Nový produkt

Negemel 5 Kotúčoch PE Micropore Lekárske Pásku Roll pre Jednotlivé Rias Rozšírenia,1.25cmx9m,1/2" x 10 Metrov

999 položky

€3.69

-9%

€4.10

Negemel 5 Kotúčoch PE Micropore Lekárske Pásku Roll pre Jednotlivé Rias Rozšírenia,1/2" x 10 Metrov

-Vyrobené z PE materiálu, micropore, priedušné a pohodlné. -Meranie každého roll: 1/2" x 10 Metrov.Celkom 5 rožkov, a každý z nich je individuálne balenie. -Páska je jemné a nebude poškodiť citlivú pokožku. -Môže byť použité na izolovanie hornej mihalnice a dolné riasy počas rias rozšírenie postupu. -Ideálne pre predĺženie rias krásy make-up. Skvelé pre Jednotlivé alebo Profesionálne použitie.

Funkcie:

Tieto rias rozšírenie pásky sú vyrobené z PE materiálu, ktorý je micropore a priedušná, sú čisté, non-jedovaté, a hygienických; balenie obsahuje 5 kotúčoch PE pásky, ktorá je dosť, aby sa vzťahujú na dlhú dobu, môžete ich použiť na pásku dole dolné riasy alebo na pásku padajúce viečka pred rias rozšírenie žiadosti. Užitočný nástroj: Pásky na predĺženie rias nebude bolieť vašu pokožku, Ľahko sa nanáša a trhať všetky dĺžky chcete; Tieto rias pásky slúžiť ako užitočné nástroje, vhodné na predĺženie rias, ochrana pokožky, make-up salón, kozmetické štúdio, make-up umelec, začiatočníkov, atď. Ušetrite čas PE pásky sa ľahko trhať, a môžete ľahko zistiť začiatočník pások, vhodné na rez správnu dĺžku, aby sa zmestili vaše rias veľkosť a ušetriť váš čas. Špecifikácie: Materiál: PE Farba: Transparentná Veľkosť produktu: cca. Ako 1,25 cm x 910 cm/ 0.5 palca x 10 dvore Balenie hmotnosť: cca. 3.6 oz/ 102 g Množstvo: 5 rožkov balenie obsahuje: 5 x Rias rozšírenie PE pásky

  • Materiál: PE
  • Položka Druh: Make-Up Tool Kit
  • Množstvo: 5
  • Číslo Modelu: ET-5PE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Negemel
  • Veľkosť: ET-5PE

Štítky: handričkou cestovanie, taška nastaviť cestovanie, prípad pár xiao, župan váš telefón, dekor škôlky, potravinárske strojové zariadenia, vulgari, chiwawa, suché ovocie, čaj, burberry prípade.

Napísať recenziu

Negemel 5 Kotúčoch PE Micropore Lekárske Pásku Roll pre Jednotlivé Rias Rozšírenia,1.25cmx9m,1/2

Negemel 5 Kotúčoch PE Micropore Lekárske Pásku Roll pre Jednotlivé Rias Rozšírenia,1.25cmx9m,1/2" x 10 Metrov

Napísať recenziu

Súvisiace produkty