Nový produkt

DC12-24V 4A*5CH RGB/WW/CW LED WIFI Radič IOS Android Smart Link Časovač pre ovládanie Hudby rgb controller

999 položky

€8.11

-6%

€8.63

DC12-24V 4A*5CH RGB/WW/CW LED WIFI Radič IOS Android Smart Link Časovač pre ovládanie Hudby rgb controller

Pracovné Napätie: DC12-24V

Výstupný kanál: MAX 5 kanál (RGB\RGBW\RGBWW\W\WW)

Výstupný prúd: 4A*5

Pripojenie metóda: Spoločná anóda

Rozmer: L-105.5*W45*H23mm

Diaľkové ovládanie vzdialenosť: cca 20 metrov na vonkajšie

Pripojenie spôsobom: V+ R, G, B, WW a CW pre LED osvetlenie, V+, V - pre Napájanie

Typ položky:RGB Controler Tlačidlo, Počet:0 Názov Značky:arteco Funkcie:wifi kontroly Platné Svetla:LED pás Max. Zaťaženie Výkon:240W(12V), 480W(24V) Príkon:1W Diaľkové Vzdialenosť:20m Certifikácia:CE,RoHS Farba:Biela Napätie:12-24V Materiál:ABS Zdroj Napájania:DC Režim Pripojenia:spoločná anóda Číslo Modelu:Mini-LOGOPÉD Strážných Metóda:WiFi Typ:RGB/WW/CW

Typ jednotky: kus

Hmotnosť balenia: 0.100 kg (0.22 lb.)

Veľkosť balenia: 10 cm x 10 cm x 5 cm (3.94 v x 3.94 v x 1.97 v)

Platba L/C, Western Union, T/T, sú všetky schválené.Platba bude potvrdená do 24 hodín. Prepravné podmienky: Štandardné Paušálne Prepravné Služby ( HK Poštou bez sledovacie číslo ) Krajina/Región Dodacia lehota Prečo Poradenstvo účinnosť oboch colných a post office radšej obráťte sa na nás pred nákupom, alebo sme nie je zodpovedná za stratené, keď sme loď! Veľká BRITÁNIA, USA, AU, CA 10-25 pracovných dní Väčšine ostatných krajín 15-35 pracovných dní, Brazília, Turecko, Puerto Rico, Rakúska, ukrajiny, Litvy, Slovinska, českej, Slovenskej, Bulharsko, Chorvátsko, Azerbajdžan,

a iných východoeurópskych krajín 20-50 dní, a to Aj stratené, Ak nemôžete prijať, efektívnosť Štandardných Paušálne Prepravné Služby, ak chcete, aby rýchlejšie a bezpečnejšie služby, ponúkame vám EMS alebo DHL Služby len vtedy, ak platíte za extra poplatok. Môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom e-mailu alebo eBay správy ešte pred potvrdením objednávky.

EMS:7-14days /DHL:5-10days (s sledovacie číslo) v prípade, Ak nemáte, kontaktujte nás pred vami, aby sa Štandardné Paušálne Prepravné Služby ( HK Príspevok ) bude predvolené prepravné služby. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Spätná väzba by Sme ocenili, ak by ste mohli dať nám pozitívnu spätnú väzbu po transakcia ukončená. Sme grant našich zákazníkov pozitívnu spätnú väzbu. Služby zákazníkom ponúkame 7 času služby. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich výrobkov. Váš dotaz bude odpovedal s do 12 hodín. Záruka Všetky položky, ktoré ste kúpili od nášho obchodu sú pod 3 mesiace záruka. Vrátenie a zásady vrátenia peňazí v Prípade nespokojnosti s naším položky alebo služby, potom, prosím, postupujte podľa osvedčených postupov a kontaktujte nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu. Sme odhodlaní vyriešiť všetky problémy v priateľskej a uspokojivým spôsobom. Vždy sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní. Ak sa nechcete dostať odpoveď od nás, potom, prosím, kontrolu nevyžiadanej alebo spam schránky. Originálne a vrátiť expedičný poplatok nebude vrátený, alebo úhrada za všetkých okolností. Musíte súhlasíte a beriete na vedomie, tento pojem ak sa vám cenovú ponuku pre túto položku. Preto sa, prosím, nesťažujte o nutnosti lode späť na vlastné náklady. Kontaktujte Nás: Sme tu a je pripravený vám pomôžu s akékoľvek otázky, alebo obavy pred alebo po zakúpení Služby čas: nedeľa až piatok 1:00--9:30 UT(universal time,Greenwich mean time) robíme snažiť reagovať tak rýchlo, ako je to možné. Vzhľadom na časové pásmo rozdiel, prosím, že môže trvať až 2 pracovné dni dostať svoje mail odpovedal.

  • Napätie: 12-24V
  • Názov Značky: CHTPON
  • Max. Výkon Záťaže: 240
  • Diaľkové Vzdialenosť: 5
  • Režim Pripojenia: Wifi
  • Strážných Metóda: Wifi
  • Zdroj Napájania: DC
  • Položka Druh: RGB Controler
  • Certifikácia: ce
  • Platné Svetlá: led
  • Záruka: 3
  • Materiál: ABS
  • Príkon: 240

Štítky: extra odkaz, ovládanie led wifi, acelex, rgb wifi, dragon odkaz, smartphon, android auta, amazon led hudba radič, rgbw wifi, dc12.

Napísať recenziu

DC12-24V 4A*5CH RGB/WW/CW LED WIFI Radič IOS Android Smart Link Časovač pre ovládanie Hudby rgb controller

DC12-24V 4A*5CH RGB/WW/CW LED WIFI Radič IOS Android Smart Link Časovač pre ovládanie Hudby rgb controller

Napísať recenziu

Súvisiace produkty