Nový produkt

Vozidlo Komunikačné Rozhranie pre Jaguar For Land Rover diagnostický nástroj JLR SDD

999 položky

€328.04

-29%

€468.62

Vozidlo Komunikačné Rozhranie pre Jaguar For Land Rover diagnostický nástroj JLR SDD

Popis:

JLR VC som bola schválená Jaguar-Land Rover ako jediné podporované rozhranie od SDD142, a ponúkne ju priamo na Jaguar a Land Rover predajne ako továreň diagnostický nástroj. JLR rozhodol Diagnostické Associates a poskytnúť im s rozšírenou DAVINA, že má dodatočný hardvér a softvér schopnosti. Toto bude známy ako JLR VC I.

Funkcie:

1. Jaguar Land Rover schválené zariadenie 2. Náhrada za JLR SDD je VCI 3. Pokrýva MÔŽE, MultiCAN, ISO9141 a SCP Vozidla Sietí 4. Vhodné pre staršie, súčasné a budúce vozidlá 5. Balené so štandardným USB kábel 2m 6. Jednoduchá aktualizácia pre j2534 nové funkcie

Fotografie:

Funkcie:

Pomocou integrovaných obvodov, na JLR V CI má rôzne funkcie, vrátane: 1. Čítanie a mazanie Diagnostických Ťažkostiach Kódy; 2. Bežecká aktívne a utility testy; 3. Sledovanie údajov a preprogramovania. atď

Softvér: V154

Poznámka: SDD V152 je zabalený v CD a V152 je k dispozícii na prevzatie pomocou prehľadávania poskytovaných prepojenie. SDD V152 je oveľa väčší na stiahnutie.

SDD Funkcie Softvéru:

1. SDD diagnostický program podporuje full factory diagnostika a preprogramovania 2. JLR Predajne použiť to ako továreň, diagnostika 3. Nové VC-I pre JLR SDD Systému.

Čo robí JLR robiť?

Na JLR - sa pripája priamo na vozidle OBDII (Diagnostické) konektor, potom sa pripojí k notebooku cez USB kábel pre použitie s SDD. Po J2534 DLL súbory načítané tento produkt umožní normálnu prevádzku s JLR SDD Diagnostický Nástroj. Všetky komunikácie je možné s týmto prístrojom.

Ako sa JLR pracovať v J2534 Režim?

Na JLR - je jednoduché a ľahko použiteľné. Pripojte J2534 zariadenia do vozidla OBDII konektor (zariadenie právomoci z vozidla). Pripojte 2m USB kábel na JLR - a druhý koniec do SDD Notebooku. V (PWR) LED sa rozsvieti svieti na červeno, ak chcete zobraziť JLR - je napájaný. Počas komunikácie s vozidlom Stav (STS) LED bude blikať na zeleno.

Ako sa JLR - získať aktualizované pre budúce Aktualizácie Softvéru?

Pravidelne JLR sa vydávajú aktualizácie svojich produktov", ovládačov zariadení a softvéru. Tieto aktualizácie sú potrebné buď uvoľnenie ďalšie funkcie svojho prístroja alebo ak chcete odstrániť pole otázky. Aktualizovanie ovládačov a softvéru vybavuje diagnostický test aplikáciu, ktorá sa bude inštalovať aktualizácie na požiadanie. Ak sú problémy, ktoré sa vyskytujú počas používania prístroja, vždy uistite sa, že najnovšie zariadenia, softvér a ovládače boli nainštalované.

Na JLR VC-I, je vhodný pre použitie so všetkými JLR vozidla modely s týmito výnimkami:

Flash programovanie riadenia Motora Moduly (ECMs) na XJS a pre-2003 XJ a XK modely (AJ16, AJ26, AJ27 motory). Simultánny záznam ECM a TCM dátová pamäť signály, 2006 moje Range Rover ZNAČKA: Land Rover SDDLand Rover diagnostické

Balenie Zoznam:

1pc x JLR - Jaguar a Land Rover Diagnostika

  • Názov Značky: EDLSCAN
  • Externé Testovanie Certifikácia: CCC
  • Položka Druh: Motor Analyzer
  • Položka Šírka: 10inch
  • Položka Výška: 10inch
  • Napätie: V
  • Hardvéru Verzia: Najnovšie
  • Druh Materiálu: Plastové
  • Verzia Softvéru: V154
  • Elektronické: No
  • Názov Modelu: JLR-VCI
  • Moc: W
  • Položka Dĺžka: 10inch

Štítky: land rover skener, vci diagnostické truck, jaguar xf, zazvonil rover, jlr sdd, diagnost nástroj, jlr pro, delfi diagnostika, outillage, ir2085.

Napísať recenziu

Vozidlo Komunikačné Rozhranie pre Jaguar For Land Rover diagnostický nástroj JLR SDD

Vozidlo Komunikačné Rozhranie pre Jaguar For Land Rover diagnostický nástroj JLR SDD

Napísať recenziu

Súvisiace produkty