec Domov Dovolenku Ozdoby Vianočné Dvere, Dekorácie Pre Domov Závesné Dekorácie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty